Sú ľudia, čo by mu s radosťou aj riť utierali. A teba to nejako zaťažuje, že niekto niečo robí pre niekoho ?
Či už je to za prachy “myslím si, že za veľmi slušné prachy” alebo z loajálnosti, teba to nemusí vôbec trápiť. Je to vec iba toho jedného, čo platí a toho druhého čo to robí.
To už by u nich hraničilo so sebapoškodzvaním.
Toto tu je este o Formule 1? Lebo sa nezda
Taky doufám, že Max si dojede pro výhru s příchutí satisfakce.
Například jako loni v Japonsku. Stačí si vzpomenout na hysterii nepodloženého osočování po Singapuru, že?
Sebastian nebyl arogantní, arogantně se k němu chovala britská veřejnost. Ale to gesto bylo skvělé. Vůbec bych se nezlobil, kdyby ho Max okopíroval.
vyhraje sir Lewis
mark my words
A jak už jsem napsal, nebudu v takovém případě nešťastný. Ale zapisuji si tvůj tip do paměti.
Vyhra Sainz.
. … .
To bolo cistaaa fantaaaziaaa.
To je pravda, ale myslel som to nadnesene, ze ako mlady chalan bol tak zdravo arogantny. Tak ako aj Max vo svojich prvych rokoch.
nedbam, body do WCC su potreba
Je to tak, už je profláknutej, šach mat.
Vidím, že začíná být snazší tipovat, kdo nevyhraje.
Sú ľudia, čo by mu s radosťou aj riť utierali.
Ty zjavne aj zadarmo.
Apropo, netrapi ma to, len som konstatoval FAKT. Ak mas problem vysporiadat sa s tym, nezufaj, clenovia “chromozom group” pofukaju. Ako vidno, Sitner uz aj fuka.
Dufam ze sleduješ tréningy a počúvaš ako to už nikto nerieši
Stale je to tema č.1
Teba trápia veci, čo pre neho kto robí a potom tu púšťaš takéto detské urážky ?
Nezapájaj sa do debaty, keď si bludy bez urážania nevieš vyargumentovať, ako človek/fanúšik baviaci sa o F1.
Pozri, ja som jasne pomenoval fakty spojene so Sirom, ergo F1 a ty si sem ptisiel s utieranim zadku. Prave si tu predviedol take self KO, ze sa este teraz valam po zemi od smiechu.
Napísal si, že ťa to netrápi a príspevok hore píšeš o lokajoch.
A teraz sa vaľaš po zemi. Slušná diagnóza.
A preco pripisujes vinu mne za to, ze nepoznas vyznam slova lokaj?
Ty si opustil základnú práve ?
To je ďalší koment, čo si odbočil…
Vidím, že si trošku pozadu a nemá cenu strácať čas s tebou
Si v krize, co?