Red Bull nepoprel odchod Neweyho. Konkurencia si však zrejme počká | Magazín F1 - F1online.sk

Ne… David i ty máte pravdu a já se pletu jako vždy.

David pravdu nikdy nemá, tak buď v klidu :slight_smile:

A jak to víš? jak víš, že Newey, Verstappen a Helmut neskončí v RBR? jak víš, že Horner nakonec neskončí u civilního soudu. Mi připomínáš Andreje - ten nechápe, že to co se stane v budoucnosti má návzanosti na současné rozhodování a situace

Stejně se dá ale přeci argumentovat i obráceně :grin:
Když si všimneš, tak já moc ten vývoj nekomentuju…jen si pak příjdu kopnout do takových těch zaručených informací typu Hornera odvolají před GP Austrálie atd :grin:
Když to vztáhneme na Adriana, tak včera tu na diskuzích byla informace o tom jak Aston odmítl. Dneska je tu informace, že preferuje Aston před Ferrari. Co to je jiného než shitposting? :slightly_smiling_face:

2 Likes

Piola si to jen myslí, pozor na to. Ferraristi by kvůli tomu neměli páchat sebevraždu, teda zatím :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Však ať jde o Astonu, aspoň se rozlouskne náš spor o to jestli až tak extrémní génius, že by vytáhl středopolaře na top. :stuck_out_tongue:

My máme spor? Až tak Adrianovi nevěříš? Ok, výzvu akceptuji, ať půjde kamkoliv, do 3 let je tam titul :handshake:

1 Like

Nevznikly náhodou mezi Astonem a Adrianem nějaké neshody při uvedení Valkyrie do světa?

Adrian přijel o vikendu prezentovat Valkyru na jeden event s AM

Tak to víš, že tam budou fungovat lidi, co chtějí pozornost. Tohohle nejsem zastánce, ale zase, aby tu člověk nepostl nic

To že se Adrian zúčastnil předváděčky přece neznamená, že nebyly problémy.
Vybavuje se mi, že Aston měl s Valkyrii větší plány (možná závodní), ale ty se nenaplnily, nebo přímo zrušily.

Nebyl rozpočet, ale žádný spor mezi Adrianem a AM jsem nezaznamenal

Najúspešnejším a najlepším šéfom tímu v padoku je Toto Wolff.

1 Like

Chybějící rozpočty jsou běžné.

Asi nie úplne medzi Adrianom a AM ale všeobecne ten projekt dopadol fiaskom z pohľadu “čo bolo plánované”.

1 Like

Asi nepřesnější komentář. :+1:

To není o tom že bych Adrianovi nevěřil. Ale jak už jsem psal, tak podle mě potřebuješ dobrej celek …byly doby a týmy, kdy si ani Adrian nešktnul.

Byly doby, kdy FIA nedělala pravidla na míru týmům.

Haha, nečetl jsem tu náhodou to, že Fia jde na ruku právě RB? :grinning:

Zamysli se o čem jsme se bavili a že jsi kámošovi argumentačně moc nepomohl. :stuck_out_tongue:

1 Like

Pokud jdeš po statistikách, tak RB dohání Mercedes.
A ta věc je, že u RB není pochyb čí zásluha jako šéfa týmu to je. Naopak u Mercedesu můžeš argumentovat tím, že drtivej nástup 2014 byl zásluhou minulého vedení Mercedesu.

2 Likes