Red Bull neprešiel skúškou transparentnosti. Horner: Nemôžem vám nič povedať | Magazín F1 - F1online.sk

A proč jsi neodpověděl na ty body a zase si to takhle generalizoval?
Lítají, jako jokes, ale z toho se můžete někteří p-o-s-r-a-t :smiley:
Každopádně si tu psal o tom, že někdo má problém se Singapůrem nebo s Wolffovcema, tak bych rád věděl, kdo přesně, když sem hodíš tohle tvrzení.
Jinak, jak sám můžeš vidět, tak tu někdo kope: on uvěřil bulváru, ale bylo to vyvráceno (přitom se odvolává na The Sun, což je britská verze Blesku, která tohle vyvrátila), není tohle neznalost až pokrytectví? ale to ti asi nevadí co?
Jinak se zase dostáváme k bodu, že se řeší, kdo to psal, místo toho co je obsahem a co se děje v F1. Tohle je největší ubohost na tomhle foru :slight_smile:

1 Like

To je ako na Slovensku.Skutok sa nestal​:grin:. Všetci síce tušia že sa niečo stalo ale vyšetrovanie nič nedokázalo​:grin::+1:

Odomkni si profil a pokojne ti to pohľadám ako si sa tu bil za Singapur a obhajoval ako Alonso o ničom nevedel a všetko Flavio sám. Pretože mu nič nedokázali. U Hornera absencia dôkazov nevadí, súdime a urážame ďalej.

2 Likes

Jenže ty si napsal:

To není to stejný :smiley: já s tím samozřejmě vůbec nesouhlasím a myslím si, že Renault měl dostat DQ ze Singapůru, tak tu nepiš, jak to tu někdo nesnese :smiley:

Again, jak to víš? kolegové ti napíšou, že to byl jen bulvár, nic se nestalo a celý to je vymyšlený přece :slight_smile:
Nejsem soudce, abych soudil, sorry jako.
Jsou to jokes, jokes tu nelítají jen na Hornera, to je zase hrozná přecitlivělost, obzvlášť je to divný, když tu píšeš to co píšeš :smiley:

Nie, najvacsia ubohost na tomto fore si ty. Cim dalej tym viac ludi ta tu ma za zhmotnenu debilitu.

Vysetrili, uzavreli to s tym, ze je nevinny a tym to skoncilo. Ostatne su len vase mokre sny o rozpadajucom sa RB. Nevies ani co sa vysetrovalo. Ako FIA nemusela zverejnovat dohodu s Ferrari a Schumacherovci nie su povinni zverejnovat stav MSC, nie je ani Red Bull povinny vesat ti na nos, o co slo.

Normalne si ho aktivoval ako na gombik (Helmutov?). Trafena hus viac zagagat nemohla. :joy:

To je fakt neuveriteľne s tebou :smiley: to nemá cenu ale neboj, nabudúce si ťa zastávať nebudem :upside_down_face: odomkni si profil a môžme sa porozprávať o tvojich klamstvách. Čo ty na to? Ideš do toho?

1 Like

Díky za potvezení mých slov. Řešíš kdo to napsal. Neumíš nic věcne komentovat a musíš hned útočit, chápu, prostě jsi hloupý agresor, ale přece jenom by ses mohl trochu snažit.

To slovo skončilo není úplně přesný, když se zaměstnankyně může odvolat. Terminus technikus - nepravomocné rozhodnutí, jako u soudu.

Hele mokrý sny o RB tu má někdo jiný, já RB nežiju, ale ty asi jo :slight_smile:

Proč mícháš naprosto dvě rozdílné věci.
U rodiny MSC je to snad jasné, když je to čistě soukromá záležitost.
U FIA je to rozhodnutí, které bylo často označováno, jako “špatné”, protože v jiných případech vše FIA zveřejňovala, každopádně tam FIA potvrdila nějaké výsledky šetření a domluvu na postupu obou stran, jak pak vypadalo Ferrari další sezonu na to, jsme viděli všichni :slight_smile:

Red Bull nemusí nic zveřejňova vůči nám fanouškům, ale sponzoři, partneři a F1 je něco jiného, ale chápu, zase je to na tebe moc složité vidět to v bigger picture

1 Like

Horner ziadne dickpics neposlal pokial nebude dokazane inak

Požadujeme transparentnost!

1 Like

Ježku zkroť si tu urážející, nebo tu pak nebreč, jak je to tu hnus a nedá se tu disktuovat, díky :slight_smile:

Sorry, ale po tom, co jsou tu stlakeři, tak tu nemáme otveřný profily

Alebo kvôli tomu pretože ťa viacerí usvedčili z klamania? :smiley: ja si stavím skôr nato ale budiš.

2 Likes

Míšo Míšo, kdyby tomu tak bylo, tak bys tu Josovi nemusel psát, jak tu vytváří toxick prostředí :slight_smile:

Mne nemas za co dakovat, to je plne tvoja zasluha ze si tu vacsine za d3bila. Ty ze nezijes Red Bullom? Sak si medzi prvymi co pise kraviny pod kazdym clankom o nich ty mamlas.

Nic nemiesam. Nie su povinni to zverejnovat. Kedze nikto nevie, co sa vysetrovalo, nikto z partnerov nebol poskodeny. Ze ty veris bulvaru ze posielal nevhodne fotky neznamena, ze tomu veria aj partneri RB. Takze skus byt v klude a neboj sa o ich partnerov. F1 si tiez prisla na par mega vdaka klikaniu na clanky o kauze, nikto ich meno nepospinil, takze tiez sa nebudu stazovat. Ak su raz dokumenty (napriklad taka vysetrovacia sprava) oznacene ako internal alebo confidential, nema sa preco vynasat.

Za to toxic prostredie si tu zodpovedný aj ty a podstatne väčším podielom ako Jos. Zastal som si ťa pretože jeho urážky boli cez čiaru a stojím si za tým. Rovnako cez čiaru tu boli tie vaše “srandičky” po temného infarkte a našlo by sa podstatne viac vecí.

A pekne ťa prosím. Vážne ťa prosím. Už nikdy v žiadnej téme nepíš o toxickom prostredí. Nikto na tomto fóre sa tu nehádal s takým množstvom užívateľov ako ty. Ani sa k tomu číslu nikto nepriblížil.

Inak je zábavné ako máš Josa v bloku a stále na neho reaguješ. Keď s tebou chce komunikovať normálne a baviť sa o niečom tak mu neodpíšeš. Na všetko toxické ale áno. Kto tu pár dní dozadu otváral 10 mesiacov staré diskusie s cieľom pokračovať v hádke? Ja? Jos? Kto to bol? No ty. Pretože hádky sú tvoj denný chlieb. Ty si tu najväčším strojcom toxického prostredia. Vážne budem rád ak to zmeníš ale myslím si, že všetci vieme ako to bude pokračovať.

A nie som žiadny Míšo. Mám v nicku Michal. Tak neskúšaj provokovať lebo začnem ja a to tu bude zase plaču.

4 Likes

Nežiju, ale očividně byldím v tvé hlavě zadarmo :slight_smile:

To není pravda, partneři jsou logicky poškození, pokud firma není schopná/ochotná dát zprávu o co se jedná a že je vše vyšetřeno.

Takže Ford psal ty otevřené dopisy jen tak ze srandy? :slight_smile:

1 Like

Ja tu dokazem diskutovat ale hnus tu je

Si konzument nie vykonna moc, nech to bejt :stuck_out_tongue_closed_eyes:

@Michal824 @raptor22 @don.pindulanda chlapci cistaaa fantaaaazia. Som na vas hrdy ake zrkadlo ste tomu zmrdovi nastavili. Taketo direkty z kazdej strany, Honza je zrely na uterak a Situs v nedohladne, nechal ho v tom sameho. Piskam koniec, KO Honzu.

PS: Nemozte sa mi cudovat, ze na neho uz nemam slusneho slova, ved sami vidite co je zac. :smiley:

1 Like