Red Bull podľa Browna „povzbudzoval“ Verstappena, aby porušoval pravidlá | Magazín F1 - F1online.sk

Keď sme na štvrtkovej tlačovej konferencii jazdcov sledovali, ako Lando Norris ustúpil a zahral rakúsku kontroverziu do outu, mysleli sme, že táto „búrka v pohári vody“ skončila. Ako sa však ukázalo, McLaren dorazil do Silverstone s jasným plánom. Zak Brown a Andrea Stella vynechali svojho zverenca Landa Norrisa z mediálnych hier a radšej sa sami ujali dirigentskej paličky. Na paškál si pritom vzali nielen Red Bull, ale aj FIA.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/162077/red-bull-podla-browna-povzbudzoval-verstappena-aby-porusoval-pravidla

V Kanadě nařídili Perézovi, aby jel s poškozeným autem. Teď Verstappena burcovali k porušování pravidel. Co bude příště? Čeká se, až se něco opravdu stane?

Pripomina to a to dost silne vec s Mercedesem, kdyz nam tece do bot tak do nich proste nejademe autem, to je rozhodi. Jak to dopadlo sledujeme.

1 Like

Brown je horsi jak Wolff vo vytvarani dramy a postvavani si fanusikovskych zakladni

5 Likes

Loni a předloni Zak Brown blábolil, jak Red Bull podvádí, aktuálně blábolí, jak Red Bull k něčemu Verstappena podněcuje, jako kdyby se snad Verstappen řídil něčím jiným než svou vlastní hlavou. Ten Amík má snad nádor na mozku s nápisem Red Bull. :grin:

Ale jako mind games dobrý, i když Toto Wolff level to teda není.

2 Likes

Ještě by mě zajímal ten důkaz toho podněcování…

Ten výsek z rádia, kde Red Bull sděloval Verstappenovi “Porušuj pravidla, porušuj pravidla…”

3 Likes

Red Bull jen zneuziva sportovni prostredi k PR svych produktu, nejen v F1 , je to videt, druha liga.

Ucil sa od najlepsieho z fachu, nie nadarmo sa hovori nas zakaznik, nas pan :grin:

3 Likes

Ještě štěstí, že nešéfuje FBI, to by nejspíš Hornera s Verstappenem nechal zavřít za všechny masové vraždy spáchané v Americe od roku 1940.

5 Likes

Tak sa mi to páči… koniec prasačinám ! Narobíme s tych prasníc klobásy!!!

2 Likes

Celkom slušný rozruch, ale nemyslím si, že to bude mať nejakú odozvu … :slight_smile:

Už dlouho jsem měl pocit, že Jos budí hrůzu nejen na Hornera, ale jak se zdá, tak i na komisaře.

Mozna to Browne chce lepsiho pilota, ktery v ocividne rychlejsim aute (uz nekolik zavodu) neni schopny vyhravat. (:

Jak už jsem psal když tu někdo postoval originál : Fňuk, fňuk.
Wolfík mi příjde, že se poslední dobou vlastně docela zlepšil, tak F1 potřebuje nového hlavního šaška :stuck_out_tongue:

6 Likes

Jsi na Browna v poslední době jak na cizího.

Jestli je to na mě, tak ano, jsem na něj poslední dobou vysazenej. Ale není to moje chyba ale jeho chyba :stuck_out_tongue:

2 Likes

Vypadá to že Brown střílí přesnými šípy :smile: Má pravdu! Milujeme Zaka i Stellu a jejich upřímnost :orange_heart:

2 Likes

Stary brown och ty si drzka :joy: ale tak nevadí skusil si…

1 Like

Nezvládáš když někdo vymáhá férovost a spravedlnost, je to viděno z více kauz :slightly_smiling_face: Ty by jsi se hodil do FIA, hlavně všecko pod koberec a všechny rychle umlčet :face_with_hand_over_mouth:

4 Likes

Tento Wolffov pritakavac sa chce na neho podobat? :sweat_smile:

3 Likes