Red Bull rozlúčku absolútne nezvládol. Ricciardo opúšťa Formulu 1 osamotený | Magazín F1 - F1online.sk

Tak to je snad ještě horší a nechápu, že se nechá takhle vláčet a nezapíchne to v tom případě sám.

Pilot se bude vzdy merit podle vykonu, neznam tym ktery by se jen tak zbavil rychleho pilota, krome Ferrari.

Osobne si myslim, ze tam jsou nejake pravni “klicky” ktere jim neumoznili oznamit potencialni zmenu jmen ve svem tymu. - sponzori, smlouvy, prava atd.

Tezko ted vynaset soudy. Pockejme si jak to cele dopadne a pak se do nich muzeme “ pustit” :grin:

1 Like

Nejak mi unikl tvuj komentar, jinak bych nenapsal skoro to same😁. Jj. Zase snaha o senzaci , a kde se to ujme nejvice? No prece na tema “ ten osklivy RB”. To bude zase clickbaitu😎

1 Like

Já se pořád nemůžu zbavit dojmu, že se Ricci stal obětí vyšší politiky.
A v McLarenu se ji dělo docela dost. Od prodeje vlastní továrny, až po převzetí celého týmu jedním majitelem, který si McLaren kupoval po částech a předchozím odkupem vlastní továrny si celý McLaren pouze prosichroval.

Těžko vidět do světa, kde se točí miliardy.

A teď v RB se stal obětí čeho? Tam mu snad nic nebránilo v tom, aby podával dobré výkony, a taky to nedopadlo.

1 Like

Ne, proste Ricci dostal brouka do hlavy a uz se ho nezbavil, stalo se to v Red Bullu.

1 Like

Už jsem o návratu do TR psal výše. Vrátil se do jiného týmu než znal a zlomená ruka mu taky nepomohla. Bez Tosta je tento tým sám nějak nevyzpytatelný.
V každém případě jsem ale očekával, že pro Yúkiho bude mnohem větším soupeřem. Nepřekvapuje mě, že končí.

1 Like

No jo, za mna sa nic strasne nestalo, len clickbait. Ani video v clanku som nepozeral, ale ak bol Ricciardo emotivny, nic zle na tom nie je. Zrejme konci jedna etapa jeho kariery.

Nemyslim, ze Red Bull ako taky ma nejake podlznosti voci Ricciardovi.

Ako pisem vyssie, mohol si on prihriat polievocku dobuducna a to vobec nemyslim v zlom. Asi bolo dost jasne, ze do RBR sa s tym co ukazoval nedostane aj ked Perez jazdil ako jazdil, takze radsej mohol v lete “rezignovat” s tym, ze tradiciou RB boli mladi jazdci a on uvolni miesto mladym talentom a v strukturach Red Bullu sa presuva… Ja neviem, ako poradca mladych talentov, hladac novych pilotov, to je jedno. Na konci roka by ho strcili tam kde ho maju v plane umiestnit teraz a Ricciardo mohol pompezne opustit kokpit oficialne s danym datumom so vsetkymi vylozkami. Takto sa luci s tym, ze “asi koncim”. Na to sa zle chysta rozlucka, to je ako pohreb niekoho kto este zije.

no pretoze, jazdit v F1 je prilis silna droga