Nevím, upřímně mi to je jedno.
Nepřipadá mi důležité jestli měl nebo neměl jiné nabídky. resp. od koho.
Ani mě to po přečtení nadpisu nijak nezajímalo. Četl jsem ten článek jen pak kvůli tobě.
Nevím, upřímně mi to je jedno.
Nepřipadá mi důležité jestli měl nebo neměl jiné nabídky. resp. od koho.
Ani mě to po přečtení nadpisu nijak nezajímalo. Četl jsem ten článek jen pak kvůli tobě.
Takze potvrdzujes presne, co som napisal: precital si si nadpis a bez citania clanku si scrolloval do diskusie ci sa tu da niekde trosku zatrolit
Cely rozhovor bol uplne o niecom inom, ako je v nadpise, ktory ako sam pises, splnil svoju funkciu do bodky. Lenze v tvojom pripade, nie v mojom.
Ok.
Ok. Vidim, ze tie sachy s holubom sa tu nejak rozsirili
To víš, když máš aplikaci, tak se ti po otevření článku ukáže nejdřív diskuze, tak jsem viděl tvoji reakci, a pak až následně na ten tvůj brekot jsem si přečetl článek, ty faktologu.
Tiez som sa chytal za hlavu… Lawson povie ze myslel som len na Red Bull a zopakuje to 3 krat a nadpis je ze Red Bull nebola jedina moznost…
Fakt neviem naco je potrebny clickbait na tomto druhu uzkospecializovaneho media s malym obsahom, kde ludia ktori tu pridu tu idu s jasnym umyslom precitat vsetko (1-2 kratke clanky denne) …
Takze za vase trollenie moze aplikacia… Okej, to je dolezity poznatok
Dnes uz to asi ine nebude. Len ked pozeram sem, tak uz to clovek nemoze ani skritizovat
Liam má poměrně slušné načasování vstupu do RB. Jestli se Emil rozhodne přejít k jinému týmu, tak by se velice pohodlně stal jedničkou.
Tak ať se mu daří a nepromarní tuhle velkou šanci.
U RB je velka pravdepodobnost ze bude nekolik sezon ve stredu pole, Lawsona bych rad videl nekde jinde kde bude mit win car.