Tak to nevím, ale koukni na zdejší fanoušky Alonsa. ![]()
Jasně tak teď jsi na koni když to zadřela Honda. Jenže včera jsi ru psal že to mají budovat 5 let a že to jinak nejde. To je nesmysl prostě, hlavně když nastupují nová pravidla a Aston měl a má vše potřebné včetně nejúspěšnějšího konstruktéra ever.
Samozřejmě že teď s vědomím jak na tom je opět Honda se Vám to bude psát lehce…
Teoreticky by to teď mělo být lepší než 2015.
A já vlastně doufám, že to pojede. Třeba i kluci jednou pochopí, že mě nečiní žádné potěšení to, že je Aston teď v ři ti. Snad se to v dohledné době zlepší. ![]()
Já myslím že i prakticky, 2015 byli žetony a omezení motor přestavět a dát na trať, to letos mohou 2 x za sezónu. Nebe a dudy…a taky , vědí jak to postavit, tehdy to moc neuměli. Museli získat informace jinde…první fakt rozumný motor byl až 2019.
Můžete studovat
To jsem teď právě taky psal. Honda hodně skryje, skryje i problémy Astonu.
Ale nemá cenu to řešit, vy jste momentálně moc emocionálně zapojení. S odstupem to třeba budete vidět rochu jinak.![]()
Už zase utíkáš, když máš argumentovat? Dejve seber si ty koule konečně
Co budeme vidět jinak? Že jsme si měli v roce 2025 říkat jak budem brát titul 2030? To snad nemyslíš vážně. ![]()
Pokud máš nová pravidla a pohřbí tě vyrobce motoru, který bral s RB tituly, tak pardon, ale tohle dejavu jsem si nepředstavoval ani v tom nejhorším snu.
Když Aston vyřeší problémy s vlastní převodovkou a to bude běh na dlouhou trať a chlazení motoru a kyselin, tak bude lehce porážet alespoň Cadillac a možná i Haas.
To nie su fanusikovia ale fanatici.
A treba rozlisovat medzi fanusikmi a pracovnikmi AM.
Jojo, bežné je dneska, když něčí kůň nevyhrává, tak přesedlat jinam. Pak je to asi ten správný fanoušek teda…![]()
Nejkrásnější období od doby Piškotka a Black listu
. Zelení jsou zpátky na sedativech ještě vic zoufalí a úplně bezbranní.
Nebo je Aston největší blaf století. Takhle špatní být nemůžou ani kdyby chtěli.
Proč by né? Vždyť dosud všechno dostávali od Mercedesu, ale si všechno musí vymyslet i vyrobit sami. Přitom se zatím nevyznají ani ve vlastní továrně.
Problémem Astonu (a Hondy) je, že dohromady postavili totální šrot. Jestli budou delší dobu žít v iluzi, že stačí opravit jedno nebo druhé, o to delší období temna to bude. Je to společné dílo.
Tak ono to tak zatím je…ale mohou to relativně rychle napravit, do rozumného módu.
Moc nerozumím, co tak je a co můžou rychle napravit?