Ralf Schumacher si myslí, že problémom Aston Martinu je Lawrence Stroll | Magazín F1 - F1online.sk

Jako, spíše co ty nechápeš na tom že už tam Alonso bude čtvrtým rokem? Co nechápeš na tom že Aston tlačí na pilu bez ohledu na Alonsa a tohle co je teď je katastrofa Alonso neAlonso? Já si odmyslím Alonsa a vklidu tam není vůbec nic wtf, Stroll sám měl ambice vždy nejvyšší, s tímhle by nebyl vklidu ani z rychlíku, jen proto že by byli bez Alonsa. To by neměnilo vůbec nic. Alonso není problém, dokonce se už naučil kousat do rtu aby to tam veřejně neprofackoval. To pro Alonsa to je problém, to jo.

2 lajkov

Podle mě to od začátku špatně chápete, tohle není ani náznakem výtka na Alonsa. Aniž by Alonso cokoliv řekl, vytváří tlak na tým jen svojí přítomností.

A samozřejmě to nemusí být pravda, třeba vyváří přehnaný tlak samotný Stroll.

Jak jsem psal při spekulacích o přestupu Maxe do Astonu, ten tým musí nejdřív přesvědčit, že má na to být top týmem.

2 lajkov

Emilové slova.

Já bych řekl že ty testy vytvářej tlak na tým jen svým výsledkem, a je to v pořádku, je to nedostatečné.

1 lajk

Neříkalo se tohle i o Lewisovi? A doteď tam smrdí i po čtyřicítce.

Dokud Emil fakt neodejde, tak to jsou jen řeči.

Emil vyhrožuje odchodem ještě dříve, než získal první titul, tak jeho takové slova musíme brát trochu s rezervou.
Na druhou stranu do Emilové hlavy nevidíme a jestli budou letošní vozy opravdu tak nešťastné a RB třeba bude mít problémy dosahovat na titul, tak proč by s F1 nepraštil, když tychle ■■■■■ mají být až do roku 2029.

My chapeme, ako to myslel. Ale to psies, ako by bol ALonso prezident a ostatni jazdci su len casnici :smiley: Vo Ferrari neni tlak ? V McL neni tlak ? A ostatne timy, tam neni tlak ? Vsak kazdy tam bojuje o sponzora, lepsich jazdcov, viac bodov. V kazdom time je tlak na to byt lepsi, ako predoslu sezonu.

Takze je od veci tu pisat o nejakom tlaku ci uz s prispenim, alebo nie samotneho Alonsa. Je to len cisty blabol.

Kdyby tam nebyl Alonso, tak je toho povyku v Astonu o hodně méně. To není blábol, to je jen názor a imho je zcela správný, realistický… a dodám že Alonso za to nemůže.

Podívejte na Williams…tam to bylo “podobné” a pohoda , Jazz…

Takže doblábolt by jsi mě hlavně ty… :grin:

Už na toho blázna narcistickýho hoďte síť

2 lajkov

Myslíš že kdyby tam byl Max, nebo Ham, nebo Piastri atd tak se o tom nemluví nebo co? :grinning_face_with_smiling_eyes: Jako Stroll co by majitel stáje má nejvyšší ambice, Adrian taky nepřišel okupovat poslední příčky s nepojízdnou Hondou, investoval kupu peněz do továrny, a chceš tu tvrdit že bez Alonsa by se o tom nijak zvlášť nemluvilo? No, mě vlastně přijde že se ani o tom nějak moc extra nemluví, jen konstatuje že jsou v řiti, což by se dělo s jakýmkoliv složením. Zatím je to mediálně podle mě v klidu, reálně jim tam v týmu svítěj samé vykřičníky.

Nebo myslíš že teď to mimořádné zasedání u Hondy udělali jen kvůli Alonsovi? Ok :+1: :+1:

2 lajkov

To je pravda. Hovori sa dokonca, ze ked sa chysta vojst do vody, ta sa pred nim z respektu k nemu rozostupi. :wink:

2 lajkov

Tak očekavaní byla velká, to tak je. Podívej jen tady v diskuzi, zpětně. Když je fanoušek 20 let bez titulového “pichu”, tak pak teče jak švestkovej knedlík.

Apropo, insider tvrdí, že Mercedes projde novým měřením, aniž by musel cokoli zásadně měnit.

Hele, tady jsem četl od místních expertů že to vypadá že pro vylepšení měření kompresního poměru ani nebudou odpůrci hlasovat, a teď na webech čtu že budou, a to dokonce s posunutím termínu dopředu na 1. června místo srpna. To je za 3 měsíce :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 lajkov

Myslíš že to bude stačit?

1 lajk

Tak napis, kde su tie ocakavania male (samozrejme pri zabehnutych timoch).

Schválení trvalo tak dlouho i kvůli vývoji, v palivu můžeš najít hodně desetinek , takže je logicke že vyvoj jede do poslední “vteřiny”. Jestli si nějaký troubelín myslí, že byl problém s rozborem, tak určitě nebyl. Jen byl vývoj natažen do posledních dnů…co to šlo.

Tak se koukni , kde se málo trojčí a nejsou výsledky… a taky vem v potaz o kolik by měl Aston méně fanoušků…bez Alonsa.

Expert na F1 Graham tu psal že bude vše maximálně od 2027 a letos se nic měnit nebude.

2 lajkov

… a Wolff že Sulayem tomu rozumí a ten ten jejich podvod schválil :smiley:

2 lajkov

No právěže mluvilo, pořád nechápe tu pointu. Alonso má akorát tu “třešničku”, že mu nezbývá čas.

Jinak Stoll, investice, Adrian, Honda. To je všechno pěkný, ale x let se Aston plácá, jak velká pravděpodobnost byla, že si to lusknutí prstu najednou sedne? Já chápu hype fanoušků, proto se v tom nechci zbytečně rejpat. Na druhou stranu označit protistranu generály po bitvě je úsměvný. Pravděpodobnost byla na naší straně. :slightly_smiling_face:

1 lajk