Ralf Schumacher si myslí, že problémom Aston Martinu je Lawrence Stroll | Magazín F1 - F1online.sk

Pravděpodobnost velká, s Adrianem v čele. No s nevýkonným motorem to nepůjde, a zaručené zprávy že Honda bude out jsem dopředu nečetl :distorted_face:

2 lajkov

To už tu řešil Matti, prosakovalo víc informací, že Honda ehm…řekněme nebude premiant.

Ignorovali jste to.

2 lajkov

Tak třeba ty si k tomu nic nepsal, takže když potom začneš poučovat jak to bylo téměř jasný, tak se nediviv, že tě tak označím. Za tím si stále stojím.

To nebyly zaručené informace, a já tu psal že jestli se něčeho v Astonu obávám, tak hlavně Hondy!!

2 lajkov

Ta továrna Astonu NIKDY neuměla stavět rychlé monoposty a musí se to naučit.

1 lajk

Myslím že ty obavy z Hondy jsem tu několikrát taky psal, ale tak David viděl jen naší víru, ostatní ignoroval a teď tu dělá chytrého.

2 lajkov

Je možné když vyřeší HONDa tu baterii, aby se neničila, že jim to pojede aspoň rozumně. Zbytek ADUO.

Baterii prý ničí ty vibrace, ty musejí vyřešit nejakutněji. Pokoušej se před Austrálií, jak na straně motoru tak i na voze.

2 lajkov

Situs má vsazeno na titul Astonu do 3 let po příchodu Adriana, já byl oponent :slightly_smiling_face:

Ještě jednou, nikdo nemohl čekat, že to Honda zese re alá 2015. Na druhou stranu šance Astonu bojovat o vítězství? Ano, proti tomu jsem si předem vsadil.

Kolko fanusikov ma Fer, Mer, McL, RBR? Preco tam nie je problem?

… tak vidíš, a ticho!!! Nech je pracovat kur*y šikmooké :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 lajkov

Davide už toho nech, už je to trapný divadlo ala Graham

1 lajk

A tak tam je taky “problém” když to nefunguje. Ale není tlak na čas… i když u Ferrari nevím, nevím…tam jsou ale na periody zvyklí.

To není divadlo, to jen vy to nechcete chápat. :face_with_tongue:

3 lajkov

Cize tvrdis, ze od Strolla sr. az po poslednu upratovacku v AM sa vsetci idu po*rat, aby este tento rok dodali FA vitazne auto a preto sa im nedari, lebo su z tohoto pod tlakom?

Co? Že tu chodíš rýpat a když tě někdo konfrontuje s fakty, tak utečeš z diskuze? Na tom není moc co chápat, utekly ti koule jako Grahamovi

Teď to půjde spravit rychlejí, než tehdy, v roce 2015. Mohou to teoreticky otočit rychleji, ten neuspěch. Je tady ale velká, fakt velká konkurence.

Teď už ne…ale očekávání byla vysoká, hodně vysoká. Vsadili na jednu kartu…rok 2026.
A Alonso je jen součást… ne viník.

Ocakavania boli vysoke aj inde, tak preco by mal Alonso uz len svojou pritomnostou vytvarat tlak a ini jazdci s dokonca este vacsimi poctami titulov resp. fanusikovskou zakladnou nie?