A co teprve takový Williams, ten je tady teprve skoro 50 let, ale taky má mistry světa. Myslíš, že kdyby se teď dostali znovu dopředu, začnou hned podávat bezchybné výkony, srovnatelné dříve s Mercedesem a teď Red Bullem?
Fajka zhasla. Skúsil trápny pokus, dostal naspäť fakty a skončil.
Žádný fakta si nedoložil, jen si koukl na wikipedii na výsledky a tupě si to jen dal do vět, co nedávají v kontextu sezony a rozložení sil smysl, si děláš čím dál větší ostudu
Honzíku Honzíku, kopkanie nožičkami opäť raz, ale žiadne Maxove chyby, ktoré by ho stáli body voči Lewisovi v 2021, v tvojom komentári nevidím.
Tu je vybavené.
To je, když ani neznáš sezónu 21
Čakám na tie chyby čo by ho stáli body voči Lewisovi zajačik.
Dannera s Wasserom som priznám sa nepočul. Keďže si pozerával RTL a následne pozeráš aj Sky, čiže máš dlhodobý prehľad s nemeckými TV, zrejme bolo odo mňa veľmi od veci vyčítať ti zaujatosť britskou Sky. Naozaj sorry ešte raz, asi som mal nejaku blbú náladu. Kritiky na Ralfa bolo veľa, ale zrovna tvoja je asi fakt oprávnená. I’m sorry…
Ak teda vieš nemecky a niekedy by si mal chuť pozrieť si nejake staré F1 preteky, odporúčam na Youtube záznamy z Premiere (predchodca Sky) s dvojicou Schulz - Surer. Tých som mal fakt rád.