No existuje přepis komunikace, protože ta je veřejná ale ten může být zmanipulovaný, přeci by jsi jim nevěřil ty ovce. Takže jsem vlastně v hajzlu a Honza měl zase pravdu
Máš celý přepis komunikace mezi Red Bullem a Maxem za celý závod?
To “vytlačení” bylo taky prošetřováno, nebyl udělen trest, protože Lando nechal požadovanou šířku, pro monopost.
Tu nechal i MV.
Nechce se mi to hledat, vyhrál jsi
Brit / Angličan je najväčšie . Celá Európa ich neznáša a má to svoj dôvod.
Honza má vždycky pravdu, teda když nepíše anglicky.
Bol tu clanok ze ked komisari rozhodovali o treste pre landa za limity, ze akurát zdvihol hlavu (komisár) a prave sa nabúrali max a lando. To znamena ze vtedy este nevedeli ci bude 5s alebo nie hm?
Edit:
„Zaujímavé na tom je, že sme práve v tej chvíli vydávali rozhodnutie o penalizovaní Landa za štyri porušenia traťových limitov.“
„Udelili sme mu päťsekundový trest doslova vo chvíli, keď sa zrazili. Pracovali sme na tom, keď došlo ku kolízii. Len som zdvihol hlavu a uvidel vyzlečenú pneumatiku,“ hovorí Herbert.
Tak ake dristy zase chlapci, ze mali mu to povedať
@PUFF iba tu mutis vody… Provokater
Tak jsem konečně ty souboje Max vs Lando z Rakouska viděl a ač jsem hodně hledal, neviděl jsem nic závadného.
Jenom dva šikovné kluky závodící tvrdě na limitu, tak jak to má být aby to bavilo piloty i diváky.
Jestli to vidíte jinak, měli byste zkusit vyšívání, myslím že vás to chytne…
A co jako. Oni rozhodují pokaždé jinak. Už jsem to psal u Kanady že nikdo za jizdu s rozbitým autem trest nedostane jak Peréz. A hned se to potvrdilo a opět s Norrisem. Spíš to vypadá že buď si na RB zasedli a trestají ho aby udělali atraktivnější šampionát nebo nadržují McLarenu.
Norris měl větší poškození v Rakousku, než Max? Však oba dojeli do boxů s kompletně roztrhanýma pneu. Jestli chceš za to trestat, tak trest by měl dostat i Verstappen v tom případě. Ale oproti Kanadě je to obrovský rozdíl už jen v tom, že Peréz měl totálně zničené zadní křídlo a poškozené zavěšení, bylo logické, že v závodě nemohl pokračovat.
Rozhodnutie síce vydali vo chvíli, keď kolidovali, RB mu však mal povedať, že je Norris vyšetrovaný. To vyšetrovanie je len taká formalita, ale prakticky vždy skončí +5 sekundami. Ale myslím si, že by mu dokázal ujsť o 5 sekúnd za tých cca 8-9 kôl či koľko to bolo.
Podobny chovani vykazovala mistni sebranka zoufalcu i v “kauze Horner”. Bez jakychkoliv dukazu Hornera obvinovali a povazovali to za fakt, i kdyz se to nikdy neprokazalo. To stejny je i ted. Pomatenec Brown rekne svoje moudro o tymu, ktery tyhle zoufalci nesnasi, a automaticky se to v jejich mozeckach povazuje za pravdu. Kazdej rozumnej clovek uz vi, co jsou zac. Opet se to ukazuje.
Vážne sa toto pýtaš ty lobotóm. Prečo potom Max pokračoval a Norris nie?
Bože ty máš fakt nasra.té za očami.
Čím väčšia tragédia v podaní Astonu a Alonsa, tým väčší kvikot zelených klaunov. Toto už je hotová agónia.
Je to tak. A je to tak dobre.
Perez měl auto mnohem lepším stavu. Měl všechny čtyři kola a bylo to vidět jak bez problému jel. Za to Norris měl problémy s ovládáním a ztrácel kde co po cestě.
Barcelona a Rakousko ukazuje ten rozdílný přístup. MV pro jistotu skočil na trávu aby nekolidoval. Norris neudělal nic i když viděl že MV jede ke kraji když byl daleko za ním.
To nemyslíš vážně, že ne? Btw, Max tam zaplul ve 4 zatáčce s tím defektem, to bylo teda auto v lepším stavu?