Krasne si popisal tie dve Landove divebomby, pri ktorych Maxa vytlacil. Teda pri jednej ho vytlacil a pri druhej Max musel zatocit dolava a takmer zastavit, aby ho nechal preletiet.
V době, kdy Sainz dávno zatočil a jel přes obrubák, jel Max pořád rovně.
Wow. Smekam kluci
Tak Sainz tam nechává místo a nejede až do Vídně, aby Lando musel točit do Berlína
Díky, zase se příště klidně optej když nebudeš vědět, rádi pomůžeme
Což je samozřejmě lež. Temny, temneny a pinďa v jednom tu psal, jak jsou někteří kkti vypatlaní, zakomplexovaní a ubrečení. Napsal to 30x po sobě, v reakci na to jsem mu nepsal, aby se uklidnil a nejeblo ho. Žádný posmívání nebo znevažování zdravotního stavu neproběhlo. Zatímco ty si mě to několikrát nazval rakovinou. Ubohý hovado.
Sainz isiel cez obrubnik?
Zase klames. Ako vzdy. Pisal som nadavky po tom co ste pisali hento… Tak tu neklam ako v 99%…
Lžeš no, však si to dohledej, i když to bylo ma tvým druhým profilu. Ty jsi hrozná postavička, až je mi tě líto
aha tento obrubnik, tak ten je dost nepodstatny v tom, ze Sainz vytlacal viac ako Ver
A v jakém části víc vytláčel? Btw, tady Verstappen nemohl zatočit? Ja teda vidím, že mohl a měl kam, narodíl od Norrise
Mozno ze som postavicka ale take dno ako ty ani z polovice.
Sainz to vypustil, začal docela brzo zatáčet, možná až moc brzo.
Max se Landa snažil vyvést vysoko nad apex… a tam, kde byl Sainz dávno zatočený, tak Lando se tam ťukli. Ani nevím, proč to tady porovnáváme. Je to dost jiné.
v najazde, Sainz nechal menej miesta ako Ver.
Kam zatocit? do lava mohli obaja, do prava nemohli v podstate ani jeden
A proč teda Sainz jede na pravo na obrubák a zatáčí?
nepovedal by som nad apex. To auto pred nimi zataca pdobone neskoro a kedze Ver bol prvy mohol urcovat stopu (v miere).
Já ti za život už projel hezkých pár milionů křivých silnic, ale pokaždé se mi podařilo úspěšně použít volant ke změně směru jízdy, abych nehoblovat svodidla, vozidla ani jiné předměty na silnici.
Nechápu proč tak jednoduchou věc nedokážou ajťáci naprogramovat do závodního simulátoru, aby to zvládli i závodní jezdci.
myslel som, ze porovnavame Verstappen a Norrisa v roli vytlacanych
Ale to není jen moment do brzdne drahy přece, incident se stal v brzdne draze se zatáčením