Red Bull nepoprel odchod Neweyho. Konkurencia si však zrejme počká | Magazín F1 - F1online.sk

S tebou se člověk nenudí, to jsou přirovnání, metafory nebo obecně fóry :smile:

2 Likes

Vsichni jsou spatni ja za nic nemuzu, to je pak tezky, od takovych lidi dal :sparkles:

1 Like

vzdy sa zaciatok konca blizi…

4 Likes

Ja chcem len jedno na margo toho co tvrdis… Odpovedz na otázku v ktorom tyme je šéf, sexualny predátor… Ostatne bludy (osobnostne rysy atd o ktorych nemas sajnu ma nezaujímajú… Taktiež tvoje dojmy z “uniknutej usvedcujucej whatsapp konverzacie” nie :joy::joy:

4 Likes

Vyborny suhrn. :+1:

Prirovnal by som to k tomu ako ked niekto kazdy rok pred MS v hokeji tvrdi, ze ziskame medailu. Raz za X rokov mu to vyjde a potom vsade beha ako jasnovidec so slovami “ja som to hovoril”. :clown_face:

PS: Tento rok by ta medaila mohla byt, tim bude celkom kvalitny, skoda len hracov z KHL. :stuck_out_tongue:

1 Like

To víš, já bych chtěl zase omluvu a normální diskuze od RBR fans, ale toho se tu nikdy nedočkáme :slight_smile:

2 Likes

Mne je na blitku aj z gamblerov, ktori su tak mentalne slabi, ze kvoli gamblingu pridu o rodinu a este aj po 50ke maju dlhy a exekucie. :clown_face:

3 Likes

Nemas nic. Klasika. To mi stačí.

My vsetci by sme radi chceki od teba ospravedlnenie za sirenie k0k0tin z ktorych sa nepotvrdiko azda nic :joy: 2:1… Sorry not sorry

2 Likes

Je tazke fandit pilotovi, ktory bol pri dvoch najvacsich podvodoch v dejinach F1 a stale ma za manazera najvacsieho podvodnika v dejinach F1. :clown_face:

4 Likes

Jediny dlzny je tu Sitner. :moneybag: :clown_face: :joy:

3 Likes

Jaký koktiny? Já nevím, kdo tu uchvaval z podposiu Sainze v Mercedesu, co se nepotvrdil :slight_smile:
edit: mám se omlouvat za AMuS jo? to máš trochu pomotané :slight_smile:

1 Like

V tvojom pripade mozes kludne pouzit nahodny vyber.

4 Likes

PAPUUUU

1 Like

Kvalitna milfka to vyzera byt. :fire: :fox_face:

Mela by to byt zpevacka

Tak potom musi dobre spievat do mikrofonu. :eggplant:

Tvoje. Sexualny predátor napriklad. Davaj :joy::joy:

No ja teda nie :joy: pomyleny si ty…

Nie za amus. Za tie sirenia 100% správ :joy: ako to robis doteraz. Volaku mas kratku pamäť honzik :joy:

3 Likes

Pekne mu davas, dobre som si tu svojich zoldnierov vychoval a zaplatil, som na teba a hapa hrdy. :sweat_smile:

2 Likes

Ale ved mna by to ani nenwpadlo sa o takxchto k0k0tinach natahovat ale ked to vidis ako trieska a nic k tomu nema, neodpovedá vyhyba sa a chce ospravedlnenie este? :joy::joy::joy:

4 Likes

Meskas s poslednou platbou za faktúru :joy::joy:

1 Like