Reakcie jazdcov pribúdajú. Nafúklo sa to, hovoria Albon, Hülkenberg a Ricciardo | Magazín F1 - F1online.sk

Oukej, můžeme hrát klidně takhle. :slightly_smiling_face::+1:

1 Like

Takže tam není žádné kopání? Děkuji za nestrannost, že jsem se nechal naverbovat, bravo :slightly_smiling_face:

1 Like

vam nejde o hru mi pride, ale o eliminovanie spoluhracov :smiley: to pre mna nic neni, ja mam rad fair play ako FIA :+1:

1 Like

Kdepak, jde o to mít stejné měřítko pro všechny, ne hleda vymluvy, proč u někoho ne :slightly_smiling_face:

1 Like

ja neviem ako premyslaju snowflakes, nehnevajte sa :smiley:

mohli by sme sa vratit k F1, ak dovolite

1 Like

Ja nikoho neurážam. Vulgárne sa vyjadrujem len na teba a občas na tvojho sugar daddyho, ale v tomto prípade to nie sú urážky, vy ste morálne odľudy, ktoré zneužili život ohrozujúce zdravotné problémy proti inému človeku v hádke.

Väčšinový názor je, že pliaga si tu ty a bolo to viackrát otvorene komunikované veľa stálymi členmi fóra. Odídeš ty, odíde 90% sra.čiek z fóra a možno sa aj tvoj sugar daddy ukľudní, s ním sa kedysi celkom dalo (okrem témy Alonso), kým si tu ty nemal flame s každým a on si ťa nemusel zastávať.

Toto je tvoja vizitka. Opäť plačeš za niečo, čo sám robíš chudáčik. :zero:

2 Likes

Jen pro info, ten lístek nějaký bude?

a mas forda? ​

Realita je taková, že exploze nenávistných příspěvků (protože o nic jiného nešlo) na adresu MV a přeneseně i jeho obhájců byly neseny silnými a negativními emocemi. Vzhledem k jejich trvalé povaze jsem použil označení “fanatismus”. Nic víc, nic méně. Podotýkám, že to emocionální rozpoložení šlo tak daleko, že uživatel “x” dokonce uveřejnil anketu, v které měli hlasující hlasovat, že fanoušci RB jsou “h-vada” (přímo s tímto výrazem). A dotyčný “x” teď bude mistrovat fórum. Zábava. Každopádně svým příspěvkem jsem žádné pravidlo komunity neporušil, takže není důvod reagovat na něj ostrakizujícím nebo moralizujícím způsobem. Pokud chce někdo uznání jako racionální a vyvážený diskutér, musí nejdříve racionálně a vyváženě psát. V tvém případě oceňuji dobrou vůli, nemá ji tu zdaleka každý. Osobně nemám ochotu diskutovat s někým, kdo na mou adresu napsal, že “kouřím vrahovi” a označil mě opakovaně za “Hitlera v Gaze” na základě toho, ze jsem dal najevo nesouhlas s počínáním Izraele vůči palestinským civilistům (40 000 mrtvých, dvě třetiny ženy děti, amputace bez umrtvení, lidé, kteří zemřeli hladem, pogromy, dvě města srovnaná se zemí, masové hroby, lidé umučení k smrti v Sde Teiman a další zločiny).

3 Likes

Samozřejmě, jen čekám na platbu od poražených, abych si bookl paddock tickets na Monzu

1 Like

poznas to s Godotom? :smiley:

1 Like

Už tady máš kámoše?
Nebo bude muset za strejdou pro občanku?

2 Likes

Nedržíš snad slovo?:slightly_smiling_face:

@Situs what have you done?

look how they massacrated my boy :sob: (forum)

furt riesim ten najom

1 Like

Co dodat, podtrženo sečteno. Platíš mamkinou kartou, povolanie syn. :dollar:

Mal si sa lepsie narodit a mohol si chodit na Porsche po rohliky a lietat po roznych VC. :dollar:

to uz sme tu mali :smiley:

ja by som chcel diskutovat o formulke, ale nejde to, je to boj so spoluhracmi o to kto to najviac pokasle :smiley:

Ok, dostal jsi mě, moje chyba se do toho nechat vtáhnout, tušil jsem to.

1 Like

aspon vidis, ze akykolvek pokus o zmier je nemozny :smiley: tak sa mozeme vratit na staru kolaj, a ignorovat sa, co povies? :smiley: