S tebou se člověk nenudí, to jsou přirovnání, metafory nebo obecně fóry
Vsichni jsou spatni ja za nic nemuzu, to je pak tezky, od takovych lidi dal
vzdy sa zaciatok konca blizi…
Ja chcem len jedno na margo toho co tvrdis… Odpovedz na otázku v ktorom tyme je šéf, sexualny predátor… Ostatne bludy (osobnostne rysy atd o ktorych nemas sajnu ma nezaujímajú… Taktiež tvoje dojmy z “uniknutej usvedcujucej whatsapp konverzacie” nie
Vyborny suhrn.
Prirovnal by som to k tomu ako ked niekto kazdy rok pred MS v hokeji tvrdi, ze ziskame medailu. Raz za X rokov mu to vyjde a potom vsade beha ako jasnovidec so slovami “ja som to hovoril”.
PS: Tento rok by ta medaila mohla byt, tim bude celkom kvalitny, skoda len hracov z KHL.
To víš, já bych chtěl zase omluvu a normální diskuze od RBR fans, ale toho se tu nikdy nedočkáme
Mne je na blitku aj z gamblerov, ktori su tak mentalne slabi, ze kvoli gamblingu pridu o rodinu a este aj po 50ke maju dlhy a exekucie.
Nemas nic. Klasika. To mi stačí.
My vsetci by sme radi chceki od teba ospravedlnenie za sirenie k0k0tin z ktorych sa nepotvrdiko azda nic 2:1… Sorry not sorry
Je tazke fandit pilotovi, ktory bol pri dvoch najvacsich podvodoch v dejinach F1 a stale ma za manazera najvacsieho podvodnika v dejinach F1.
Jediny dlzny je tu Sitner.
Jaký koktiny? Já nevím, kdo tu uchvaval z podposiu Sainze v Mercedesu, co se nepotvrdil
edit: mám se omlouvat za AMuS jo? to máš trochu pomotané
V tvojom pripade mozes kludne pouzit nahodny vyber.
Kvalitna milfka to vyzera byt.
Mela by to byt zpevacka
Tak potom musi dobre spievat do mikrofonu.
Tvoje. Sexualny predátor napriklad. Davaj
No ja teda nie pomyleny si ty…
Nie za amus. Za tie sirenia 100% správ ako to robis doteraz. Volaku mas kratku pamäť honzik
Pekne mu davas, dobre som si tu svojich zoldnierov vychoval a zaplatil, som na teba a hapa hrdy.
Ale ved mna by to ani nenwpadlo sa o takxchto k0k0tinach natahovat ale ked to vidis ako trieska a nic k tomu nema, neodpovedá vyhyba sa a chce ospravedlnenie este?
Meskas s poslednou platbou za faktúru