Zo spalovacieho motora dokazu ziskat rovnaky vykon, ved su motory rovnake. V Aduo sa meria LEN vykon spalovacieho motora, teda su vo vsetkych timoch pohananych motormi Fer rovnake. Viene, v ktorej casti meria Fia vykon?(vlastne meria otacky a krutiaci moment a z nich dostane vykon) A vieme v ktorom okamihu merania sa ziska vykon na porovnanie s konkurenciou? Vieme prd a ideme sa tu hadat o 7hp, ktore tim Fer straca z motora. A mozno kvoli vyssiemu pritlaku straca dalsich 25hp. A mozno kvoli chybam v aerodynamickej efektivite straca dalsich 30hp. Tak o com sa tu bavime?
Vykon zo spalovaku je rovnaky v kazdom motore. Kolko sa z neho strati neefektivnym monopostom, je predsa zalezitost kazdeho timu. Cad ten vykon nevytvara, iba ho vyuziva.
Suhlasim a preto som vzdy tvrdil, ze kto si nevie vyrobit aj motor, nema co hladat v F1. Zial britski garazisti F1 dokafrali.![]()
A když budou stát v garáži, tak budou ztrácet 530hp.
Na to, ako si Antonelliho roky vychvaloval, mas z Ferrari slusne nalozene v gatiach. Skoda, ze o Kimim tak velmi pochybujes, je to kvalitny jazdec.
O tvé labilitě a neschopnosti chápat psaný text nemůže být pochyb
Celou dobu chráním RedBull. Mekies si zaslouží mojí lásku.
Nebud smiesny. Na jeden den si sa uz znemoznil dost.
Ahoj Hogarko, ako sa ti dari? Mal si pekny vikend?
Krásný, pak jsem se podíval na forum a zjistili jsem, jak moc rychle klesá inteligence u našich sousedů
To som rad, aj ja som mal krasny vikend.
Kimi byl daleko rychlejší než Ferrari. Nebýt smůly, tak by zcela pohodlně vyhrál.
Kdyby Ferrari opravdu vyhrálo vlastním výkonem a silou, tak by to samozřejmě bylo jiné.
Ze strachu to fakt není.
Myslím to vážně s tím RedBullem.
Ale chápu, že vy už jste v totální depresi, takže vám ani nevadí, že vám nakládá auto, která má o 40hp méně. ![]()
O to viac ma prekvapuje, ako mas z Ferrari nalozene v gatiach.
ale tfuj, zase já, já, já. Nech toho léčení si ega tady.
Tak mi teda napis nieco o sebe…
Too, no maji 2x win ale narovinu, jsou to drobky, ne ze bych jim to nepral.