Red Bull zažil v tejto sezóne nevídaný prepad výkonnosti. Aj keď šieste miesto Maxa Verstappena v Monze neznamená stratu nádejí, už niekoľko mesiacov sledujeme klesajúcu krivku výkonnosti monopostu RB20. Za ten čas sa objavilo nespočetné množstvo teórií, ale podľa zástupcov tímu teraz už v Red Bulle vedia, v čom je problém.
Mám dojem, že letošní vůz RB už není z Adrianového péra.
To by znamenalo, že o odchodu Adriana bylo rozhodnuté už před rokem. Jos ale začal vyšilovat až letos.
Já si zase myslím, že kdyby se do svíčkové omáčky nedala mrkev a celer a místo toho křen a řepa tak by to bylo mnohem lepší.
Navíc bych místo svíčkové z hovězího dal svíčkovou z lososa…
Začal bych s rybářským fórem. Tam by Ti vysvětlili, že losos dostupný v naších obchodech je ze sádek živený granulemi a bez pohybu. Proto nemá svalnaté maso jako z přírody, ale bláto jako z invalidy.
Mě vadí jenom malá loď na velkých vlnách na moři, kolotoče všech velikostí a typů, tři a více flipů za sebou a simulátor Ferrari.
Jinak vydržím všechno .
Nemal podobne problemy Mercedes ? Možno im mercedes posunul a infiltroval nejakých záškodnikov
Každy dalši blabol od RB mi príde ako schovávanie konkrétnej príčiny problému. Je to od nich smiešne. A pritom boli tak sebavedomi a tak strasne sa posmievali konkurencii. Cakam kedy to konkurencia nechtiac prizná že RB zakazali fičurku a preto ma taky prepad.
Dost zajimave prohlaseni. Asi by stalo za uvahu, jak to s RBR a koncepci monopostu Adriena Newey vlastne je. Co za auta tento genius stavi.
Je Max jediny pilot na svete, ktery tyto vozy dokaze uridit?
Nebo Newey a spol. proste jen vyuzili Maxovi mimoradne jezdecke schopnosti a budovali postupne na papire sice rychle, ale v realu nestabilni a tezko ovladatelne auto. A to az do bodu, kdy po zlepseni konkurence, pokus o vylepseni skoncil takovymi vlastnostmi vozu, ze uz je nezvladatelne i pro Maxe?
Pokud Newey odejde do AM, asi se brzy odpovedi dockame.
To je blbost. Ako sa uz X-krat pisalo, Newey neodisiel kvoli Hornerym dickpics. Bud si chcel dat kus volno a inu vyzvu, alebo ho uz nebavil ten stereotyp. Takze kludne sa mohlo stat, ze by odisiel Horner, aj Newey. Najma ked podla vsetkeho bol rozhodnuty uz minuly rok.