Tak jo, čtení mezi řádky není moje silná disciplína .
A ty si čo urobil pre slovenský hip-hop?
Ricci to je bohuzel tak, kdyz se prestanes snazit a zacnes se litovat, trucovat, byls v tymu s Norrisem, sedels v aute ktere je ted vepredu a podivej kde jses ty a kde je on. Kdybys vydrzel, makal a furt se netlemil tak bys ted nenatahoval moldanky
Já Riccimu hodně fandil, tak jsem asi byl poněkud citlivější na vše co se kolem něho šustlo.
Je o těch sporech takro brzo nějaký článek? Já si pamatuju že spíš měli u McL se slabými výkony Ricciho svatou trpělivost a začali to vytahovat až druhou sezonu kdy byl ještě víc zajížděn landem než rok předtím. Na rozdíl od RB ho nechali dojet sezonu a ještě ho vyplatili - na McL by si neměl stěžovat, jen tam neodvedl dobrou práci! Je pravda že si stěžoval na zvláštní chování vozu. Ale jezdci jako Sainz, Norris to byli schopni zvládnout, takže měl Ricci taky. Je možné že mu nesedli vozy od sezony 2021, ale jak píšu, ti nejlepší by měli umět jezdit se vším.
Jenže o té svaté trpělivosti McL hlásal už po druhém závodě. Tak brzy takové prohlášení nebývá běžné, proto říkám, že už tehdy se uvnitř McL dělo něco co tuhle nevoli způsobilo.
Ricci odesel z Red Bullu zlomenej a nedal se dokupy, smutne.
V Renaultu náhodou jezdil dobře.
RIC mal skoncit po vyprasku od Norrisa v McL. Za to, ze si este jeden a pol sezony pojazdil moze Helmutovi nohy bozkavat.
Smutny pribeh, v Mclarenu mel zustat a snazit se, ale kdo jsem ja, jen maly spacek.
Nebol nahodou odideny kvoli piastrimu?
McL chtěl Ricciho vyměnit stůj co stůj. Všechny ostatní týmy by s Riccim dokončili smlouvu, ale McL dal raději Riccimu královské odstupné, aby uvolnil místo Piastrimu.
Tak ale ne bezduvodne.
Jo, ale ne bezduvodne.
Uznávám, že to byl dobrý tah. Jen si nejsem jistý, zda by se mnou souhlasil i Lando.
No, tak kdyby Ricci byl lepsi nez Norris, to jsou jednoduche pocty, navic tam zacalo byt dusno a Ricci sel hodne dolu nebo?
Jenže to dusno uhrál Ricci bez ztráty kytičky a dostal vše co měl ve smlouvě.
Možná se stal Ricci obětí mocných z majitelů McLarenu, kteří si navzájem dokazovali svou vlastní moc, když šlo o tak velké peníze.
lenze on nemohol. Nikto mu na 100% nepovedal, ze konci
presne, z toho McLarenu sa vratil zlomeny.
A rychlost sa uz nevratila
Asi tak nějak, právě jsem to chtěl sám napsat. Taktéž souhlas s @raptor22. Celé je to “pokud”… resp. vychází to ze spekulací médií. Osobně by mě nepřekvapilo, kdyby Ricciardo skončil, ale tým to může oznámit v Austinu a uspořádat nějaké rozloučení tam. Navíc dali Ricciardovi šanci po jeho konci v McLarenu, kdy o něj v paddocku prakticky nikdo neměl zájem. Takže opravdu nevím, proč by se měl Red Bull cítit špatně. Ale pokud opravdu končí, věřím, že nějaký večírek mu uspořádají, případně udělají jiné gesto.