Red Bull nebola moja jediná možnosť, odkázal Lawson | Magazín F1 - F1online.sk

Po mesiacoch čakania sa Liam Lawson dočkal „plného úväzku“ vo Formule 1. Tento muž, ktorého kariéru začala zlomenina Daniela Ricciarda, v nasledujúcich mesiacoch môže potvrdiť, že je hodný dlhoročnej kariéry vo Formule 1. Po jeho minuloročnom predstavení v AlphaTauri bol o služby novozélandského mladíka veľký záujem a Red Bull si musel dať dobrý pozor, aby oňho neprišiel.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/173734/red-bull-nebola-moja-jedina-moznost-odkazal-lawson

Tlak na Liama nebude vôbec malý. Jednak “potvrdiť” výsledky ktoré už dosiahol a ideálne ešte zlepšovať v “krátkej dobe” a na druhej strane pod drobnohľadom všetkých Ricciardových fanúšikov.

Aj tak si myslím, že je omnoho lepšou voľbou ako Ricci, bezohľadu na to jak to dopadne.

Good luck, a dúfam že tu máme potencionálneho šampióna.

3 Likes

O co sa tu snazi Pavlik s Kubalom? Kazdy jeden clanok co sa tyka Red Bullu je prekruteny. Hladate svoje redaktorske dno chalani?

Lawson: Samozrejme, keby mi povedali, že so mnou nechcú pokračovať, zvolil by som si inú z možností. Zvysok clanku v pozitivnom duchu, chvali aj Marka aj Hornera. Ani nepovedal, ze tie moznosti boli v F1.

Pavlikov nadpis: Red Bull nebola moja jediná možnosť, odkázal Lawson

To je na tom ozaj stranka tak biedne ze treba taketo clickbaity?

7 Likes

Snad nebude litovat, povozil bych se a sel bych jinam, budoucnost u modrych nejni pro nikoho ruzova. :thinking:

No, kliknul jsi na to, takže vyhráli.

Jinak bys jim měl napsat. Po několikáté za posledních pár dní tu na ně nadáváš.

2 Likes

Byl bych v klidu, stejne to k nicemu nejni, realitu to nezmeni, ale musim napsat ze je to opovrhovani, vysmech ctenaru, nevypada to dobre :no_good_man:t3: je to na policejni zasah.

Nadhodím inak takú myšlienku, ako je to šťastie “vrtkavé”. Lawson pred rokom a štvrť nebol absolútne v plánoch Red Bullu na povýšenie do F1. Veď aj preto podpísali De Vriesa a namiesto neho neskôr Ricciarda. Ricciho zranenie však spôsobilo Lawsonove senzačné účinkovanie. Dokonca aj De Vries nemal nárok na sedačku v F1 až nakoniec prišlo Albonové slepé črevo. :slight_smile:

Reálne to isté sa stalo tento rok aj Colapintovi a Bearmenovi. Že ich do sedačky posadila “zhoda okolností/nešťastia druhých” Niektorí v nich vidia aj budúcich majstrov sveta. A teraz si spomeňte na Strollove zranenie zo začiatku roka 2023. Na testoch ho vtedy nahradil Drugovich a rátalo sa s tým, že odjazdí aj prvé 2 preteky. Nanešťastie pre neho sa tak nestalo.

A len tak sa zamýšľam, že čo by nám ešte on predviedol? AM mal vtedy TOP2//3 auto. Neverím, že by vtedy Alonsovi vyfúkol pódium ale minimálne si myslím, že by mu mohol byť natoľko blízko, aby si zvýšil kredit a bojoval ešte dnes o sedačku v inom tíme. Rovnako tak ďalší piloti, ktorí boli viackrát blízko debutu. Napr Calum Ilott, Theo Pourchaire…

A neviem, prečo spomenul som si aj na Jana Charouze a sezónu 2011, kedy za HRT odjazdil jeden tréning a v hre bolo, že pôjde aj do pretekov. :smiley:

Každopádne, verím, že tých mladíkov uvidíme v blízkej dobe viac. Ale zase to netreba prehnať. Formát, ktorý sa teraz (od budúcej sezóny) drží v stredopoľových tímoch je fajn. Etablovaný pilot + mladá krv.

Ani moc nevyhrali, lebo ja citam skoro vsetky clanky. Takze ci kliknem na clanok o Williamse ci na toto je asi jedno.

A mozu si to ist precitat sem, ked aj clanok je postnuty verejne, nevidim dovod pisat im osobne. Je mi jasne, ze takym infestorom trollingu sa zda taketo “pisanie” v pohode, ale ja by som radsej faktualne informacie, nie jednu vetu vytrhnutu z kontextu aby takym ako ty, Situs ci Hogrik nabili na trolling

7 Likes

Jsi moc upjatý. Nic špatnýho nenapsali. Však se v článku píše, že měl i další možnosti.

2 Likes

Další článek a další příspěvek od tebe, kde mě zmiňuješ. Tu posedlost bys měl řešit včas :slightly_smiling_face:

1 Like

Místní úderka bude kopat do všech, to je marný Puffe, ztracená generace

2 Likes

Raptor říkal, že nikomu nefandí…
Teda když se píše o Redbullu, tak se mu kroutěj i ponožky. :smiley:

Ale třeba to je jen bijec za spravedlnost. :smiley:

2 Likes

Prosím tě, ten psal, jak mě tu všichni ignorují a dneska mě zmiňuje už po 2 nebo 3 a to tu ani nejsem :grinning: hlavní motto je lhát, lhát a kopat očividně :grinning:

1 Like

Safra, takže článek jen pro mě (nás) a ještě jsem ho nestihl ani okomentovat :smile:

2 Likes

Tak je otázka, jestli od teď už články budou jen pro nás, nebo jak to bude fungovat? :grinning: každopádně za chvíli bude raptor vykřikovat můj nick i ze spánku s takovou, Ježek a rHapo už to tak mají :grinning:

1 Like

Poznas vyrobcu motorov Honda?

1 Like

Oni už jsou alergický na jakékoliv zprávy které souvisejí s RedBullem. My jsme pro ně hromosvod.

1 Like

Ale tu sa o Red Bulle priamo nepise. Lawson ide jazdit za VCARB, ci?

2 Likes

Ja viem, podla teba je to takto napisane spravne :blush:

1 Like

A Visu vlastní kdo? Harry Potter?