Reakcie jazdcov pribúdajú. Nafúklo sa to, hovoria Albon, Hülkenberg a Ricciardo | Magazín F1 - F1online.sk

Sú ľudia, čo by mu s radosťou aj riť utierali. A teba to nejako zaťažuje, že niekto niečo robí pre niekoho ?
Či už je to za prachy “myslím si, že za veľmi slušné prachy” alebo z loajálnosti, teba to nemusí vôbec trápiť. Je to vec iba toho jedného, čo platí a toho druhého čo to robí.

1 Like

To už by u nich hraničilo so sebapoškodzvaním. :sweat_smile:

1 Like

Toto tu je este o Formule 1? Lebo sa nezda :man_shrugging:

1 Like

Taky doufám, že Max si dojede pro výhru s příchutí satisfakce.

Například jako loni v Japonsku. Stačí si vzpomenout na hysterii nepodloženého osočování po Singapuru, že?

Sebastian nebyl arogantní, arogantně se k němu chovala britská veřejnost. Ale to gesto bylo skvělé. Vůbec bych se nezlobil, kdyby ho Max okopíroval.

2 Likes

vyhraje sir Lewis

mark my words :grin:

1 Like

A jak už jsem napsal, nebudu v takovém případě nešťastný. Ale zapisuji si tvůj tip do paměti. :wink:

1 Like

Vyhra Sainz.
. … .

1 Like

To bolo cistaaa fantaaaziaaa. :fire:

To je pravda, ale myslel som to nadnesene, ze ako mlady chalan bol tak zdravo arogantny. Tak ako aj Max vo svojich prvych rokoch. :slight_smile:

2 Likes

nedbam, body do WCC su potreba

Je to tak, už je profláknutej, šach mat.

1 Like

Vidím, že začíná být snazší tipovat, kdo nevyhraje. :wink:

Sú ľudia, čo by mu s radosťou aj riť utierali.

Ty zjavne aj zadarmo. :rofl:

Apropo, netrapi ma to, len som konstatoval FAKT. Ak mas problem vysporiadat sa s tym, nezufaj, clenovia “chromozom group” pofukaju. Ako vidno, Sitner uz aj fuka.

5 Likes

Dufam ze sleduješ tréningy a počúvaš ako to už nikto nerieši :rofl:
Stale je to tema č.1

Teba trápia veci, čo pre neho kto robí a potom tu púšťaš takéto detské urážky ?
Nezapájaj sa do debaty, keď si bludy bez urážania nevieš vyargumentovať, ako človek/fanúšik baviaci sa o F1.

Pozri, ja som jasne pomenoval fakty spojene so Sirom, ergo F1 a ty si sem ptisiel s utieranim zadku. Prave si tu predviedol take self KO, ze sa este teraz valam po zemi od smiechu. :joy:

2 Likes

Napísal si, že ťa to netrápi a príspevok hore píšeš o lokajoch.
A teraz sa vaľaš po zemi. Slušná diagnóza. :man_facepalming:

A preco pripisujes vinu mne za to, ze nepoznas vyznam slova lokaj?

Ty si opustil základnú práve ?
To je ďalší koment, čo si odbočil…
Vidím, že si trošku pozadu a nemá cenu strácať čas s tebou :wave:

Si v krize, co? :joy:

1 Like