Reakcie jazdcov pribúdajú. Nafúklo sa to, hovoria Albon, Hülkenberg a Ricciardo | Magazín F1 - F1online.sk

Mal si sa lepsie narodit a mohol si chodit na Porsche po rohliky a lietat po roznych VC. :dollar:

to uz sme tu mali :smiley:

ja by som chcel diskutovat o formulke, ale nejde to, je to boj so spoluhracmi o to kto to najviac pokasle :smiley:

Ok, dostal jsi mě, moje chyba se do toho nechat vtáhnout, tušil jsem to.

1 Like

aspon vidis, ze akykolvek pokus o zmier je nemozny :smiley: tak sa mozeme vratit na staru kolaj, a ignorovat sa, co povies? :smiley:

Chces hrát hry, pak nedodržíš slovo, kroutíš se a může za to Situs.
Nojo, v klidu můžeme.
Tak čau. Ať se daří.

1 Like

Preco by ste sa pokusali o zmier, hadali sa alebo ignorovali sa, ked sa mozte pobit? :boxing_glove:

dostanem tiez ban?

1 Like

3 Likes

Ktory Tekken to je? :heart_eyes:

Ale myslel som to na teba a Situsa, on je taky slovny bitkar, ze rozdava slovne kopacky do hlavy.

Finish him. :boxing_glove:

1 Like

za mna 5s za obmedzenie v boxoch, ciernobiela za zmenu smeru pocas brzdenia, 5s za kontakt a dalsich 5 za umyselne vytlacenie na travu potom co sa zrazili. ale je mozne ze ak by mal ciernobielu, tak dalsie penalty nebudu potrebne.

@Hedgehog to určitě myslel dobře (tu hru?), ale s nesprávnými lidmi. Na můj příspěvek výše nemuseli reagovat vůbec, případně mohli překvapit tím, že by vzali zpátky minimálně ta slova typu “prasák” jako zcela neadekvátní situaci, která se odehrála na trati. Místo toho začali proklamovat svou morální nadřazenost. Skoro jako kdyby měli Pavlovův reflex.

O něčem vypovídá i skutečnost, že jediná “věcná” (naneštěstí wannabe věcná) nesouhlasná reakce na vyjádření Nicka Hülkenberga nebo Alexe Albona z této strany byla, že se pokoušejí získat sedačku u RB, a proto říkají to, co říkají. Což je přezíravý slovní plivanec, nikoli věcná kritika prohlášení dotyčných pilotů.

2 Likes

pisal som to mattimu pred par dnami, necakaj na tomto fore v diskusii od nikoho nic, a budes dobry :smiley:

mozeme sa vratit k F1 konecne :smiley:

nulty rocnik hry dopadol podla ocakavani, vidime sa o rok

1 Like

Vraťme se k F1.

Uvidíme na Silverstone opět souboj mezi MV a LN nebo tentokrát jeden z nich tomu druhému jasně ujede?

ja stale verim v obrodu mercedesu a v Lewisovo minimalne podium :+1:

1 Like

Ja som toho nazoru, ze na co takato hra, ked to je aj tak cele nasilu a s prvym porusenim a ukoncenim hry sa spusti hadka o to, kto prehral a vsetko sa vrati do reality. :sweat_smile:

Radsej niekomu uprimne povedat, ze je c0c0t (@Situs nezabudni to nahlasit ty pätolízač z adminského prostredia) ako sa pretvarovat, ze sa vsetci milujeme, ked aj tak vsetci vieme, co su alzaci zac. :smiley:

1 Like

O vsetkom rozhodnu upgrady RB. Osobne si myslim, ze to vyhraju bez tvrdeho boja ako sme videli minuly vikend Lando bude druhy a na tretom by som rad videl Leclerca konecne.

Ale nehneval by som sa ani za total chaos na styl Monzy 2022 tusim, ze to vyhra nejaky Tsunoda alebo niekto podobny po stastnej red flag. :sweat_smile:

1 Like

som zvedavy na RBR upgrady popravde, a aj ci Ferrari nieco vymyslelo :smiley: bude dobra VC

2 Likes

Hlavně aby se ta zlepšení podařilo nastavit.

Vzhledem k tomu, že McLarenu se daří s lehčím vozem, Max si potřebuje vytvořit náskok, aby to dojel v klidu. S ugrady je ale RB na tahu, takže jako mírný optimista mírně věřím v scénář "hladká výhra"nad scénářem “boj”.

@Hedgehog Mercedesu moc nevěřím, každý rok mají nějaké solidní závody, ale chybí kontinuita. Možná se to ale změní.

1 Like

mercedes celkom progressol praveze, a to pisem ako vrchny hater Wolffa :smiley:

Vraťme se k F1, tím, že si kopneme v každým příspěvku do jiných uživatelů. Smutné, čekal jsem od tebe a tvých kamarádů více.

1 Like