Keď sme na štvrtkovej tlačovej konferencii jazdcov sledovali, ako Lando Norris ustúpil a zahral rakúsku kontroverziu do outu, mysleli sme, že táto „búrka v pohári vody“ skončila. Ako sa však ukázalo, McLaren dorazil do Silverstone s jasným plánom. Zak Brown a Andrea Stella vynechali svojho zverenca Landa Norrisa z mediálnych hier a radšej sa sami ujali dirigentskej paličky. Na paškál si pritom vzali nielen Red Bull, ale aj FIA.
V Kanadě nařídili Perézovi, aby jel s poškozeným autem. Teď Verstappena burcovali k porušování pravidel. Co bude příště? Čeká se, až se něco opravdu stane?
Loni a předloni Zak Brown blábolil, jak Red Bull podvádí, aktuálně blábolí, jak Red Bull k něčemu Verstappena podněcuje, jako kdyby se snad Verstappen řídil něčím jiným než svou vlastní hlavou. Ten Amík má snad nádor na mozku s nápisem Red Bull.
Ale jako mind games dobrý, i když Toto Wolff level to teda není.
Jak už jsem psal když tu někdo postoval originál : Fňuk, fňuk.
Wolfík mi příjde, že se poslední dobou vlastně docela zlepšil, tak F1 potřebuje nového hlavního šaška
Nezvládáš když někdo vymáhá férovost a spravedlnost, je to viděno z více kauz Ty by jsi se hodil do FIA, hlavně všecko pod koberec a všechny rychle umlčet
Já si nemyslím, že Red Bull Maxe v tomhle nějak povzbuzoval. Od 2015 všichni vidíme, jak moc funguje v soubojích na trati, je jedno jestli se podíváš na rok 15, 16, 18, 21 nebo 24. Je to furt dokola, spíš jde o to, že Red Bull nedal Maxovi informace o tom, že Lando je vyšetřovanej za ty limity tratě, to už člověk přemýšlí nad tím, proč ho v tom nechali, aby takhle divočil