Red Bull sa podľa Verstappena prepadol a je až štvrtým najrýchlejším tímom | Magazín F1 - F1online.sk

To já vím, to byl jen takový bonmot :smile:

2 Likes

Jdu dospat deficit, takže zítra 8 místo? :smile:

Tipuji spíš kolem 12 skrze top speed setup, ale uvidíme :smile:

1 Like

Hm, tak to abych snad ani nevstával :man_facepalming: Jdu, dobrou, a věř jim trochu :muscle:

2 Likes

Já taky všude říkám 25 a nikdo mi to nevěří. :smirk:

2 Likes

Pred rokom vyhral titul s tretim najrychlejsim monopostom, tento rok uz ma zrazu 4najrychlejsi monopost :smiley: Po letnej prestavke uz bude RB za haasmi…
Ja som to vzdy vravel, druha sedacka v RB je sabotovana, aby Verstapen vizeral genialne :cold_face:

3 Likes

Basnicka? :smiley:
No odhadnut ci to je daleko pod 100, okolo 100 alebo daleko nad 100, to povazujem za hruby odhad, a ano na to musi mat clovek tiez nejake iq aby to dokazal analyzovat. V praci to ale pouzivaju ludia neustale, aby si vedel co komu mozes pridelit, ked ocakavas urcity vysledok…

Tak hosi vim ze muj predchozi post byl tak trochu provokativni, takze abych antiMax jen nehanel musim nyni vetsinu z vas pochvalit.

Vase komenty byli kratke, v prumeru tak dve maximalne tri kratke veticky. To vam jde a toho se drzte. :+1:

Ale @Shark prosim te. Vem si priklad ze svych komrads. Fakt se nepokousej o nic ambicioznejsiho. Preci chlape mej trosku soudnosti. Snad jsi nekdy ve skole psal sloh ne? Musi ti bejt jasny ze tahle discplina neni nic pro tebe. Ten text by mel bejt nejak strukturovanej?

Takze priste. Kratka, v tvem pripade idealne tak trislovni urazka a jdeme dal. Vem si priklad treba z @Nigel ten presne zna sve misto ve spolecnosti a zna sve limity.

P.S Fakt “basnicka”? :rofl:

3 Likes

Niekto vás tu musí vyvažovať, aby tu nebol priemer pod 90.

Najkrajšie je keď sa stretne partia hlupákov a spolu sa tlapkajú po pleci akí sú dobrí a ten jeden v skutočnosti inteligentnejší je pre nich hlupák, lebo nemajú kapacitu, aby ho chápali. :clown_face:

1 Like

sitotytus?

1 Like

Na to nepotrebuji mit IQ200 abych vedel ze…

tiMure to co tu předvádíš je čistá křeč. Zajímavý, že ses vždy pasoval do toho, kdo tu chodí psát skrz F1 věcně a slušně. Ale co tu už přes rok předvádíš je akorát na Chocholouška. @spineIesssheep to vystihl, když napsal, že tvoje příspěvky zoufale křičí o pozornost. Často tu kritizuješ chování ostatnich za povyšování a psaní “mimo realitu”. Jenže ty neděláš vůbec nic jiného, než tu v křeči píšeš ve snaze o pozornost a u toho se ještě povyšuješ. Do toho napíšeš příspěvky mimo realitu a je vymalovaný. Stěžoval sis, že se se mnou nedá diskutovat skrze překrucování a nerespektování ostatních. Teď dokonale ukazuješ “podle sebe soudím tebe”.
Tvoje příspěvky mají na nulovou přidanou hodnotu, zkus se někdy nad sebou zamyslet a u toho si naměř IQ.

3 Likes

no vidíš, zas sa niečo nové naučíš (aj učením sa vraj preukázateľne zvyšuje IQ) :kissing_heart:: " Rečnícka otázka (iné názvy: rétorická otázka , básnická otázka , deliberatívna otázka , :thinking:rozvažovacia otázka ) je otázka , ktorá aj napriek opytovacej intonácii obsahuje tvrdenie, záver myšlienky." - naozaj nemáš za čo. Už sa cítiš inteligentnejšie?

A k tomu slohu tu na diskusii - viem, že na takých skvelých diskutérov ako si ty, Jos (ktorýkoľvek z jeho nickov), bretnix a podobne sa naozaj nechytám. (pre Jos = toto bol sarkazmus, on to má problém rozlíšiť). Napísať tak veľa a pritom nenapísať nič, je naozaj umenie. Následne to otočiť do osobnej roviny, tak to už budeme musieť asi použiť “hrubý odhad na určenie IQ” :rofl:

Prípadne k tej tvojej krásnej slohovej práci v budúcnosti prilož nákres, nech to nedopadne ako aj napríklad teraz. Tvoje logické závery (tie použijem v hrubom odhade?), že kto nehltá každú hlúposť, čo spapajú zaslepení fans Maxa sú automaticky antiMax? Nikto iný si z takýchto prázdnych rečí nemôže robiť srandu? (toto sú inak také logické “skratky”, ktoré pri “hrubom odhade” veľmi negatívne skresľujú realitu o tvojej “sociálnej bubline” - napr. to opakovane dokazuje Jos)

A ak som ťa textom urazil (ako píšeš), prepáč. (toto nie je sarkazmus) Nabudúce si dám pozor, aby som nepoukazoval na logické kotrmelce, zvlášť pri tebe. OK?

Rétoriku máš podobnú ako miestny multinick, tak neočakávam od teba ani inú reakciu. Určite ma nesklameš, však? :kissing_heart:

@Mikina - paráda, a už sa aj sám vieš na základe tohto zaradiť, či je to “ďaleko pod 100…” (nech tým myslíš čokoľvek) :smiley: . Skvelá práca a netráp sa s pochopením tej mojej druhej “básnickej otázky” :+1:t4:

@HellHogr - asi si toho @tiMur odhadol presne. Nie som tu denne, ale len tu na posledných príspevkoch to asi tak bude.

2 Likes

Jak by rekl klasik, v tomto pripade klasicka. Takove prace a takova blbost. :smile:.

Omlouvat se mi nemusis, vubec nevim ze by jsi me jakkoliv urazil a pozor si v hodnoceni mych textu davat nemusis. :wink:. Jsem rad ze je ctes, i kdyz musim podotknout ze neprilis pozorne. Ale to nevadi.

V kazdem pripade ti preji hezky den a posilam srdicko. :heart:.

P.S. Doufam ze zavod se ti libil.

5 Likes

To som rád, že to čo si písal o “trislovni urazka” nebolo namierené na mňa a že som ťa neurazil. Veľmi si to vážim. :kissing_heart:

Preteky skončili presne podľa očakávania - výkony niektorých preceňovaných sa plne ukázali. Takže zaujímavé a pekné preteky.
A posielam tiež srdiečko :heart:, + jedno naviac :heart:, že si si dal toľko práce s prečítaním :smiley:

PS: budem si aj napriek tvojim odporúčaniam, dávať pozor v hodnotení/prečítaní aj tvojich textov. Nie som zvyknutý bezmyšlienkovito hltať a dať niekomu like len preto, že je z nejakého iného “názorového tábora” :wink: (tu v diskusii je to tak populárne, a preto ti dávam like)

3 Likes

Pekné členenie textu, veľa smajlíkov, gramatika tiež celkom OK (až na niektoré čiarky, ale to je v slovenčine hardcore, takže v pohode, ani ja ich neviem dokonalo) a na konci odstavec “PS”, ty musíš byť ja. Nikto iný tu takto pekne nepíše.

Vitaj ďalší multinick. :raised_hand:

PS: Som zvedavý kedy nás Honzi prekukne, že to je len fejk, aby sa tu necítil ako hlupák. Odporúčam ešte si s ním občas napísať DMs nech ťa berie ako prístav a to už ho vytrollíme maximálne ako kedysi s @Hedgehog :sweat_smile:

popravde ja nie som antifan Maxa, Maxa povazujem za najlepsieho pilota na gride ( aj napriek jeho egocentrickym desctruction debry fazonam ked sa mu nedari alebo je pod tlakom )

Cely moj narativ je o tom ze to auto nie je traktor ktory je pomaly a Max nie je superhrdina ktory z pomaleho auta dokaze vytazit rychle kola. Ja hovorim o tom ze to auto je postavene priamo Maxovi na mieru a pre Maxa sa riadi velmi dobre a Max z neho dokaze vytazit maximum, no pre ostantych pilotov je to auto velmi zle, co ide na vrub Redbullu ze stavili vsetko na jednu kartu (nerozporujem motivaciu) ale postavili auto pre ktore zrejme neexistuje druhy pilot ktoremu by jeho vlastnosti vyhovovali lebo max je extremne specificky v tom co od auta pozaduje, to aj dostava.

Ano, nie je to najrychlejsie auto v poli, McLaren ich vyvojovo predbehol, ale Max sa nikdy nestazuje ze auto sa mu tazko ovlada alebo ze ide zlym vyvojovym smerom a Max by bol pravdepodobne pomalsi keby auto reagovalo tak ako by chcel druhy pilot.

Tak kdyby tvuj post byl tohoto typu, nikdy bych jako vyse nereagoval. Protoze tohle ma jinou faktickou hodnotu.

Proti tomu tvemu nazoru se vlastne neda nic namitnout (byt ja mam odlisny nazor), protoze je to pomerne logickej zaver toho co se nyni deje.

V zasede muzeme polemizovat, i kdyz jsi to formuloval dost presne a moc prostoru k diskuzi neni.

Ja k tomu muzu jen rict svuj uhel pohledu.

Podle me nikdo na svete, nedokaze dat tak presnej feedback, a to ani Max, aby auto bylo pro jineho pilota neriditelne. A neni to tak ani u RBR. Pokud by to tak bylo, odhalili by to uz testy. A Liam i Yuki byly v testech velmi vyrovnani a nebyli tak daleko za Maxem. Neuspech Liama je dan asi i dalsimi faktory. Psychika, zazemi, tlak okoli a mozna i jeho schopnosti si v ramci mozneho nastaveni vybalancovat auto aby se mu lepe ridilo. Maxuv setup mu asi uplne nesvedci.

Co se tyce Maxovi rychlosti. S ohledem na to ze vlastne jezdi jen u RBR je to akademicka debata. Ale zase. Ja se domnivam, ze v McLarenu, i kdyz je staven na Landa, nebo Oscara, by Max byl rychlejsi, nez se soucasnym RBR. Btw jeho prvni zavod v RBR skoncil vitezstvim a tehdy asi to auto na neho staveno nebylo.

V kazdem pripade odpoved asi dostaneme brzy. Yuki asi smeruje do RBR nezastavitelne.

1 Like

Ja by som to povedal tak, ze to auto je extremne specificke a Max je (zatial) jediny pilot, ktory je schopny sa mu prisposobit, zvladnut ho a vytazit z neho maximum, zatial co ostatni piloti v nom nemaju sebaistotu, a tak v kazdej zakrute stracaju trochu casu, co sa v priebehu kola nascita a je z toho priepastny rozdiel. Postavit auto pilotovi na mieru je nemozne, respektive je to velmi nepresny opis. :slight_smile:

Pripisal by som to na vrub priamo Neweymu, lebo to nie je len o tomto aute, ale aj o predchadzajucej generacii. V 2019-2021 to bolo ine RB auto a vsetci okrem Maxa sa v nom rovnako trapili.

Praveze on sa vzdy trochu stazoval, ked dominovali, no v priebehu vikendu sa im to vzdy podarilo nastaveniami vyladit. Od 2024 sa vsak tieto problemy prehlbili, pracovne okno auta sa zuzilo a uz ho nevedeli ani nastaveniami stabilizovat. Cely minuly rok (s vynimkou uvodu) sa Max stazoval tusim na nedotacavost alebo nestabilitu auta, no vedel to svojim stylom a umenim ciastocne vykompenzovat, zatial co Checo nie, a preto bud nabural alebo isiel pomaly.

Pre 2025 auto stabilizovali (podla ich vyjadrenia), no to mu pravdepodobne ubralo na rychlosti (a samozrejme McLaren nespal a zrychlil).

1 Like

Dělané na potřeby Maxe.

1 Like