Zalezi na tom? Podla mna vobec…
Asi nie. Ale pre niekoho to je zrejme dôležité.
Tkaze pokud je Russell nevinný, tak kde je trest pro Verstappena?
Aké nešportové správanie, povedal to aj na tlačovke. On držal brzdy, aby ich mal ready ak by bol reštart.
A že náhle spomalil? Tempo za SC vždy ma právo určovať pilot na P1.
Nič proti pravidlám neurobil, hoci RB plakal u komisárov.
Aspoň vidno ako sa dostal do hlavy aj Maxovi aj celému RB.
Teda robí to dobre
@luciakanky co na tom bolo zakerné?
Neporušil žiadne pravidlo, a tempo má právo určiť ako pilot na P1🙈
Toto už je ozaj choré, robiť z neho ■■■■■■ aj keď netreba
Jedine ze si cez multiviewer pozries vysielacky
Spinavy cur4cik cely russel
Ty prosím ťa mlc
Minule si tu obhajoval úmyselnú nehodu.
A toto nebolo žiadne Brake testing …bola to procedúra za SC
Mozes popisat konkretne tuto proceduru pod SC?
Lebo vacsine divakov to podla mna prislo ako umyslne brzdenie/ zlozenie nohy z plynu
A vysledok bude:
-
prvy reportoval Russell preto:
a) je bonzak a Verstappen mal plne pravo na to odpovedat vlastnym reportom
b) a ked to pocul Verstappen tak stylom “mami on ma prvy buchol lopatkou tak som mu to vratil” reportoval aj on -
prvy reportoval Verstappen preto:
a) je bonzak a Russell mal plne pravo na to odpovedat vlastnym reportom
b) a ked to pocul Russell tak stylom “mami on zaluje tak zalujem aj ja” reportoval aj on -
vlasne navzajom ani nevedeli, ze co kto reportuje, ale skor nez sa niekto dozvedel, ze ten druhy reportoval, uz to mal so svojej strany davno nahlasene (cize je fakt uplne jedno, kto prvy)
F1 je vazne super, kedysi to boli preteky chalpov, dnes je to zabavka pre deticky…
Tak je jasné, že za 3.
Oba se práskali navzájem.
Ale takhle to je po celý závod napříč gridem.
Za závod máš desítky a desítky reportů jeden na druhého.
Hej lebo Russell ma vždy konšpirácie na celý Grid
A riskne win pre Maxa
A potom mu dame uz ozaj ■■■■■ na čelo vytetovať
Nejako ti uchádzajú nervy. Čo sa deje, nevieš zniesť, že Džordžík aj napriek výhre a dobrému výkonu si opäť raz neodpustil prasačinu a ukázal čo je zač a hejtujú ho všetci fanúšikovia bez rozdielu?
Nie, neobhajoval, to je len mylný výplod z tvojej popletenj hlavičky.
Ty si chorá. Raz ma to mrzelo, keď som ti to napísal, teraz ma to nemrzí, lebo je to tak. Keď ide o Russella, nemáš zdravý rozum.
Takze sa nam F1 meni na futbal? Ked nespadnes, tak rozhodca faul nezapiska, cize ak chces aby zapiskal, musis spadnut… Alebo spadnem aj tak, ved skusim, mozno sa rozhodca pomyli a odpiska nespravne, aspon ze v moj prospech… Nastastie, komisari maju kamerove zaznamy pri kazdej situacii, takze sa rozhodnu podla monzosti co najobjektivnejsie bez ohladu na to, co kto reportoval.
Otazka je, ci sa casom neposunieme na uroven challenge v hokeji alebo tenise, ked tim nieco reportuje komisarom, tak ma len 3 moznosti za cele preteky, ak je uspesny, tak dostava dalsi challenge, ak nie, tak challenge straca, a teda ak trikrat neuspesne challengeuje, tak uz do konca pretekov nemoze… A bolo by to vobec dobre?
Všechno se reportujte.
Támhle byl mimo trať, tady mě zablokoval, támhle zrychlil pod SC, málo zpomalil pod YF. atd.
Klasika. Každý jeden jezdec.
Dobrý point Jsou prostě jezdci kteří můžou za SC jezdit přes 10 délek, testovat na brzdách, jiní předjíždět pod SC, znáš to
Môžeme sa na to pozrieť aj inou opitkou.
Ak by Georgovi naparili 5sek penalizáciu, skončil by šiesty.
GP Belgium 2024 = Práve tam si minulý rok vychutnal na pódiu hymnu víťaza a následne ho diskvalifikovali za váhu. Ak by aj teraz prišiel o víťazstvo na základe trestu, minimálne pre F1 by to nebola dobrá reklama. Však je to Brit! A jeden sa už v závode vysypal sám!
Nič to nemení na fakte, že Russell DLHODOBO pôsobí na väčšinu fanúšikov ako riadne vychcaný had. Ufon.
skoda ze sa neodvolal na posledne preteky 21, ze preto zahrieval brzdy a gumy ak by fia zopakovala ad 21
Niekedy s tebou zvyknem nesuhlasit ale ak mam byt objektivy tak od Russella to bola cista spinavost,
pozrel sa do spataku a naschval zabrzdil aby Verstappena nachytal. Namiesto toho aby sa sustredil na seba, svoj zavod tak mysli na sprostosti, by som sa normalne zasmial ak by mu dali za to trest aj ked samozrejme tazko dokazatelne…
Ja tieto naschvaly nemam rad, tak ako Verstappen spravil naschval v Barcelone tak toto bolo schvalne on Russela, ziadna procedura ani nic take, Kiks zase pise bludy.