Red Bull nepoprel odchod Neweyho. Konkurencia si však zrejme počká | Magazín F1 - F1online.sk

Adrian v Astonu by byl špatnej celek?

Já nevím, možná by to stačilo …a možná ne.
Jde o tu myšlenku, že jen hodit Adriana do nějakého týmu podle mě nutně nestačí.

Možná by to stačilo, možná ne, to tady víme všichni, jiná možnost nezbyla :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Než by se Adrian do Astonu oficiálně dostal, tak tým může mít nového vlastníka.

Možná jo, možná ne :thinking:

Tak nějak trochu doufám, že by Aston mohl přejít do rukou Hondy.
Ale nejspíše je to pouze vlhký sen. Pravděpodobně se bude jednat o arabský souboj proti McLarenu.

Tak sorry jako že neříkám že do 3 let titul, tutovka :grinning:

Spíš mě řekni, jestli by to stihl ještě Alonso…to už by mu silně táhlo na 50 :grinning:

Já nevím, možná 100% …a možná ne :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Jako já Adriana neznám, nevím po čem skutečně ohledně F1 ještě touží. Nevím jak moc by ho RedBull nechal někde pracovat v F1 už třeba 25 či 26, nemám tucha čím má Hornera v hrsti :smile:

To by byla klauniáda…Alonso končí kariéru a dva roky na to Stroll junior vyhrává titul :rofl:

2 Likes

Stroll minimálně 5 za sebou. Pak už ti to konečně dojde jak je Adrian mocný :grin:

Pokud Adrian dotáhne Strolla na titul, tak to ano, to mu zajistí absolutní nesmrtelnost. :grin:

V čem by ten titul Stroll získal, když soutěž ve formulových kuželkách ještě nebyla FIA schválená. :grin:

Nespecifikoval si jakého Strolla :stuck_out_tongue:

RB doháňa všetkých. O nejaký čas možno Ferrari bude zase unikať všetkým. A u RB ako aj u iných víťazov je to tímová práca. Polož si otázku, čo by dokázal Horner bez Adriana. Odpoveď sa možno čoskoro dozvieme. Za drvivý nástup Mercedesu určite môže Wolff poďakovať Brownovi. Ale nie je pravda, že minulé vedenie malo vplyv na výkonnosť Mercedesu nasledujúcich 8 víťazných rokov.

Tak David je hejtr Mercedesu a Wolffa, ten si vždycky do nich kopne

Tohle vidí Adrian, jen co vyjde z domu :grinning:

1 Like

Malo, aj nemalo. Nesmierne tazili z motorovej vyhody. A ostatne veci zanedbavali. Je to vidiet aj teraz, ked musiet riesit rychlost pitstopov, strategie, atd… Proste su veci na ktorych podstivo nemakali za tie roky a teraz sa im to vypomstilo. Ale ano, suhlasim s tym, ze vsetko je o teame. Ani Adrian nevytiahne Haas na titul.

1 Like

Štatisticky zatiaľ áno, ale štatisticky je napríklad aj Pérez úspešnejší a lepší pilot ako Leclerc, no neviem či súhlasíš s tým, že aj výkonnostne je Pérez lepší ako Leclerc (keďže v F1 závisí aj od auta). :slight_smile:

…a dneska tu čarodějnici upálej. :woman_vampire:

1 Like

Pálení nepomáhá. Stejně za každou upálenou přiletí čtyři nové. :grin: