Red Bull neprešiel skúškou transparentnosti. Horner: Nemôžem vám nič povedať | Magazín F1 - F1online.sk

Ford nema absolutne ziadne pravo pozadovat aby interne dokumenty zverejnovali. Ci myslis, ze zatoze su ich partner, tak im RB musi skladat ucty za vsetko co robia? Stale sa drzis zubami nechtami toho, co napisal bulvar a teda ze to boli prasaciny alebo nieco ine zavazne co moze mat vplyv na partnerov. Nevieme vsak nic a mohlo ist o uplne nieco ine, napriklad vysetrovanie Hornera za nespravne alokovanie zdrojov v RBR.

Okrem Fordu nikto iny neplakal a su ich najnovsi velky partner. Takze ak ich RB ubezpeci, ze ich sa to absolutne netyka a islo o internu zalezitost, mozu napisat aj otvorenu knihu a nic im to nepomoze. Zas ti len Ford sedi do tvojho narativu. Tak isto ako tu niektori stale opakuju, ze sa nic nevysetrilo, lebo pravnika vybrali thajci. Aj to je nepotvrdena info a aj keby bola tak co? Ak prebiehaju mocenske boje, kto ho mal vybrat? RB? Alebo kto?

V skratke povedane, Holandsky novinar nakreslil na papier h0vno a tebe a par dalsim smrdi aj to nakreslene :rofl:

Lol

2 Likes

To bude ale ostuda :grin:

1 Like

Co mohli zaslat, když prý nic nebylo předloženo? :smile:

1 Like

Vidíš to Míšo? jak ti to pokrytci lajkujou? měl bys jim to vysvětlit, očividně to nepochopili :smiley:

Takže si si zase nič z môjho príspevku nezobral ale provokovať budeš aj ďalej :smiley: vážne úsmevné čo za človeka si :grin: Hogarko, neprovokuj. Pre tvoje dobro.

Hele já jsem tu zmínil, co si tu psal před pár dnama v kontextu uzavřeného profilu, nic jiného jsem tu k tomu nepsal. Jak vidíš, tak tu nejsem já, co tu zase řeší Hogra a ne F1, takže prosím tě, jestli chceš někomu dvat školení, tak fakt někomu jinýmu, nemám problém diskutovat, problém je, že tu někteří prostě řeší, kdo to napsal a ne co napsal. Jak vidíš, tak to není jen u Jose s tím, co je za hranou ty urážky, ale jemu nenapíšeš, jak v tom porkačuje :smiley:

No tak toto bude pecka ked sa to objaví :joy::joy: uz je to hodina a zatial nic. Co tam spia ti novinári? :thinking::joy:

1 Like

Zeptej se jich, když máš tak dobrý info vždycky

Ja? Ved ty tu furt vypisujes o dickpick a obtazovani… Ty insider. :joy:

Já nevím.
Nejsem novinář, ani nemám žádný portál.
Ani nejsem van Haren.

Bohužel jsem email nedostal. :grin:

1 Like

4 Likes

No počkej, ale však se nic nestalo, všechno to bylo od bulváru ne? :pinched_fingers:

Teď už bude moci Horner žalovat skoro celej svět :grimacing:

1 Like

Nie. Ty nemáš problém. Preto ma provokuješ? Napíšem, že mi niečo vadí a hneď další komentár na moju osobu to isté. Veď fajn. Pokračuj v nastolenom trende. Neboj sa, každý vidí čo si zač. Nájdi si kamarátov. To ti pomôže. Sám v detskej izbe, to nie je dobré na psychiku Hogarko :upside_down_face:

Neboj nic, ak dakto dostal email bude to von este dnes :face_with_hand_over_mouth::joy: asi robia skratene verzie. Retusuju fotky na publikáciu atd :joy:

Může to být fake na něčí zakázku.

Ja by som bol v pohode aj stym zeby to hornera usvedcilo a bol by raz a navzdy pokoj, lebo takto to je proste donekonečna o tom ze ked zo zbavili obvinení tak aj tak neni koniec :man_shrugging::joy:

Ale ako pises dobry pc maniak moze narobit divy. Napriklad @Ferda a jeho photoshop

1 Like

videl som ten prispevok a videl som ho viackrat za poslednu hodinu :smiley:
ale podotknem, ze vzdy bolo unho pisane RUMOR