ale ano, da sa najst, ale musis sa uspokojit s mrazenym.
Možná se přírodní losos sehnat dá, ale losos je kulatá ryba a když vidím jaké placatice prodávají, tak je jasné, že se jedná o ryby z umělého chovu.
ano mas pravdu, tie mrazene su gulate a mensie.
Velikost může být známka jiného druhu lososa. Určitě bude aspoň deset různých druhý. Z hlavy bych dokázal pojmenovat asi šest druhů.
to mas jedno. pokial je na baliku napisane, ze ulovene v severnom Atlantiku tak by to tak malo byt. rovno to spracuvaju a mrazia na lodi kedze rybarska lod moze byt vonku aj mesiace. Cerstvy losos je takmer vyhradne z farmy.
Nejspíše máš pravdu. Jenom můžeme doufat, že ten losos nebyl ulovený ve spodní části tenatových sítí a rozdrcený tunami jiných ryb nad sebou.
Raději nebudu děsit rybožrouty a přidám, že jsem jedl uzeného lososa chyceného na Ukrajině obyčejnou udicí a byla to taková pochoutka, že mi ten losos chutnal více než čerstvě ulovený tuňák žlutoploutvý se kterým se s námi podělil jachtář z vedlejší lodě výměnou za cibuli.
Nie som k@kot ako ty
Najdi si clanky, boli aj tu na F1.sk: Newey nemá jasné plány: Som ako Forrest Gump. Som už trochu unavený | Magazín F1 - F1online.sk
Bývalý technický riaditeľ Red Bullu prezradil, že do budúcna nemá žiadne pevné plány a za jeho rezignáciou treba hľadať túžbu trochu si oddýchnuť.
A ty tiez.
Pravda, rozdíl mezi námi je, ty jsi kkt největšího kalibru.
Pocuj, ty sa vobec vies pozriet do zrkadla, alebo sa uz aj sam sebe hnusis? Dal som ti link na vyjadrenie Neweyho, preco odisiel a ty ako spravny curo si tu stale melies svoje? Nevonia ti tato medicinka, ked ti ludia plieskaju dokazy o hlavu?
No, tak přijdeš s tím, že jsem kkt a pak se divíš, že se ti to vrátí. Ano, Adrian dal prohlášení, myslíš si, že tam sdělí reálný důvod, proč odchází z RBR? Jestli se upíše AM, tak to pauza úplně nebude, že?
Nemluvě o tom, jak vše prezentuješ, že je přesně tak, jak píšeš, viz s tím Mercedesem 21. Snažil ses tu vystupovat, jako nezaujaty fanda, který má přehled, dlouho ti to nevydrželo, ale tak co taky od tebe čekat
Preco nie? On nie je marketak/biznisman, ale technik. A mozu mu byt uriti nejake politicke hratky. Takto vacsinou ludia, ktori pracuju v technickych smeroch funguju. Nebudu sa zapajat do politikarcenia. A opat ti zopakujem, ak by nejake fotky Hornera boli, uz davno by boli verejne. Nenechali by si to ujst ani media, ani ta zenska. Lenze nic nie je, len vykonstruovana kauza, pricom v pozadi je boj o moc a cele to zivi Jos a holandske media.
Vsak ma pauzu v podstate cely tento rok az do marca 2025. To nie je pauza? Podla mna je, ale kludne ma oprav…
Vsak mi to vyvrat. Napisal som tam konkretne situacie. Napr. ako si Lewis strihol po starte zakrutu v AD a prvykrat v historii stacilo, aby spomalil, ale nemusel realne vratit poziciu. Inak sa pri podobnom skrateni trate (ked si v suboji) vzdy pozaduje vratenie pozicie. Takisto v AD to bol Wolff, kto prvy kecal do prace riaditelstva (“nedajte SC, nechajte nas pretekat”). A x dalsich situacii. Ale na to svoje obhajenie asi nemas.
Ja sa mozem vyjadrovat k comu chce, rovnako ako vy. Nie som priamo fanusik Maxa, fandil som hocikomu, kto dokazal ukoncit dominanciu Mercededu, ktoru ani FIA nechcela ukoncit. A takisto teraz fandim hocikumu, kto ukonci dalsiu dominanciu. Len niektorym zjavne vyhovuje, ak je to nuda a stale vyhrava jeden team (konkretne Mercedes), vsak?
Protože Adrian se v F1 pohybuje tak dlouho, že ví, jak má volit slova, narodíl od některých šéfů týmů.
Nemá nahodou s Red Bullem dohodu do poloviny září letošního roku, s tím, že právě potom už může začít pracovat u konkurence?
Psal jsem to vedle. Je lež, že FIA nechtěla s dominancni Mercedesu nic dělat, měnili se výrazně pravidla 2017, byly menší změny 2016, 2018, 2019. Nakonec FIA udělala změnu okolo podlahy ze zaminkou bezpecnosti na 21 (jeden rok a taková změna). Zakázalo se zadní křídlo Mercedesu uprostřed sezóny 21. Max nedostávál tresty za jeho blikance na trati. Masi. To všechno je výčet jen na 21, tak tu nebreč s úderkou, jak FIA šla na ruku Mercedesu
Prostě jsi hater Mercedesu no, stačilo to napsat narovinu.
Jinak grautlace, přišla tě podpořit uderka od Red Bullu, tady raptor ukazuje, že je tak omezenej, že se neumí ani vyjádřit, jako člověk, tak čeká, až to udělá někdo za něj. Ale tak vrána k vráně seda, toxick uderka, co začne a končí jakoukoliv diskuzi s oponentem urážkami
Original je len jeden, aj to je dost.
@HellHogr zas sa hadas s dalsim clenom ty p0tkan zubaty?
@F1fan hadzes hrach na stenu. On ma len nudny zivot, nema absolutne co robit a kazdy den skusa a skusa reagovat na hocikoho, pokym nenajde niekoho, kto sa s nim zacne hadat a on bude mat vyplneny cas kym pojde spat.
Další do sbírky. Píšeš o nudným životě, ale čekáš na to, až tu něco napíšu btw být tebou, tak si nedělám prdel z toho, jak kdo vypadá, když jsi tlustej a bezzubej d-e-b-il
uprostred sezony '21 sa menilo flexi wing RB (a aj Alpinu). Merc mal ten squat (gas springs) od istej rychlosti - najrychlesej zakruty na okruhu +~7-8 km (rezerva)
Nemenilo se křídlo jen RBR a Alpiny, aplikovalo se to na všechny. Potom začal vyplakávat RBR o zadním křídle Mercedesu, tak se měnili pravdila na měření, Mercedes tak musel donest přepracovaný zadní křídlo. Jak jsem psal, v tomhle si neměli co vyčítat. Ale psat, že u RBR to bylo legální, ale u Mercedesu ne je směšný
Merc mal akurat tu epizodku s tou medzerou medzi spdnym a vrchnym elementom kridla v Brazili, ale tie zatazove testy sa menili este pred letnou prestavkou (najvyraznejsi flex vo vysokej rychlosti mal RB a Alpine) a Merc sa potom dotiahol
Cize ty vyvracias este aj oficialne tvrdenia Neweyho, ktore dal do medii. Tak to gratulujem Neviem potom, aky este iny dokaz chces? Nezajdes pozriet na Z(j)em aj V(l)ek? Mozno tam budu podobne konspiracie.
Podla vsetkeho nie. Teraz po septembri (zari) nasleduje pol roka nutena prestavka, tak to pisali viacere zdroje: Newey to Aston Martin - is it likely, and how would it work? - The Race
He cannot join another team until March 2025 so still has a lengthy period of gardening leave ahead of him in which to decide.
A tie situacie, ktore som pisal ja si nejak preskocil, ci? Dalsie co by sa mali pripomenut - uprava zmesi pneumatik, atd., atd…
Som hater dominancie jedneho teamu - strasne no. Ostatni si tu mozu pohonievat, ako vyhrava Lewis o 30 sekund pred Valterim, alebo Max o 30 sekund pred ostatnymi. Ale prekvapivo, mna, ani vacsinu dalsich fanusikov to takto nebavi.
Nic nevyvracím, přečti si, co jsem k tomu psal.
Jj, už jsem to taky našel, to jsem se sekl, omlouvám se, myslel jsem, že může už od září letos
Nepřeskočil, reagoval jsem na ně. Prostě Mercedesu se na ruku nešlo, kdyby jo, tak nemění pravidla na jeden rok okolo podlahy, trestal by se Max, jak se měl trestat každý pilot atd.
Ale já si nevšiml, že by si tu šel do RBR loni, jak tu jdeš furt do Mercedesu