Reakcie jazdcov pribúdajú. Nafúklo sa to, hovoria Albon, Hülkenberg a Ricciardo | Magazín F1 - F1online.sk

Ale teď je otázka, jestli už nevystříleli munici. Optimističtí byli už dříve. Ale nechme se překvapit. Hamiltonovi se taky bude chtít trochu zazářit, vymanit se z útlumu.

je to jeho home soil … wolff sa nechal pocut, ze lewis tento rok vyhra minimalne raz … neni lepsi cas :smiley:

1 Like

3 Likes

A já bych mu to docela i přál. Zase si nezaslouží, aby jeho tituly byly odepisovány jako “pouze Mercedes”. Pořád je to pilot, který přišel do F1 jako velký talent a dokázal velké věci. (Taky se přiznám, že má u mě bod za slovní podporu Palestiny.) Ale obecně, nelíbilo se mi, když se Sebastianovy tituly znevažovaly odkazem na Red Bull, a slabší roky se pak vydávaly za důkaz “vlastně je to nemehlo”, a není to v pořádku ani u Hamiltona (který kroutí už třetí rok bez výhry). Přímo fandit mu v neděli nebudu, ale kdyby se mu zadařilo, všechno good.

Pozri sa, hamilton ma mercedes motor, seb ma fukany difuzor, maxo ma auto na mieru.

To je furt nieco

Ja si vazim kazdeho pilota co tam je (az na nepo-baby Strolla)

1 Like

Perez ma Helmutov gombík.

Ja to prajem Maxovi už len preto, že je to Británia a za to, čo mu britské médiá robili v 2021 alebo tento týždeň. Nech ich aj rozdrapí. :slight_smile:

Len mi na Maxovi chýba taká Vettelovská arogancia, že by to po výhre poriadne oslávil a ukázal fakera na hlavnú tribúnu obrazne povedané (ale keby to spravil naozaj, tak je to ultimátny Top G).

1 Like

Pánové, co naše výzva? Už jsem vyhrál? :grin:

Si takticky bol offline celý deň? :sweat_smile:

1 Like

No počkej, ale né schválně, opravdu to tak vyšlo…opravdu :sunglasses:

Uz ho asi prestala bavit zaclona na nohe.

1 Like

budeme sa tvarit, ze to je duffle bag

Škoda, že u některých je to overeating.

1 Like

uz neni co jest

Veľmi krásne si mu to napísal. @Bretnix príde do každej diskusie a začne tam hneď určovať čo môžu a čo nemôžu písať. Všetky jeho názory sú pravdivé a ostatní okolo neho sú menej inteligentní, alebo majú zaujatý pohľad, pritom on uznáva iba ľudí s jeho názorom.
Keď ho vyargumentuješ do autu, začne urážať a potom aj skončí s písaním a keď sa vráti zatiahne do F1 tenis, alebo nejaké blbé otázky ohľadom rady na niečo, aby sa zase nepozorovane vtrel do témy so svojími poznámkami, ktoré si v tej hlavičke vymyslel. Najhoršie na tom je, že on sám verí tomu čo si vymyslí.
Sa mi hlavne páči, ako presedlal z Vettela na Verstapena. To je ten jeho druhý obľúbený jazde, čo to konečne Hamiltonovi ukázal, lebo Seb na to 2017/18 nemal.

3 Likes

Oba jste ho výstižně popsali :clap: Jde vidět že ho tu má stejně každý už přečtenýho :smile:

2 Likes

Dovedes si predstavit to breceni mistnich snehovych vlocek, kdyby to udelal? Situs a jeho felacni kamaradi by zas nemohli spat, co si to ten zlej Max dovolil a chteli by po nem omluvu. Ale byla by to sranda.

To se ale nediv, že takové uznání nikdy nedostaneš, jen se budeš plácat po ramenou s borcema, co tu dostali perma bans (a ne jednou). A s nima budeš psát, jak morálně a věcně máte pravdu, když zároveň budete urážet lidi do haterů, zaslepenců, rakovin, kktů a podobně. To, jak moc nedokážeš tohle pochopit, je až do očí bijící.

To si do teď nepochopil, proč je to psáno? Ty vytahuješ na F1 online fórum tohle téma, úplně mimo a mimo kontext (a to úplně). Největší hnus je ovšem ten, jak na tohle téma dokážeš lhát, lhát o smrti a zabíjení lidí. Nejsi nic jinýho, než narcistický ulhanec.

2 Likes

A odkedy si take nieco nosi Sir sam? Ved na taketo veci on zvykol mat lokajov (zvlast zenskeho pohlavia).