Ralf Schumacher našiel na rošte troch jazdcov, ktorí sú “výrazne horší” ako Mick | Magazín F1 - F1online.sk

ved prave, ze hovoria aj za schumaka vysledky, len nie velmi v jeho prospech :slight_smile:

1 Like

to sa potom ale velmi nieje o com bavit, to mas velmi skreslenu predstavu o vykonnosti jednotlivych jazdcov
zaroven to mnohe vysvetluje :slight_smile:

ja som nieco teraz pisal a vysvetloval o porovnani medzi ms a km?

ale ked uz si to nacal, tak sam si si dokazal, ze schumak je podpriemerny jazdec, aj s priemernym jazdcom akym bol magnusen prehral uplne vo vsetkych porovnaniach a to pomerne jasne

magnusen nikdy k dobrym jazdom nepatril, mal uvod kariery z rise snov(ak mozem dovoli pouzit tvoje slova), ale tym to skoncilo, potom to bol typ jazdca ako perez, ktori dokazu par krat v sezone zaziarit casto pocas velmi nestandardnych pretekov, potom ale maju ovela viac velmi podpriemernych pretekov v sezone a zvysok je taky obycajny priemer

no a aj s takymto jazdom schumak prehral na plnej ciare a ty ho ides davat na uroven sainza(ktory priznavam nema vo williams take vykony ako by som od neho ocakaval), ktory bol vyrovnanym timovym kolegom s leclercom ktoreho povazuju za jedneho z najlepsich sucastnych jazdcov

V pretekoch skoncil 14x lepsie ako Magnussen a 7x horsie. Takze nie vo vsetkych parametroch. Keby sa dostal do prostredia ako napr Nico Rosberg, tak kludne mohol mat podobnu karieru.

1 Like

Fajcim biele camelky uz roky

Myslis si realne, ze ma Mick nejaku, hociaku sancu sa vratit na grid?

nie, nema, ale tak clovek nikdy nemoze nieco take vylucit
aj pred pri schumakovi je ta sanca limitne bliziaca sa nule, kedze je to len priemerny jazdec s vysokou mierov nicenia auta a s minimalnou sponzorskou podporou. takeho jazdca nikto nezoberie lebo neprinasa ziadny benefit pre tim

samozrejme, ze su v f1 a aj budu jazdci horsi ako on, ale ti timu prinasaju obrovsky balik penazi
zaroven v f1 niesu jazdci ktori su ovela lepsi ako on, lebo stale nedosahuju taku vykonnostnu uroven aby sa timu oplatili kedze nemaju za sebou dostatok sponzorov

1 Like