Já ti za život už projel hezkých pár milionů křivých silnic, ale pokaždé se mi podařilo úspěšně použít volant ke změně směru jízdy, abych nehoblovat svodidla, vozidla ani jiné předměty na silnici.
Nechápu proč tak jednoduchou věc nedokážou ajťáci naprogramovat do závodního simulátoru, aby to zvládli i závodní jezdci.
myslel som, ze porovnavame Verstappen a Norrisa v roli vytlacanych
Ale to není jen moment do brzdne drahy přece, incident se stal v brzdne draze se zatáčením
na co narazas? Ver mal pravo ist tak vyssie, aj ten pred nim tak ide a myslim, ze si len chystal lepsi vyjazd.
teraz to len porovnavame so Sainzom, nie ze by Ver nebol na vine
Ho za má krátke nohy. Honza je lož. Aj nekonfliktný Ferda o tebe napísal “Hogr je prolhaná šp.ína”, takže to nie je len názor jednej skupiny ľudí ty úbohá synáčikovská nula.
Situs si asi nedal indulonu naposledy, tak je Grohik podrazdeny, tak si to tu ventiluje. Vies, vyliezli Verstappenovi hateri po zavode ako Shredder, tak sa tu citil teraz silnejsi, nemal za sebou len svojich troch kamosov aby skakal jak civava
No právo měl, taky vidíme důsledek toho práva. Norris jel stopu a nic neměnil, stejně, jako Verstappen u Sainze. Rozdíl je v tom, že ten co je na vnitřku si uvědomí, že s někým závodí kolo na kolo, ten druhý si to neuvědomil nebo to udělal schválně. Ale problém není jen tenhle moment. Verstappen se movnul při brzdění už 2x před tím. Víme k čemu tohle u Verstappena vedlo v minulosti (Baku 2018). Nemluvě o tom, že se Verstappen sám dostal pod tlak, při posledním vyjezdu z boxů měl náskok na Norrise 3s, po dvou zatáčkách byl gap 1,7s protože si hned probrzdil pneu. Další probrzdení přišlo za dvě kola, jestli si správně pamatuju
to nie je dosledok toho prava ale dosledok toho, ze nenechal dostatok miesta
Ja a kopa dalsich sme tu uznali, ze Verstappen sposobil koliziu a trest si zasluzil. Ty si tu fnukal ako mala stetka ze to tu ludia nezvladaju. Ty a primarne Situs ste tu ti zmrdi, co to tu vyvolavaju a vy ste ti, co placu nad tym, ako sa k vam vsetci chovaju. Tak mi povedz, ked je to tu take hrozne, preco uz konecne nejdete prec? Fnukas ako ti vsetci nadavaju, ale ani za boha nejdes prec…
Ubohým agresorům a ■■■■ům, jako si ty se nemá ustupovat
Ale však to snad všichni viděli, že Max se dvakrát movnou v brzdní zoně předtím, nemluvě o tom, že pan bezchybný udělal asi tři chyby a díky tomu se Lando dostal do DRS zony
ale pohyby na brzdach robia viaceri len sa to netresta
edit: paci sa mi ako tam opisuje aj Norrisa, ze robil chyby a stratil pri nich sebaistotu. To bolo vidiet.
alebo zoberme si kolko krat niekto nenechal sirku auta po bielu ciaru? stovky krat ale nikdy sa netrestalo, lebo sa trestaju dosledky. Chyba.
Ked to ma byt tvoj najlepsi argument preco tu mas prznit forum, okej. Kludne tu zostan len preto, aby si mne a ostatnym robil saska len by si si mohol odblokovat profil, aby aj novo prichadzajuci clenovia videli, preco sa k tebe kopa ludi chova ako k totalnej spine, ktorou si.
Říkám, že to nezvládáš. Mentálně si se zasekl někde ve 13 letech, nedokážeš arguemntovat, tak tupě urážíš a svoje urážky obhajuješ tím, že se někdo choval blbě? To ti pak silně nevychází, ale proč by si někdy zapl svých pár mozkových buněk, už to by bylo moc vyčerpávající pro tebe. Jednoduchej člověk nezvládne složitější věci, proto píšeš i urážky, jako kdyby k tvýmu účtu pustili Otíka z vesničkove.
Tak keď tu chce od neho podporu na zavolanie, musí vydržať aj na sucho.
Doprajme im, aspoň majú tému a nemusia hľadať výhovorky na ďalší tragický víkend Alonsa.