Red Bull nepoprel odchod Neweyho. Konkurencia si však zrejme počká | Magazín F1 - F1online.sk

Ja pisem o niekom inom ze mi je z neho na blitku ale okej

1 Like

Tys očividně vůbec nepochopil co napsal, nebo pochopil ale schválně vybočil a odpovídáš úplně na něco jiného, zajímavé

5 Likes

Vždyť se nezdržuj, přijde toho víc a nebude snadné tomu čelit.

„Elektrické Audi je nejlepší závoďák, jaký jsem kdy řídil.“, Max Verstappen, hopefully :slight_smile:

Mě třeba osobní záležitosti členů týmu nezajímají ale tak každý jsme jiný, no :slightly_smiling_face:

4 Likes

nj nazi Mosley nevadil, Hornerov maybe-seen-dick je problem s velkym P :smiley:

1 Like

Komu nevadil? Tobě?

Tak to je mi jasný, taky ti nevadí, když politik se hlásí k nackum, řekneš si, že jsou to osobní preference a zajímáš se jen o jeho politiku

Ok, takže já jsem provokater, když vytahnu to, co tu psali jiní členové fóra? V tom případě, proč to vadí u mě a u jiných ne? :grinning:

ja by som velmi rad chcel s tebou viest normalne debaty na urovni, ale zial, k tomu treba dvoch, takze sam si nepomozem

fakt by si tu nemusel den co den vypisovat, jak si prorokoval neweyho odchod a jak sme ti vsetci nieco dlzni (ale to je len moj pohlad)

1 Like

Co sem tahas takovy veci ? (: Na strankach o f1 resit nacky, politiky a dalsi ■■■■■■ lmfao.

2 Likes

Počkej, ty jsi jsem přišel se slovy: jako zasrnaj provokater.
To je ta diskuze nebo co myslíš?

1 Like

A proč to píšeš mne, máš pocit, že jsem jedinej? :grinning: btw to bylo přirovnání :relaxed:

hjj za tym si stojim :smiley: odovolavam sa na svoj koment vyssie, ze to pises ucelne, mozno tie peniaze za clickbaity, na co upozornil Kosh minule, mali nieco do seba :stuck_out_tongue:

3 Likes

Provokuješ tím čím jiní provokovat můžou, to nesmíš :grin:

1 Like

ok beriem s5, nikam nejdem, zacina to byt zasa sranda s vami :smiley:

My víme, to vždy píšeš když teprve začínáš :grin:

aby sa vyfiltroval plebs
edit: mohol by si pre prahu zalobbovat aby mi nekosili pod oknami tristvrte roka v random casove intervaly :smiley:

vsetci lovia vsade. to vzdy bolo a vzdy bude. Mozno dnes aj sami inzinieri hladaju moznosit.
Moze to byt taky vedlajsi efekt stropu ked povysenie a vyssie financne ohodnotenie moze byt dost komplikovane ziskat bez zmeny posobiska.

Zase si selhal ve svem odhodlání změnit sebe