Horner je tam 20 let. Kdyby to byl nějaký rapl, tak už by se to dávno vědělo. Těžko by se tam cpal zpátky ten Australan, když by tam bylo psycho.
Fakt nie sú dôkazy?
Možná to je ta co s nima sedí u pultu v závodech.
Ked chces od ludi vysledky, niekedy treba aj pritlacit, je to aj pre ich dobro ale vazne, ze by ho nejake abusive spravanie chytilo teraz v 50tke? A ked su na vrchole? Alebo to tak bolo vzdy a stary Mateschitz to vzdy zmietol zo stola s tym, ze Hornerovi bezhranicne veril a dalo sa postazovat az teraz?
Netvrdim, ze Hornerovi bezhranicne verim, ale cela tato zabavka poriadne smrdi. Vo stvrtok chcu tusim predstavovat auto, uvidime, ci sa to niekam pohne dovtedy
Ja neviem, ale keby boli jednoznacne dokazy, nevypocuvaju podla mna cely RBR a nespekuluju s tym pomaly dva tyzdne. Toto je dost negativna publicita. Najskor media prisli s nevhodnymi fotkami, potom s konfliktom s Markom a Verstappenovcami, mocenskym bojom v RB… Zajtra pridu s niecim dalsim, nebodaj s rasizmom, potom zasa nieco ine a materskej spolocnosti toto nijako nepomaha.
Je v záujme Red Bull a najmä Hornera čím skôr to vyriešiť a uzavrieť. A ak sa dá hoci aj mimosúdnou dohodou, lebo ten tím sa začína zvnútra rozkladať.
Sam od seba sa nerozklada, ak to tak chceme nazvat. Dlhe roky fungoval relativne v klude a v harmonii ak si odmyslime nespokojnost s Renaultom. Preto je na mieste otazka, co sa zmenilo. Smrt Dietricha? Verstappenovcom stupla slava do hlavy? Marko zacal senilniet? Mocenske boje Thajsko vs. Rakusko? Alebo nebodaj ma s niecim problem Ford, ktory je takpovediac najnovsia premenna? Alebo nieco uplne ine… Asi sa to tak skoro nedozvieme
ak má slečna dôkazy,tak nech ich ukáže predstavenstvu RB a hneď sa bude vedieť,čo a ako…ak tie dôkazy nemá,je to len kvikot nespokojnej zamestnankyne,ktorá pre tím nechce odovzdať požadovanú prácu,ktorú Horner od nej vyžaduje…RB a Hornera nejak nemusím ale uznávam ho ako jedného z najlepších šéfov tímov,možno teraz aj najlepšieho…alebo sú to naozaj zákulisné boje o moc a slečna je len nástroj…tomu by som tiež kľudne veril…
Vsak chcel iba preblafnut po pracovnej hodine. Stara spajska uz tolko nevladze, ako za mlada.
Toto bude hlavny kamen urazu. Keby Dietrich zil, tak je v time jasna hierarchia a kazdy vie kde je jeho miesto. Tak ako to bolo vyse 15 rokov pocas jeho zivota.
A toto je pravdepodobny dovod sporov. Keby bol Horner jednoznacne z niecoho vinny, tak za nim nestoji thajska cast materskeho Red Bullu.
Tu ide asi skor o konflikt Helmut vs Horner. A kedze Jos mal vzdy blizko k Helmutovi a nie je zrovna nekonfliktny typ, tak si vybral stranu. A Max nech ma akokolvek dobry vztah s Hornerom, tak proti otcovi, ktoremu dakuje za celu karieru, nepojde.
Aspon tak to zatial vidim ja.
Takže Verstappenovci rozbijou fungující tým co šlape, jak hodinky, protože Jos (stejně, jako ty) má v hlavě piliny a někdo mu nesedne a Max ve svých letech bude ještě všude angažovat svého otce. To je opravdu vyspělost a inteligence na vysoké úrovni
Jos nemá s RB a RBR žádný contract, Horner je šéfem od začátku, smlouvu má Max. Jako uvažování Max nepůjde proti otcovi … Jos tam nemá co dělat, nemá s nimi nic společného, jen se tam neustále cpe
Radsej mi povedz co si myslis o tom, ze Ferrari malo uz zacat vyvijat na 2025
Mělo, ale jak, když mají novy koncept, co není otestovany na trati? Až bude otestovany na trati a bude funkční, tak i kdyby Ferrari bylo 2 nejrychlejší, tak větší smysl dává soustředit se na 2025, kde i RB může dosahnout limitu vyvoje svého konceptu
Staremu panovi zas nevypli mikrofon
K tomu Ferrari, posledny rok pravidiel je obecne najsilnejsi v zmysle vyvoja lebo uz by kazdy mal vsetko vediet ze jo
Mne to vychadza tak ze bud maju silne rychle auto a 2025 budu len riesit evoluciu, alebo toto auto pochovaju uz od testov
No, jakože RB dělá na 2025 věřím, u ostatních opravdu ne, nejsou v takové pozici
Ferrari odpískává sezóny až někde kolem léta.
@HellHogr tak ma napada, ci tenvyvoj na 2025 uz pomaly nerozbehli kvoli prichodu Lewisa aby sa neopakovala situacia v mercedese kde lewisa nikto nepocuval
Tak to RIP Charles a jeho naděje s Ferrari
Já ve zlepšení Ferrari díky Vaseurovi hodně věřím. Zdá se, že i zbytek týmu přestal kecat a více se zaměřil na zlepšení práce na všech frontách.
Letos Ferrari s Mercedesem dělají velké překopávky svých vozů a myslím, že Ferrari odvede lepší práci.