Ralf Schumacher: Norris ešte nie je pripravený | Magazín F1 - F1online.sk

Jsem zvědavý, jak se to bude měnit od 2026.
Může to být pravidlová divočina.
Horny zase bude 5x ročně odcházet z F1.

1 Like

Ralf má viac úspechov v F1 než Lando…

Okrem iného má pravdu, však Norris si vôbec nevie postrážiť taktiku. Hamilton alebo Sainz vedia skorigovať inžiniera, keď vydá zlé rozhodnutie.

Lando a McLaren nemajú skúsenosti, inak by s najrýchlejším autom mali už oveľa viac víťazstiev.

Nebol si ty nahodou ten, kto si po kazdych pretekoch bez ohladu na zajazdeny vysledok potreboval kopnut do Micka a hovorit o tom, ze na F1 nema a je tam len protekcne?

Zrejme meno Schumacher je pre niektorych asi ako cervene platno… Nemam vsak pocit, ze Ralf ma zle nazory. Vsetci ho kritizuju snad len preto, ze je on a je okolo neho taka povest. Preco? Pretoze sa vola Schumacher a to v ludoch vzbudzuje pocit, ze ho tam niekto dosadil.

2 Likes

Ale ved som v mojich komentaroch dostatocne vysvetlil moje vyhrady voci Ralfovi Schumacherovi, preco potom taras nieco o cervenom platne?

To, co popisujes, nevidim ako taky problem. Obcas sa pomyli a obcas sa bavia o niecom mimoformulovom, to sa stava kazdemu komentatorovi, ale je to sympatak, velakrat ma dobru analyzu, neboji sa vyslovit neprijemne veci a zavod s nim dobre plynie. Pre niektorych vsak ocividne nic nie je dobre, pokial to nie je britska sky sport, kde oslavuju hamiltona kazdy zavod.

Ok teraz uz len taras coraz vacsie nezmysly, navrhujem ukoncit tuto diskusiu, je to pod uroven nas oboch.

Okej, prepac, ta posledna veta bola trochu zbytocne agresivna. Zvycajne takyto nie som, napisal som blbost… ale stale si myslim, ze Ralf je sudeny trochu prilis prisne. Kedykolvek vidim nejaky jeho nazor, vsade je hejt uz len z principu, lebo je to on. Pricom mam pocit, ze vo vela veciach ma nakoniec pravdu a oproti jeho jazdeckej kariere posobi ovela sympatickejsi cim je starsi.

1 Like

voju subjektivnu spokojnost samozrejme vyvracat nemozem, na mojich vyhradach voci Schumacherovi ako komentatorovi to pravdaze nic nemeni. No problem mam s kvalitou celej ponuky od Sky, slabi komentatori su len jednym zlym dielikom do skladacky. Za normalnych okolnosti by som sa nad tym nerozculoval a prepol na iny kanal, no vzhladom na to, ze to urobit nemozem, tak mam aj pomerne vysoke naroky na kvalitu, ktoru pre mna Schmacher ako komentator jednoznacne nesplna.

Pravda, ze Ralf sa nedotahuje na predchadzajucu uspesnu dvojicku Marc Surer - Jacques Schulz, ti boli uplne skveli. Ale jednoducho mi je tej kritiky nanho privela, zas tak zly neni.

Najma sa nedotahuje na dvojicu Danner-Wasser. Ani len naznakom.

Rok 2021 by nesúhlasil. Chýb toľko, že si titul ani nezaslúžil. :slight_smile:

No přesně, Max udělal tolik chyb, že to musel zachraňovat Masi.

Povedz jednu chybu, kvôli ktorej stratil body na Hamiltona. :sweat_smile:

Nepovie ti nic, lebo ma krv v ociach iba. :joy::joy: tito komplexaci ti budu tvrdit ze za vsetko moze verstappen, ale vsetci sa vyjadrili ze Max urobil vsetko spravne, hlavne hamilton (priamy zúčastnený) ze urobil vsetko spravne, na jeho mieste by spravil to isté… Ale komplexiky budu navzdy :joy:

Tralalalalaaaaa :clown_face::clown_face::clown_face:

3 Likes

Bahrajn, Saudská, Itálie… stačí nebo chceš dál?:slightly_smiling_face:

Schumacherovi unika ze Mclaren je v F1 nekolik desitek let, podle me by si Mclaren mel uvedomit ze ted zrovna neni vhodny cas na experimenty, ale davat to na jistotu, tedy sledovat soupere a reagovat, nic zbytecne nevymyslet. Doufam ze cvici double pitstopy :wink:

Čítanie s porozumením opäť nula bodov Honzíku. Už chápem prečo len súkromná škola za peniažky.

V Bahrajne bez toho vyjdenia mimo trať by Lewisa neprednehol = žiadne body nestratil.

V Saudskej neviem akú chybu myslíš, žiadnu tam nespravil (jedine v Q), ale tak či tak by bol P2 = žiadne body nestratil.

V Monze chybou Maxa vypadli obaja. Ak by nespravil chybu a nekolidovali, tak by Lewis skončil pred ním = Max na Lewisa body touto chybou ešte zarobil.

Skús ešte raz dilinko zajačik. :slight_smile:

1 Like

Hodně lidem utíká, že McLaren tady jsou desítky let. Po Ferrari to je možná nejstarší tým.
Však to jsou mistři světa, v kolem 90 let v f1 vládli.

No jak nastoupil Brown, tak je mají všichni za nějaký family friendly nováčky.
To je asi ten jejich ťuťu ňuňu marketing.

2 Likes

Taky tem komentarum nerozumim, je pravda ze si musi vzpomenout na to jake to je byt vepredu, jakoby nemohli uverit ze to dokazali.

Hele tady máš odborníky, kteří ani neví, co bylo před 3 rokama, tak to máš pak těžký. Ještě ideálně pak kouknou na wikipedii, takže ví ještě větší prd bez kontextu :smiley: