Red Bull neuspel. Červení býci sa dvomi protestami pokúsili pripraviť Russella o víťazstvo | Magazín F1 - F1online.sk

vychcany mozno, ale na zakernost maxika nema ani nahodou

Nikde, toto zase riešiť netreba.

To je blbosť, ktorá sa stane a riešiť zmeny poradia na pódiu je blud. Dostal by Max 5 sekúnd možno a čo sa tým vyrieši ? Len sa prehodí pódium.

Umelo pre SC, čo nikto z nich nespôsobil. Zareagoval neskoro, nebolo to vyslovene cielene predbehnutie( takisto ako brzdenie) a nemalo by ani zmysel.

Zase umelo nemenme výsledky a neriešime, každú sprostosť. Už zase nemusíme analyzovať každý pohyb volantom…

Je to pretekanie.
Nechajme ich pretekať.

1 Like

Ja si naopak nemyslím, že všetci fanúšiovia bez rozdielu hejtujú Russella. To je odvážne tvrdenie. A čo sa týka zdravého rozumu. Niekto ho stráca, keď sa to týka Russella, iný zase keď sa to týka Verstappena.

1 Like

A ? Pilot na P1 má právo udávať tempo pod SC.

Ja neviem čo riešime. Zvyšok sa prispôsobuje tomu.

Žiadna tragédia.

Trestať sa nemal ani jeden a správne sa to ani neudialo.

Je to SC na konci pretekov, kde nevieš čo máš od FIA čakať.

ak by bol za maxom piastri/norris myslis, ze by neskusil nieco podobne? skusil

a co je zvlastne na tom, ze zahrieval brzdy? ako mal vediet ci fia nerestartuje pretek v poslednom kole? predsa nemusi pustat jazdcov o kolo spat dopredu, to pravidla nevyzaduju a ak by stihli odpratat auto a ulomky tak hned mohli restartovat pretek

a ze kontroloval spataky? no tak asi nechcel aby do neho maxo narazil a tak kontroloval ci nieje priamo za nim

1 Like

Spis se dostal do hlavy George Max ( jasne pisu, ze Max musi vzit George na vedomi a pocitat s tim, ze na neho ma George zizen), ale je to jedno.

Zadny pilot si absolutne neurcuje svoje tempo a uz vubec ne za SC. Tempo za SC je dano prave Savety car. Proto tam mas omezenou vzdalenost.

Ani v zavode si nemuzes brzdit jak chces, at jsi prvni, nebo kolikaty. Max - Jedah 21, Fernando, tusim minuly rok, proti Georgovi ( nejak si nevybavuji, ze by jsi obhajovala, ze mel Fernando pravo si urcovat tempo), komisari mu to rychle vysvetlili. A jsem presvedcen, ze dupnout takhle George na brzdy a Max mu skocit na zada, tak se telemetrie zkouma kapku jinak a trest by ve vzduchu videl. Nastesti George je rozumnej.

Nicmene k @Jos_Is_Back . Za SC to presne takhle udelal minuly zavod Oscar. Sice uz byl SC ending, ale v predposledni zatacce prudce zpomalil. Tyhle zmeny tempa jsou caste a casto je delal Lewis.

Od George to byla levarna, ale Maxe videl jasne vedle sebe, tak zabrzdil. Mala vec. Jen takove pozlobeni. Max to nahlasil, George ztratil zase trosku kreditu a Max jde s usmevem dal.

Kazdopadne, pokud to takhle bude George delat dal a zvykne si na to, tak na to dojede. Proti takovymu Lewisovi, Landovi, nebo treba Kimimu by to takhle neproslo ( byt to Kimi, dostane George bidu od Tota). Tak jako doplaci na svou tvrdost a vznetlivost Max, ktery dostava tresty za prestupky, ktere jsou jinym promijeny.

Mimochodem. Zdalo se to jen me, ze Totova reakce na Kimiho treti misto byla ponekud bourlivejsi a nadsenejsi, nez jeho reakce smerem k Georgovi?

1 Like

Ok riesime to, ze Russell schvalne ubral a hned nahlasoval, ze Verstappen pridal

1 Like

Ďakujem, že bez rozdielu na iné názory to vieš takto napísať.

Ja, narozdiel od fanúšikovsky vygumovanej Kiks, nemám problém napísať, že Barcelona bola zo strany Verstappena úmysel z môjho pohľadu. Akurát neviem povedať, či do neho úmyselne narazil alebo čakal, že Russell uhne a on si len zoberie pozíciu späť. Každopádne trest považujem za adekvátny, keďže v tom prípade sa úmysel dokázať bez priznania nedá, pretože Max točil smerom do zákruty a vie to uhrať na jazdeckú chybu, nech si myslíme čokoľvek.

Tu je to ale iné. Netreba ani telemetriu. Stačí sa pozrieť na Russellov onboard a jeho náhle zaostanie za safety carom. Jednoznačne nebezpečné, nepredvídateľné a nešportové jazdenie.

Ako vravím, nebyť to Russell a nebyť to o víťazstvo, tak trest je tam bez váhania.

Tak drvivá väčšina. Lepšie?

Určite sa nájdu aj takí, no ak narážaš na mňa, tak si vedľa. Moje hodnotenie incidentu z Barcelony nijako neobhajuje to čo spravil Max.

1 Like

Pilot na P1 musí dodržiavať predpísanú vzdialenosť za SC a zároveň nesmie jazdiť nepredvídateľne.

Obe podmienky Russell porušil.

Prečítaj si ten článok.

Liberty Media aj FIA maju uplne v pecku, ze Russell je Brit. Tato argumentacia je argumentaciou luzrov, ktori hladaju vyhovorky pre svoju vlastnu neschopnost. Ked uz, tak - pre primarne francuzsku FIA su briti nepriatelom cislo 1, a pre Liberty Media je vo svete najmenej 10 vacsich “marketov” ktore by radsej preferovali pre navysovanie zisku…

Faktom je, ze z komara sa tu robi somar. Max bol na opacnej strane trate. Russel nalavo, Max napravo, na dlhej rovine. Pripadnym kontaktom s Verstappenom by Russell ohrozil len a len svoje vlastne vitazstvo. Preto to urobil na mieste a v situacii, kedy to bolo uplne bezpecne. Na druhej strane Max sa uplne zbytocne tlacil na Russellovu uroven. Neviem sice ako presne zneju v tomto pravidla, ale podla mna, jazdec v predu ma pravo pridavat a spomalovat aby zahrievla penumatiky, a jazdec za nim sa tomuto musi prisposobovat, nie naopak. Prave z toho dovodu si myslim, ze ak tam bol priestor na trest, tak skor pre Maxa.

Faktom ale tiez je to, ze Red Bull skratka citi, ze nema vykonnost na boj o titul a tak sa chyta kazdej slamky. Ved co uz len mohli stratit tymto protestom? Mohli komisari Maxovi naparit dodatocny trest za predbehnutie Russella za SC? Mozno ano, ale bola tam aj ista sanca, ze Max ziska vitazstvo, tym by o 7 bodov znizil stratu na titul. Ak by naopak par miest stratil, tak by v najhorsom pripade iba o nieco zhorsil svoju nepriaznivu situaciu v sampionate.

Ja sa osobne dodnes divim, ze v roku 2021 sa Mercedes nepokusil zvratit vysledok v Abu Dhabi, napriklad podanim protestu za nepovolene kluckovanie na trati na rovinke, hned po predbiehacom manevri v poslendom kole. Stratit nemohli nic, ale mohli dat sancu komisarom napravit chybu riaditelstva pretekov. Aj ked sanca na uspech bola asi minimalna…

1 Like

To nie je “síce”, lebo to úplne mení podstatu veci. Keď je SC ending, tak pilot nemusí dodržiavať predpísanú vzdialenosť za SC, tým pádom má právo spomaliť, takže ostatní piloti za ním to čakajú.

Jediná škoda je, že ho včera netrafil Kimi zozadu. To by bola čistá fantázia a krásna karma.

No měl to být trest, není tam co řešit, ale FIA nechce dát Maxovi race ban

1 Like

Udělal to parádně - tak, aby nedostal penalizaci, ale aby vytočil Verstappena. :grin:

Osobne si nemyslim, ze platia obe porusenia ktore si vymenoval. Vzdialenost za SC, ano, ale ako bolo uvedene aj v clanku, toto sa posudzuje benevolentnejsie, pretoze jazdci zvyknu za SC pridavanim a brzdenim zahrievat pneu, a je to teda OK. Nepredvidatelne? Podla mna nie, Max bol prilis blizko, ale na opacnej strane trate, a Russell brzdenim zahrieval gumy. Cize tiez OK.

Na druhej strane predbehnutie supera pocas fazy SC povazujem za zavazne porusenie pravidiel. Max mal jazdit s vacsim odstupom, no nechal sa nachytat.

Jediná škoda je, že ho včera netrafil Kimi zozadu. To by bola čistá fantázia a krásna karma.

No prave Kimi isiel s rozumnym rozostupom, takze sa to stat nemohlo.

1 Like

Maxovi nedaji raceban, landovi daju zbytocnych 5 sekund …

A takto si tu zijeme

ked si pozries definiciu slova zakerny tak to sedi skor na Georga. Verstappen je skor arogantny, tvrdy, agresivny, casto ma cerveno pred ocami, ale zakernost som zatial nespozoroval.

8 Likes

Jinak co se týče procesu leadera za SC - když končí SC, tak vedoucí pilot udává tempo, to znamená i zpomalení před restartem. Pokud je tam prudká brzda (což musí jit přes telemetrii), tak se dá podat protest. Ale tyhle zpomalení jsou často, Max je sám často dělá

1 Like

Podľa mňa stačí, že Russell klesol u ďalších XY divákov. Namiesto toho aby to dokrúžil a je úplne jedno či s odstupom 0,5m od Maxa alebo 10m, pretože vedel že už sa závod nereštartuje, to ten potkan vyskúšal čo by som teda ešte pochopil ale aby do 1 sekundy hneď vyplakával do rádia, že ho predbehol s tým som sa teda pri NEREŠTARTOVANOM závode ešte nestretol.

1 Like

Ja si nemyslím, že je to OK a práve to sa píše aj v článku:

Pozri sa na rozdiel medzi Russellom a SC ako sa zrazu natiahol. Nikto iný takto gumy nezahrieval z toho čo som videl. Navyše očividne hľadal Verstappena v zrkadle, aby to spravil naschvál.