Ja pisem o niekom inom ze mi je z neho na blitku ale okej
Tys očividně vůbec nepochopil co napsal, nebo pochopil ale schválně vybočil a odpovídáš úplně na něco jiného, zajímavé
Vždyť se nezdržuj, přijde toho víc a nebude snadné tomu čelit.
„Elektrické Audi je nejlepší závoďák, jaký jsem kdy řídil.“, Max Verstappen, hopefully
Mě třeba osobní záležitosti členů týmu nezajímají ale tak každý jsme jiný, no
nj nazi Mosley nevadil, Hornerov maybe-seen-dick je problem s velkym P
Komu nevadil? Tobě?
Tak to je mi jasný, taky ti nevadí, když politik se hlásí k nackum, řekneš si, že jsou to osobní preference a zajímáš se jen o jeho politiku
Ok, takže já jsem provokater, když vytahnu to, co tu psali jiní členové fóra? V tom případě, proč to vadí u mě a u jiných ne?
ja by som velmi rad chcel s tebou viest normalne debaty na urovni, ale zial, k tomu treba dvoch, takze sam si nepomozem
fakt by si tu nemusel den co den vypisovat, jak si prorokoval neweyho odchod a jak sme ti vsetci nieco dlzni (ale to je len moj pohlad)
Co sem tahas takovy veci ? (: Na strankach o f1 resit nacky, politiky a dalsi ■■■■■■ lmfao.
Počkej, ty jsi jsem přišel se slovy: jako zasrnaj provokater.
To je ta diskuze nebo co myslíš?
A proč to píšeš mne, máš pocit, že jsem jedinej? btw to bylo přirovnání
hjj za tym si stojim odovolavam sa na svoj koment vyssie, ze to pises ucelne, mozno tie peniaze za clickbaity, na co upozornil Kosh minule, mali nieco do seba
Provokuješ tím čím jiní provokovat můžou, to nesmíš
ok beriem s5, nikam nejdem, zacina to byt zasa sranda s vami
My víme, to vždy píšeš když teprve začínáš
aby sa vyfiltroval plebs
edit: mohol by si pre prahu zalobbovat aby mi nekosili pod oknami tristvrte roka v random casove intervaly
vsetci lovia vsade. to vzdy bolo a vzdy bude. Mozno dnes aj sami inzinieri hladaju moznosit.
Moze to byt taky vedlajsi efekt stropu ked povysenie a vyssie financne ohodnotenie moze byt dost komplikovane ziskat bez zmeny posobiska.
Zase si selhal ve svem odhodlání změnit sebe