Red Bull neuspel. Červení býci sa dvomi protestami pokúsili pripraviť Russella o víťazstvo | Magazín F1 - F1online.sk

to snad nemyslis vazne
ak by maxa trestali tak ako ostatnych tak v kazdej sezone ma minimalne 1 stopku
za umyselny naraz do supera dostat neskutocny trest 10s, takemu magnussenovi by za to dali nemilosrdne stopku na dalsie preteky a tym nemyslim vybodovanim, ale rovno stopku
o takom maldonadovi ani nehovoriac tomu by rovno zobrali za nieco take dozivotne superlicenciu
nuz ale maxikovi treba pomahat a trestat ho len za ocividne svinstva a aj to daleko miernejsie ako ostatnych

1 Like

Mne nejde o spomalenie, to robi kazdy, to vieme

Ale o tu slizsku vysielacku, to je cele

Akoze nepisem to teraz v duchu ze OMG toto som od Russella necakal (cakal som T1 crash) :smile:

3 Likes

Ale no tak, tohle hlásil i Ham, Max a další, zase nedělejme, že to udělal jen Russell

2 Likes

drtiva vacsina maxovcov? to asi ano :slight_smile: ale ak myslis vacsinu fanusikov celkovo tak urcite nie

sice priznavas, ze to bolo umyselne, ale obhajujes to ako rozhodli komisari, co je take dvojtvarne

1 Like

Ja byť Maxom, tak sa držím za Georgom v závse a nie vedľa neho, ten keby zabrzdil, ako zabrzdil, tak by som to do neho napálil

co nieje nejak daleko od zakernosti, rozdiel je len v tom, ze niektori to od jedneho cakaju a toleruju mu to a preto to povazuju len za aroganciu/tvrdost/… a pri druhom to uz povazuju za zakernost lebo on si to podla nich dovolit nemoze, lebo on nieje od zaciatku povazovany za vyvoleneho

maxo zakerny je, tam nieje o com debatovat a predviedol to minuly pretek uplne ukazkovo. tam neslo o aroganciu, tvrdost a ani cerveno pred ocami, tam islo o cistu zakernost

1 Like

Precitaj si aj toto forum. To akoze vsetci su tu Maxovci? Este aj Honzik mu za to nalozil, aj on je Maxovec?

To uz je ine zufalstvo popierat realitu. Fanusikovia bez rozdielu za to kritizuju Norrisa. Len par hejterov Maxa (vratane teba) to popiera.

To, ze to bolo umyselne je moj nazor, ale dokaz na to nemam, lebo to by sa musel bud Max priznat alebo do neho ocividne zatocit. Nestalo sa ani jedno. A komisari rozhodli, ze Max sposobil koliziu a potrestali ho, takze co je dvojtvarne?

1 Like

Ale v clanku sa pise aj toto:

Azda najdôležitejším dôkazom však bola telemetria z predchádzajúcich kôl, ktorá ukázala, že Russell aj v nich brzdil na cieľovej rovinke. Z tohto dôvodu britský jazdec neurobil nič neštandardné.

a

Podľa informácií novinára Adama Coopera Red Bull napokon sám stiahol protest vo veci Georgea Russella za nedodržanie pravidla o desiatich dĺžkach vozidla. Malo sa totiž ukázať, že pilot Mercedesu sa len snažil dodržať iné pravidlo ohľadom časovej delty pod žltými vlajkami. Táto delta spôsobila, že nemohol držať krok so safety carom.
Nuž a v neposlednom rade je dôležité aj vyjadrenie športového riaditeľa F1 Tima Malyona, ktorý pri vypočúvaní vo veci prvého protestu vysvetlil, prečo riaditeľstvo pretekov niekedy nevyšetruje podobné incidenty. Dôvodom je fakt, že riaditeľstvo pretekov ráta s “istou toleranciou pri pravidle o desiatich dĺžkach” , keďže uznáva, že je nutné do istej miery brzdiť a akcelerovať. Keď pilot zabrzdí, na moment môže zaostať aj výraznejšie. Problém nastáva, ak sa následne nedotiahne späť.

Cize stale plati to co som napisal vyssie. Presne to sa stalo, na moment mozno stracal viac ako 10 dlzok (o tom o nieco nizsie) ale hned sa vratil za SC. Cize all OK.

A k tomuto

Pozri sa na rozdiel medzi Russellom a SC ako sa zrazu natiahol. Nikto iný takto gumy nezahrieval z toho čo som videl. Navyše očividne hľadal Verstappena v zrkadle, aby to spravil naschvál.

Samozrejme, ze sa natiahol. Neviem sice ci aj v tomto momente prave na viac ako 10 dlzok auta, asi skor nie (10 dlzok je 55 metrov). SC islo tak rychlo ako sa len dalo, a Russell spomalil, jasne… Je to logicke, a zahrievanie gum za SC na rovinke brzdenim a pridavanim je standardna prax. Robia to vsetci… Robi sa aj kluckovanie zo strany na stranu.

1 Like

zakernost je ukladna zlomyselnost. takze zakerny urcite nie je. tam nie je o com debatovat…

1 Like

ak by si chcel byt konzistentny tak musis dodat, ze ale dokazat mu ten umysel nevies, lebo sa moze obhajovat tym, ze len cakal na vhodny moment kedy zahriat gumy a brzdy a preto kontroloval v spatakoch ci maxo nieje priamo za nim aby to bolo bezpecne :slight_smile:

ci takto sa to neda interpretovat? ale maxov umyselny naraz sa da intepretovat tak, ze to bola len jazdecka chyba? :slight_smile:

1 Like

A proč?
Pokud je Russell nevinný, tak proč to neřešit?
Nebo jsou nevinní všichni?

1 Like

nemam pocit, ze vacsina by ho za to hejtovala ani tu a hlavne jedno forum neurcuje zlozenie fanusikov globalne

norrisa? nebavime sa o russellovi?

a v pripade russella mas dokaz? nemas, ale to ti nevadi, lebo tam staci nazor :slight_smile:

2 Likes

Russell způsobil nečekanou anomálii, která se týká i Maxe.
Jelikož se to stalo pod vlivem právě té nečekané anomálie, tak jsou oba nevinní. :slightly_smiling_face:

ale ved toto je presna definicia toho co spravil minuly pretek
tvaril sa, ze pusta russella a potom umyselne(ukladne) pridal aby do neho narazil
ak toto nepovazujes za zakernost tak potom nevies co to slovo znamena

2 Likes

Nepisem, ze Russell bol prvy v galaxii co to urobil

Len, ze znovu ukazal aky je charakter

To pravidlo bolo zavedene (vdaka Verstappenovi) aby sa to nedialo pri restartoch. Toto nebol ten pripad. komisari to posudili uplne spravne. Myslis, ze by to spravil Russell rovnako keby za nim isiel Antonelli?

3 Likes

Nemas argument tak riesis minuly pretek

Sak napis na plnu hubu, tak ako uz niektori, co maju gule - napis, ze nenavidis verstappena ale neschovavaj sa tu za fakty ked okolo faktov to neslo, tieto tvoje argumenty jak piastri vs norris crash, tak tuto russell vs verstappen SC procedura

2 Likes

Nevím.
Nevim o co jim šlo.
Verstappen se lepí a tlačí, a Russell ho chtěl nachytat, a nachytal.

Přitom bylo jasné, že se dojede závod za SC.

podla mna tam nebol umysel Russella vyradit. to bol presne ten pripad versatappenovej red mist.

ja som sa k tej nehode nijak nevyjadril, si precitaj tu diskusiu od zaciatku k comu som sa ja vyjadroval a musis prist na to, ze som sa k samotnej nehode nevyjadroval a potom napis, ze si sa mylil
ak to nepochopis k comu som sa vyjadroval tak potom mas problem s chapanim precitaneho textu ale s tym ja uz nic nezmozem

a este k tomu nenavideniu maxa? mne je maxo z pohladu milovania/nenavidenia ukradnuty, ja niesom fanaticky fanusik ktory sa v takychto ludoch vidi a jeho uspech povazuje za svoj a preto ho bud miluje, alebo nenavidi jeho supera
ale to fanaticky fanusik nepochopi :slight_smile: