Já si nemyslím, že Red Bull Maxe v tomhle nějak povzbuzoval. Od 2015 všichni vidíme, jak moc funguje v soubojích na trati, je jedno jestli se podíváš na rok 15, 16, 18, 21 nebo 24. Je to furt dokola, spíš jde o to, že Red Bull nedal Maxovi informace o tom, že Lando je vyšetřovanej za ty limity tratě, to už člověk přemýšlí nad tím, proč ho v tom nechali, aby takhle divočil
To si presne ty. Na otazku okolo sainza si vcera odpovedal “a vies zaco dostal trest max?” to je tvoja ferovost a spravodlivost a objektivita
Tralalalalaaaaa
Neprohlasil Horner, že Lando chtěl vyvolat něco v zatáčce 3, když měl dostat pencli? Takové komentáře, mi prijdou daleko více mimo a nevhodné. Co víc, tak Red Bull měl možnost tohle říct Maxovi, že tam stačí potom se držet Landa. No neudělali to. A pak Helmut s tím, kdo byl pateticky? To už sedí přesně na ně
To teda ze chce, on uz ide vacsie bomby. Wolff teraz dvori verstappenovi, este som nevidel jeho vyjadrenie na Rakúsko aj hamilton sa vyjadril ze to nema snim co robit ked sa ho novinari pytali, odyebal ich. To bola krasna press conference. Skoda ze tam nebol situs ako delegat pre fair play world
Co se zase vtíráš? Ty nás nemáš rád, my tě nemáme rádi, při tom s nikým jiným prakticky netrávíš diskuzní čas. Chceš Sainze za něco trestat? Víš proč ho netrestali?
Brown pokračuje tam kde začal v únoru. Obvinění, odchod zaměstanců…
Sky Sports pundit Martin Brundle is having a bad day after Lando Norris said it was good racing between hem and Max. This is not the response he hoped for.
Brundle is so confused that he contradicts himself. He claims to come from an era of hard racing, yet he blamed Max for racing hard in Austria.
Brundle🗣"I’m surprised that Lando is letting Max off that easy to be honest. He should have just stayed in that mode because Max is a street fighter. And I think that’s another point for Max psychologically, in this particular case."
“I come from the era of Mansell versus Piquet, Prost versus Senna, and even more recently of course Lewis versus Max.”
Toto mozme aplikovať aj na vas
Reagujem na tvoje pochramane ublizene ego uz by si mal prejsť na vymahanie ospravedlnenia…
Zak zaťal do živého a miestnym klaunom už praskajú žilky a bezzubo útočia ani nemusím označovať, zúfalci vedia, o kom je reč
K F1 se nic nedozvíš, argumenty si nepřečteš. Milión příspěvků, miliarda smajlíků a hodnota přesně 0. Když se nechápe rozdíl v základní věci, jako je nechaní místa, tak je to pak nemožný, jakkoliv dal vysvětlovat
Takže věcně opět nic, dobrá práce.
Presne ako ty. Ďakujem za potvrdenie…
Cože? A já si myslel, jak jsem etalon objektivity a nadhledu. Zranil jsi moje city.
Takže věcně opět nic, dobrá práce.
Přesně, stačilo říct “hele Lando dostane pentli, tak klid.” To neřekli, tak byly dancing flashbacky 2015.
Mě příjde absurdní o tom diskutovat vážně. Kde RB povzbuzoval Maxe k prasárnám? Nikde no, Zak mele svojí agitku. Konec seriozní diskuze.
Myslíš ten Singapur 2015, kdy chtěli prohodit pozici se Sianzem, který měl novější pneu? Mně se vybavilo Maďarsko a Belgie 2016 a cikcak ježdění v brzdné zóně, obojí proti Kimimu
Jak je ta kouzelná dezo formulka?
“A máš k tomu důkazy, Davide?”
Čtu správně “talon do loterie”?
Je to skoro 14 dní, když kdosi vyhnal na startu MV na trávu. Kdo to byl … nějaký Norris.