Red Bull chce vyšetrovanie Hornera uzavrieť čo najskôr, píšu médiá | Magazín F1 - F1online.sk

Áno, táto kauza je stále živá. Christian Horner naďalej bojuje o svoju budúcnosť v tíme Red Bull. Rakúskej spoločnosti sa celkom dobre darí brániť prenikaniu nových informácií na verejnosť a aj keď by médiá radi informovali o tom, čo sa deje, informačný tok sa značne spomalil. Reportér Christian Nimmervoll z portálu Motorsport-Total.com, ktorý je pri informovaní o celej kauze najaktívnejší, však nezaháľa a naďalej prináša aspoň čiastkové informácie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142250/red-bull-chce-vysetrovanie-hornera-uzavriet-co-najskor-pisu-media

dnesny svet sa v kravsku rit uz davno obratil. Tak donutia zamestnat xy% zien a tie kravy potom robia problemy. Fuuuuu ci som zvedavy, co sa v skutocnosti stalo!

Nejako ostalo ticho po tej dvojdnovej burke. :smiley:

Ak pojde o tvrdenie proti tvrdeniu bez moznosti jednoznacne dokazat obvinenie, tak plati prezumpcia neviny a Horner je nevinny. :slight_smile:

2 Likes

Tohle jsem fakt nečekal. pro mně to vypadá jako boj o moc než jako obyčejné obtěžování, “bossing” nebo nedorozumění … kdyby to byl velký průšvih (jako sexuální obtěžování, apd.) tak myslím že Horner odstoupí. Kdyby to bylo jen nedorozumnění tak z toho není taková aféra a vyřeší si to v RB potichu.
Vzhledem k tomu že prý to uniklo z Holandského tisku a prý jsou v RB spojenci Verstapennovci s Markem, a vypadá že jdou proti Hornerovi který byl chráněncem zesnulého Mateschitze … prý se vztahy Marka + Maxe + Jose s Hornerem zhoršili třeba kvůli tomu že nechtěl k maxovi jen podržtažky piloty ale kvalitní a s budoucností (např. Lando?). No bude to zajímavé ale bojím se že nakonec ať to dopadne jakkoliv tak nedostanem detailní informace. :thinking: :cry:

Naopak, jednoznačně musí dostoupit, zaplatitnodškodnení a podekovat Verstappenovců

Z pohledu konkurence jedině dobře. Je potřeba pomoc od RedBullu :man_shrugging:

1 Like

Preco preco prosim?

Tieto tvoje vylevy uz ani nema zmysel riesit.

@Hedgehog dufam, ze mas vela volneho casu dnes vecer. Ja uz mam na vecer program, takze s ulhanou spinou sa tu nebudem natahovat, ved sam vidis, ze to nema zmysel co tu pise. :smiley:

Podla mna to hogros pisal s nadsazkou, inak si to u tak nestranneho cloveka neviem vysvetlit

1 Like

Ja si neviem vysvetlit to, ze si das niekoho do ignore listu a zacnes na neho reagovat este viac. :smiley:

Za toto by si dostal vyhadzov ale dobre ze pises anonymne, urcite mas pravdu :smiley:

Horner se stal obětí.
Bude to dlouhá a bolestivá cesta, ale snad se podaří očistit jeho jméno.

1 Like

Neviem ci by som tomuto veril, kedze Lando sam verejne odmietol RB a ini kvalitni piloti (Leclerc, Hamilton, Piastri, Russell) su nerealni do RB. :slight_smile:

A co sa riesi, ked nie su dokazy? To teta akoze prisla do RB HQ, vypytala si audienciu u Mateschitza, cez Teams zavolali thajskych spolumajitelov a tam sa teta postazovala, ako jej Horner neustale pozera cez plece a ona nevie uniest ten tlak? A teraz sa zistuje, ci ma teta pravdu? Teraz sa vypocuva polka teamu a nezaujaty pravnik spravi sa hlasovanie “Vyhodit Hornera” “Ponechat Hornera” :smiley:

Ak je to pravda ze ho do toho macaju len kvoli mocenskym bojom, mal by si ocistit svoje meno a potom odist, nech sa im to cele zosype (na co som ochotny si aj stavit)

Trefa, samozřejmě to byla nadsázka. Každopádně v dnešní době skončilo x manageru na vysokých postech za nařčení, které nebyly potvrzené, prostě negativní jev dnešní doby

Ja u toho rb myslim, ze tuto vec v takom zneni vypustili zvnutra do medii aby si pomohli pri “zhodeni” Hornera

Ale mozem sa klasicky mylit

cize jedine co vieme, ze vlastne nic nevieme

no zamotava sa to, nevieme ake su dokazy, ale ked zacali take velke vysetrovanie, ze vypocuvaju pomaly cely tim tak nieco mozno na tych tvrdeniach tej zenskej bude a chcu si urobit celkovy obraz o tom ako sa horner spraval ku svojim podriadenym

Tak zatím to tak vypadá, když je to tvrzení proti tvrzení

Oni ho od dětství šikanovali a pokračuje to i teď v práci, takže by nejraději trestal gilotinou jen náznak něčeho podobného, to mají se Situsem společné.
A samozřejmě k tomu podporují bonzáctví, to už tady taky prosazovali.
Tak rád bych ty jejich mozky připojil na elektroencefalograf, mohlo by to hodně pomoci pri výzkumu mnoha poruch a postižení.

2 Likes