Můj photoshop? Nějak nerozumím …
A možno fejkujú aj ten fejk. Chcú nás zmiasť
nedivil by som sa, ja uz popravde len prijimam tieto informacie a ukladam ich bez verdiktu lebo dneska je strasna doba na toto … polievocku si prihrieva uplne kazdy na vsetkom
To ale sotva moze byt dokaz, ze sa nic nestalo. Taketo vysetrovania maju pri vplyvnych ludoch vo firme az prilis casto hlavny ucel zamiest vsetko pod koberec, nedovera je tam pochopitelna.
Red Bull nie je nuteni nic zverejnit, ale potom je opravnene mat pochybnosti. Ja osobne mam pomerne malu doveru v Hornerovu bezuhonnost, ked sa nieco masovo rozposlalo na media a sefov timov, mohol by z toho byt celkom slusny skandal.
To bol vtip ferdo. Nic v zlom.
Já bych si na práci s photoschopem musel najmout nějakého ajťáka a to by nedopadlo dobře.
Jasně, vtip jen tak
Ty by ses měl statat o to, kdo zneužívá tvoje slova a ne co Hogr ale jestli ti to nevadí, tak si je taky budu půjčovat
Však si to leakel ty
Ja súhlasím, že z toho môže byť škandál. Aj to, že je to divné. Každopádne dopredu odsudzovať, urážať a zosmiešňovať niekoho mi príde blbé a preto bol môj príspevok určený práve takým ľudom. Tam bola pointa môjho príspevku.
Ja som si nepotreboval zamknúť profil kvôli tomu, že klamem ako ty. Ešte niečo máš na srdci alebo mi už dáš pokoj?
Já jsem si zamknul profil, kvůli stalkerům co tu podporuješ
Míšo pointa tvého příspěvku byla upozornění na zesměšňování a proto jsi zesměšňoval? To nějak nevychází
Tohle neee, toto že je předmětem sporu?
Okej, vysvetlím ti to polopate až to pochopíš. Komunikoval som s tebou slušne, začal si provokovať, ja som ti to vrátil. Vraciam požičané. Ja nie som Ježiš aby som po tebe hádzal chlebom. Keď po mne hodíš kameň, ja po tebe balvan.
Začni od seba. Ak budeš slušný, dostaneš rovnaké správanie naspäť. Ak budeš robiť to čo doteraz, úroky pôjdu späť. Kapiš to Hogarko?
Nedáva to zmysel, viď. Takto konverzujúci človek by len ťažko mohol zbaliť Spice Girl.
Už to vidím, tohle je prej joke reakce
ja mam otvoreny aby kazdy videl komu fandim