Red Bull predstavil vývojový plán. Marko prezradil, kedy plánuje dobehnúť McLaren | Magazín F1 - F1online.sk

Aj keď mnohí v Melbourne očakávali veľmi silný McLaren, jeho dominancia aj tak prekvapila padok Formuly 1. Súperov ohromilo najmä to, ako McLaren MCL69 pracuje s pneumatikami, čo bolo jeho devízou už v minulej sezóne. Kto tak dobehne papájových ako prvý, a podarí sa to vôbec niekomu? Red Bull sa zastrája, že už čoskoro bude na ich úrovni.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/190836/red-bull-predstavil-vyvojovy-plan-marko-prezradil-kedy-planuje-dobehnut-mclaren

no mozno az to budu tlacit do pretekoveho tempa ako ma McLaren pridu aj skarede ustrelenia.

Snad ma Marko pravdu. Bolo by zaujimave vidiet opakovany suboj o titul s prehodenou vykonnostou. Teda McLaren dominantny prvych 5 VC a nasledne RB ich postupne dobehne a predbehne. :slight_smile:

Cheche, RB ma jine starosti nez letosni boj o titul, Carodeje ignoruj nebo se z nej zblaznis, uz tak jses vytrzenej z reality, vcera ses zase predvedl v plne krase :rofl:

3 Likes

tak možná když jim nebude chybět 1,5m2 chlazení, tak to půjde

3 Likes

Prajem McLarenu, aby sa Red Bull tento rok nedokazal na nich dotiahnut.
Lando potrebuje viac ako 0,3s na kolo, tak mu snad taketo auto dokazu dat co najviac …

McLarenu a pomaly sa na nich môže doťahovať Ferrari. RB nech bojuje za pódiami s Mercedesmi :blush:

do 3-5 pretekov budu tam kde je mclaren teraz, alebo budu tam kde bude mclaren o 3-5 pretekov, lebo to jde dost rozdiel :slight_smile:

Klidně se to celé kvůli TD018 může promíchat už teď v Číně. A to odshora až dolů.

1 Like

Tak nevím, ale Waché, Helmut i Horner se rozčilovali nad zakazem flexibility od Barcelony a teď to bude od Číny. Nezjistil si Max, jestli může nastoupit na partenity ještě před porodem potomka?

V F1 není nic nikdy náhoda. :slight_smile:
Však dnes místo brekotu, představili vývojový plán, takže s tím asi počítali. :slight_smile:

Ale tak Helmut na Monze tvrdil, jak vše vyřešili. V testech Helmut i Max říkali, jak je vše lepší a vyřešeno a teď to slyším znovu.

Mám inside info, že Toto navařil. Bude double.

Počkej až Kimi navaří pneu v neděli

Ako to Marko myslel? Ze za 3-5 pretekov budu na urovni terajsieho McLarenu? Alebo toho McLarenu co bude za 3-5 zavodov? Vo Wokingu asi tiez nebudu spat.

nepredpokladam, ze to nejak vyrazne zamiesa poradim
kolko to minidrs moze pridat na jedno kolo? to nebude pravdepodobne ani desatina

kolko prida drs k casu na kolo? no a toto minidrs bude tak 10% z toho?

AMUS: Red Bull údajně zaklepal na dveře FIA ohledně zadního křídla již při #F1Testing.
Týmy, na které se zaměřil Milton Keynes: Ferrari, McLaren, Alpine, Haas.

image

2 Likes

Praskaci ​

Myslel jsem si to.

2 Likes

A jak myslíš, že chtějí dosáhnout vlastního zlepšení?
Úplně stejným způsobem přišli o svou vlastní dominanci. takže by se dalo říci 1:1.