Ralf Schumacher našiel na rošte troch jazdcov, ktorí sú “výrazne horší” ako Mick | Magazín F1 - F1online.sk

Po dvoch rokoch v Haase Mick Schumacher stále čaká na ďalšiu šancu preraziť vo Formule 1. Aj keď sa jeho meno pravidelne skloňuje v súvislosti s tímami, ktorým sa v garáži uvoľní miesto, nemecký pretekár sa zatiaľ nedočkal. Ralfovi Schumacherovi sa to celé nezdá, keďže podľa neho sú na rošte aspoň traja jazdci, ktorých by jeho synovec strčil do vrecka.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/216278/ralf-schumacher-nasiel-na-roste-troch-jazdcov-ktori-su-vyrazne-horsi-ako-mick

V cem lepsi? Udelat drazsi skody, nez zvladl sam Osama bin raketa Mazespin?

image

1 Like

Zaujimave, ja ani jedneho…

Boze zase tento …

3 Likes

s Colapintom suhlasim, ale ze by bol lepsi ako Juki? tak to vobec! Juki nerozbil tolko aut ako Mick, takze je lepsie mat mozno trochu pomalsieho Jukiho. Mlady Schumacher nieje (nebol) akoze zly v cistej rychlosti, ale moc rozbija auta, preto teraz nieje v F1 a preto Koláčpinto nebude buduci rok (a uz nikdy)

Ako uplne v pohode sa da suhlasit. Mick to zozal vela negativnych reakci v podstate len preto, ze ma meno Schumacher. Co sa tyka schopnosti - Gasly, Col, Tsu, Albon, Sainz, Stroll - to su vsetko podobni piloti.

Podla mna ma uplne neschopny manazment a PR a na ludi posobi ako taky protezovany tutmak, za ktoreho vsetko vybavuje mama.
Hned ako dostal v Haase kopacky mal zbalit svojich par slivak a ist za more. Takto len nechava za seba orodovat svojho stryca, ktory sam mal cesticku do F1 vysliapanu vdaka Michaelovi.

2 Likes

zas otazne je, ci bol mick lepsi ako napr. magnusen, ktory sa vratil z dochodku a hned sfleku mu nalozil.

a tam sa konci diskusia pre vacsinu timovych sefov.

mickovi drzim palce, nech si vybuduje vlastne meno, ci uz za morom alebo v eu. v f1 svoju sancu mal a meno si nedokazal spravit.

1 Like

Mick ma povest,ze moc rozbija auta,co je i pravda,cize v dnesnej F1 je tato vlastnost velmi zla…Ak by Mick jazdil pred 20 rokmi,tak by s tym nebol az taky problem.Kazdopadne Mick je celkom dobry pilot,ale nie je top,nema za sebou miliardoveho sponzora,cize nie je taky lukrativny…

Mick má smolu, že je Schumacher. Ralf určite nie je objektívny, ako každý keď ide o rodinu, ale má pravdu. Cunoda je tam len kvôli honde, Cola tak ako minulú sezónu očaril tak teraz je to bieda, bez ohľadu na auto. Liam je podľa mňa lepší o kúsok ako Mick.
Mick mi prišiel ako taký fajn chlapec, ktorý ale nedokázal nič sám za seba povedať a tí, ktorých nechal rozprávať veľa dobrej práce nespravili.
Šancu v f1 podľa mňa už nedostane, čo je škoda lebo podľa mňa poriadnu šancu ani nedostal

takze podla teba je mlady schumak na urovni leclerca? :slight_smile:

podla mna Sainz nebol a nie je na urovni Leclerca.

1 Like

vysledky hovoria nieco ine
nieje lepsi, ale je/bol k nemu velmi blizko, cize je na podobnej urovni

Co má říkat, je z rodiny :man_shrugging:

1 Like

Sak a za Micka nehovoria vysledky?

Sainza mam ako porovnatelneho pilota s Magnussenom.
BTW sice som vela tomu vyskumu nevenoval, ale to porovnanie MS vs KM nie je az take hrozne ako vykreslujes:

Kmag mal uvod z rise snov, ale potom to splaslo.

1 Like

Mick má zásadní problém. Není generační talent, ale není o nic horší než další piloti, kteří do F1 přišli. Pak ovšem záleží na tom, co s sebou přinesou. On přinesl jméno a to už bylo vytěžené. Klidně by ho někdo mohl vzít, ale musel by něco přihodit, a on zřejmě nemá co. Do středu pole by asi stačily zkušenosti, ale on taky nemá dostatek těch, které by za něco stály. Takže třeba není horší než jiní, kteří jezdí, ale opravdový důvod ho vzít se asi týmům těžko hledá.

1 Like

Lebo si kok… preto

Kok si sam fiatko

Kkot ta rodil a ■■■■■■■■■■■■ ty memehlo

Fajčíš ■■■■■■ ■■■.