Red Bull chce rokovať s FIA o ADUO: Sadneme si s nimi a spoločne preskúmame dáta | Magazín F1 - F1online.sk

Zo spalovacieho motora dokazu ziskat rovnaky vykon, ved su motory rovnake. V Aduo sa meria LEN vykon spalovacieho motora, teda su vo vsetkych timoch pohananych motormi Fer rovnake. Viene, v ktorej casti meria Fia vykon?(vlastne meria otacky a krutiaci moment a z nich dostane vykon) A vieme v ktorom okamihu merania sa ziska vykon na porovnanie s konkurenciou? Vieme prd a ideme sa tu hadat o 7hp, ktore tim Fer straca z motora. A mozno kvoli vyssiemu pritlaku straca dalsich 25hp. A mozno kvoli chybam v aerodynamickej efektivite straca dalsich 30hp. Tak o com sa tu bavime?

1 lajk

Vykon zo spalovaku je rovnaky v kazdom motore. Kolko sa z neho strati neefektivnym monopostom, je predsa zalezitost kazdeho timu. Cad ten vykon nevytvara, iba ho vyuziva.

Suhlasim a preto som vzdy tvrdil, ze kto si nevie vyrobit aj motor, nema co hladat v F1. Zial britski garazisti F1 dokafrali.:slightly_smiling_face:

A když budou stát v garáži, tak budou ztrácet 530hp.

1 lajk

Na to, ako si Antonelliho roky vychvaloval, mas z Ferrari slusne nalozene v gatiach. Skoda, ze o Kimim tak velmi pochybujes, je to kvalitny jazdec.

3 lajkov

O tvé labilitě a neschopnosti chápat psaný text nemůže být pochyb

Celou dobu chráním RedBull. Mekies si zaslouží mojí lásku.

1 lajk

Nebud smiesny. Na jeden den si sa uz znemoznil dost.

2 lajkov

Ahoj Hogarko, ako sa ti dari? Mal si pekny vikend?

Krásný, pak jsem se podíval na forum a zjistili jsem, jak moc rychle klesá inteligence u našich sousedů

To som rad, aj ja som mal krasny vikend.

Kimi byl daleko rychlejší než Ferrari. Nebýt smůly, tak by zcela pohodlně vyhrál.
Kdyby Ferrari opravdu vyhrálo vlastním výkonem a silou, tak by to samozřejmě bylo jiné.
Ze strachu to fakt není.

Myslím to vážně s tím RedBullem.
Ale chápu, že vy už jste v totální depresi, takže vám ani nevadí, že vám nakládá auto, která má o 40hp méně. :slight_smile:

O to viac ma prekvapuje, ako mas z Ferrari nalozene v gatiach.

3 lajkov

ale tfuj, zase já, já, já. Nech toho léčení si ega tady.

Tak mi teda napis nieco o sebe…

Too, no maji 2x win ale narovinu, jsou to drobky, ne ze bych jim to nepral.