Fuha @Jos_Is_Back akože neviem, no chlape. Mal by si sa na to asi vykašľať fakt.
Ale iní tiež, ťaháte tieto vojny fakt do extrémov
Ty tu biedak vstaneš o 5 ráno aby si tu postol ako prvý reakciu s 5 screenshotmi. Ktovie či ti na to vôbec niekto odpovie, toto nie je zdravé za mňa. Snáď si si pripravil aj iný program, dúfam, že si znova nezaľahol.
Ja napr., je 6:45 a idem radšej na bike teraz aspoň na hoďku lebo v tom hici to nedám ani kkt, včera som z toho dostal migrény keď som šiel o 12 a proste na bike chcem ísť.
K F1: neviem, mám pocit, že aj Hadjar, aj Mekies, aj Red Bull chránia Verstappena, že to nebola jeho vina, mne to príde tak, že minimálne nie je tak sústredený ako pri majstrovských tituloch.
Alebo - že mu to monopost nesedí. Podobne ako Hamiltonovi ground effect éra.
Proste mi to príde zvláštne, koľkokrát sa v minulosti stávalo, že nadával neskutočne na monopost počas celého víkendu - aj napr. v 2022 keď bol hneď 1.rok nová ground effect éra… a proste to urval, dal to a bol v pohode.
Teraz má navyše decko, 4 tituly v rukáve. A teraz to proste nedal.
Ja mám zlý pocit, že jeho najväčší prime momentálne je v útlme a asi si počkáme.
Teraz to neber v zlom, ja som fanúšik RB a fandím aj jemu, aj Hadjarovi extrémne a Verstappen podáva výkony stále si myslím kvalitné, no tento rok sa mi nezdá.
A vy sa už všetci trocha preboha skľudnite, prosím vás. Prisambohu každý článok už len čakám príspevok: aha, kto sa tu rozložil… 
#MilujemF1