Presne tak . Maximus Biggus Dickus je Boh a všetci ostatní sú babraci.
Oni nepřiznají jeho kvality ani kdyby totálně vypráskal 4 kolegy za sebou, jo počkat on to dokázal. Jsou to šašci co si tu ■■■■ ego a myslí si jak to Maxovi natřeli
Podle statistiky je prumerne IQ v cr 97. Dost casto si rikam ze to neni mozne a ze musi byt mnohem vyssi, protoze v socialni bubline ve ktere se pohybuji ja, jsou faktixky pouze lide ktere toto cislo vyrazne prekracuji.
No a pak si prectu prispevek jako sem napises ty a musim se statistikum omluvit. Maji pravdu.
Jako tva reakce na muj post je vskutku originalni. Tyto pribehy opravdu muze psat jen zivot. To nevymyslis.
Asi k užitku moc nebude, když je celý obrostlý lišejníkem.
Koko the gorilla was estimated to have an IQ between 75 and 95, which is below the average IQ of humans, typically around 100. Despite this, she was known for her ability to understand and use over 1,000 signs from American Sign Language.
priemerne IQ na Slovensku je 96. Takze stale v pohode.
Je fajn, že se cítíš jako génius mezi průměrnými, ale ve skutečnosti jsi jen ten největší klaun ve vlastním cirkuse.
Jako bonmot dejme tomu dobré, ale tím to asi tak končí.
Asi jsem tady zatím nečetl příspěvek, který by tolik křičel “podívejte jak jsem chytrý” a přitom by z něho byla tak cítit zoufalá potřeba uznání. Smutné.
Kde v tom čteš tu potřebu uznání?
Je to jen sarkastická reakce na infantilní komentář @Nigel , který označuje Verstappena jedním falickým termínem a k tomu dezinterpretuje jeho výrok, případně na výrok @rattata , který zpochybňuje fanoušky MV, přitom jsem sám v jednom vláknu v souvislosti s Lawsonovými výkony upozornil na to, že Verstappen hodnotí auto jako solidně ovladatelné, takže problém s Lawsonem bude jinde. Navíc nevím, že by zdejší komunita fanoušků MV prohlašovala, že schopnost zvládnout náročné auto má ze všech pilotů F1 jedině Verstappen.
Pači sa mi tvoja empatia a ľudskosť.
Já jsem nepsal, že to tam čtu, jen je to z toho cítit, takže možná čtu mezi řádky maximálně. Mně tohle glorifikování přiíjde už za hranou, a příspěvek @rattata velmi trefný, však Verstappen jasně říká, že mu to auto příjde v pohodě na ovládání, takže jako co? Já tady neustále čtu na diskuzi jak se to nedá řídit.
Chtěl bych vidět jak by Verstappen řídil takové Ferrari 2014, protože to bylo fakt složité, ale taky onboardy to ukazovaly a spolu s tím i výsledky. Takový auto prostě neposuneš mezi nejlepší, ale umění na tom určitě ukazat mužeš.
já myslel bezpáteřnost.
Ale vždyť jsem sám upozornil, že Liam se nedá převést na neovladatelný vůz. Tady nejde o snahu za každou cenu glorifikovat Verstappena, ale o snahu vysvětlit extrémní rozdíl mezi Verstappenem a Lawsonem, protože ten se opravdu nečekal. Zatímco MV se s autem pohybuje na š■■■■■ = pódiových příčkách, Lawson jezdí na úplném chvostu pole. Obtížná ovladatelnost auta se nabízela jako možnost, která by vysvětlovala ten extrémní nepoměr, aniž by prohlašovala, že Lawson je buď mimořádně slabý, nebo Checo byl nakonec dobrý.
Podle mého názoru je Liam nakonec tak slabý, bohužel. Jiní nováčci taky nemají na růžích ustláno, ale vedou si lépe. Snad až na Jacka Doohana, ale ten opravdu začal s nepříjemnými kartami ve vlastním týmu.
Ferrari 2014 by Verstappen uřídil, o výsledcích můžeme jen spekulovat a nemá to smysl. Špatně ovladatelné auto může dělat hodně, viz Ferrari 2009, kdy byl Luca Badoer, který nahradil zraněného Massu, nespravedlivě označován v italských médiích za snad nejhoršího pilota, jaký kdy seděl v kokpitu F1 (samozřejmě to byla mediální nadsázka, ale co chtěla říct, to bylo jasné), jenže potom do Ferrari přestoupil Giancarlo Fisichella, který tehdy ve Spa dojel ve Force Indii 2. za Kimim a ve Ferrari nevyjel do konce sezóny ani bod.
Ale on to výstižně shrnul Sebastian v Astonu: v Red Bullu kolikrát nemusel podat takový výkon jako v Astonu, a přitom vyhrál, kdežto v Astonu to někdy nestačilo ani na body. Se špatnými auty se potýkají rok co rok kluci v slabších týmech - a jsou to vesměs schopni upilotovat, byť ne vždy nejlépe nebo někdy udělají tu chybu.
Celkově ta rétorika Verstappen sedí v rychlém, ale špatně ovladatelném autě vznikla hlavně jako reakce, která měla obhájit jeho kolegy, na prvním místě Péreze: Pérez podle není nebyl tak špatný, jen to auto bylo tak ošemetné. Určitě nevznikla jako nástroj samoúčelné glorifikace MV.
ono by sa človek na ňom nezasmial, ale keď napíše:
Z jeho pohľadu sú ľudia v jeho okolí výrazne inteligentnejší (ako priemer)? Z jeho pohľadu? (zrejme si bežne v “sociálnych bublinách” nerobia hromadné testy a dostávajú certifikáty z Mensy. Ale existuje taká hra, kde ti tvoje IQ “stúpa”, keď prejdeš level )
No čo ak sú tí ľudia (v sociálnej bubline) proste iba ten priemer a on hľadí trošku z nižšej úrovne?
A k tomu intergalaktickému pretekárovi - vo svojej tretej a štvrtej sezóne (žiadny nováčik, ale už mal možno trošku prehnanú prezývku Crashtappen - pritom mal len o niečo viac nehôd ako taký Latifi za 3 sezóny - takže prehnaná prezývka) ho s prehľadom zadupal “neschopný” tímový kolega Ricciardo.
V 2018 sa všetko vsadilo na Maxa a s Danielom sa už od testov pomaly nerozprával ani jeho inžinier. Politika bola, je aj bude aj v F1. A teraz tú o tímovej réžii iných tímov, nech to rýchlo prehlušíme.
Ale to si niektorí fanúšikovia nepamätajú (vytesnili, možno aj “slávne” nehody v Monaku), resp. vtedy ešte neboli fanúšikovia.
Faktem, ale zustava, ze Maxovi kolegove hori jeden za druhym. A presto, ze Liam asi nebyl nejlepsi volba, tak dostavat takovou rychtu nebude jen tak.
Takze to ze to auto Max hodnoti jako dobre riditelne, take nemusi byt relevantni nazor. Max ma urcite cit pro auto a dokaze dat solidni feedback, ale take muze mit mirne posunute hodnoceni. Pokud je schopen uridit fakticky neriditelne, pak v okamziku kdy dostane i obtizne, ale preci jen zvladnutelne auto, to pro Liama muze predstavovat porad velkej problem.
A kdyz se k tomu prida jeho vlastni, rekneme nekorektne, velkohubost a mirne receno na vykon zamerena atmosfera v teamu, kde se neuspech a chyby neodpousti, tak to vse muze predstavovat pro Liama a mozna nejen pro nej, dost vyzvu.
Taky nevím kde přišel na to, že jeho okolí má výrazně vyšší IQ než 97. Jestli všem dává IQ testy a dělá si průměr, tak bych asi nechtěl být v jeho bublině.
Tak asi to myslel s nadsázkou, ne doslova, že…
Pípl, zapněte ty mozky.
Ze zvědavosti, kolik lidí jsi potkal tento týden inteligentnějších než jsi ty?
A obzvlášť tady na foru