Red Bull má podľa Hornera problém s aerodynamikou. Začalo to vraj už vlani v Austine | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull zažil v tejto sezóne nevídaný prepad výkonnosti. Aj keď šieste miesto Maxa Verstappena v Monze neznamená stratu nádejí, už niekoľko mesiacov sledujeme klesajúcu krivku výkonnosti monopostu RB20. Za ten čas sa objavilo nespočetné množstvo teórií, ale podľa zástupcov tímu teraz už v Red Bulle vedia, v čom je problém.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/170565/red-bull-ma-podla-hornera-problem-s-aerodynamikou-zacalo-to-vraj-uz-vlani-v-austine

Měl odejít.
Wheatley by byl šéf, Newey by tam stále byl.
Max mohl mít 15 výher, mohly by lovely sundays.

Ale prostě si musel zachránit krk za každou cenu.

Pyrrhovo vítězství.

2 Likes

Mám dojem, že letošní vůz RB už není z Adrianového péra.
To by znamenalo, že o odchodu Adriana bylo rozhodnuté už před rokem. Jos ale začal vyšilovat až letos.

Já si zase myslím, že kdyby se do svíčkové omáčky nedala mrkev a celer a místo toho křen a řepa tak by to bylo mnohem lepší.
Navíc bych místo svíčkové z hovězího dal svíčkovou z lososa…

Musím na nějaké kuchařské fórum jim poradit.

1 Like

Začal bych s rybářským fórem. Tam by Ti vysvětlili, že losos dostupný v naších obchodech je ze sádek živený granulemi a bez pohybu. Proto nemá svalnaté maso jako z přírody, ale bláto jako z invalidy.

Ještě máš chuť na lososovou svíčkovou?

Mňa zase prišlo dobrý nápad dať do sviečkovej kari. A chutilo to dobre.

1 Like

Jednou jsem viděl lososa u Liberce :love_you_gesture:

Pokud ještě nebyl vytřený, tak musel být hodně jedlý. Opravdový atlet.

Už je to dávno, jezdili jsme tam kajaky na divokou vodu Kamenici.
Jednou nás tam nepustili právě kvůli lososům…

Je radost sledovat jak se lososi ku nám zase vracejí.
Plavba na kajaku Ti nevadí?

Mě vadí jenom malá loď na velkých vlnách na moři, kolotoče všech velikostí a typů, tři a více flipů za sebou a simulátor Ferrari.
Jinak vydržím všechno :grinning:.

1 Like

Každý jsme holt orginál.

Nemal podobne problemy Mercedes ? Možno im mercedes posunul a infiltroval nejakých záškodnikov :crazy_face:

Každy dalši blabol od RB mi príde ako schovávanie konkrétnej príčiny problému. Je to od nich smiešne. A pritom boli tak sebavedomi a tak strasne sa posmievali konkurencii. Cakam kedy to konkurencia nechtiac prizná že RB zakazali fičurku a preto ma taky prepad.

1 Like

Dost zajimave prohlaseni. Asi by stalo za uvahu, jak to s RBR a koncepci monopostu Adriena Newey vlastne je. Co za auta tento genius stavi.

Je Max jediny pilot na svete, ktery tyto vozy dokaze uridit?

Nebo Newey a spol. proste jen vyuzili Maxovi mimoradne jezdecke schopnosti a budovali postupne na papire sice rychle, ale v realu nestabilni a tezko ovladatelne auto. A to az do bodu, kdy po zlepseni konkurence, pokus o vylepseni skoncil takovymi vlastnostmi vozu, ze uz je nezvladatelne i pro Maxe?

Pokud Newey odejde do AM, asi se brzy odpovedi dockame.

2 Likes

Svickova je divna, ale mozna jsem ji jedl spatne varenou, kdo vi :sneezing_face:

#HorneroviDěkujem :smiley:

Tak to vypadá, když se nekecá a maká :slightly_smiling_face:

1 Like

To je blbost. Ako sa uz X-krat pisalo, Newey neodisiel kvoli Hornerym dickpics. Bud si chcel dat kus volno a inu vyzvu, alebo ho uz nebavil ten stereotyp. Takze kludne sa mohlo stat, ze by odisiel Horner, aj Newey. Najma ked podla vsetkeho bol rozhodnuty uz minuly rok.

2 Likes

A důkazy máš nebo sis to jen zas vymyslel?

Tak určite. Nebavil ho ten stereotyp každý víkend vyhrávať :rofl: