Ralf Schumacher na sociálnych sieťach priznal, že je gay | Magazín F1 - F1online.sk

Keď to napíšem, tak to tak bude. Ja nemám potrebu o sebe klamať. Za to ty si si tu už o sebe navymýšľal toho až až. A vymýšľať si to akú univerzitu si vyštudoval len svedčí o tvojich komplexoch ty nulka. :zero:

To vidíme pri tvojich diskusiách s bobom. :joy:

Stále máš mindráky zo mňa? Keby chcel, tak mi napíše.

Spolu? :hushed:

1 Like

Protože nad rozdíl od Jose dokážu slušně a věcně reagovat, tak proto :slightly_smiling_face:

1 Like

Genetici to komplikovanejsie nevidia

“Normal sex development depends on the precise spatio-temporal sequence and coordination of mutually antagonistic activating and repressing factors. These factors regulate the commitment of the unipotential gonad into the binary pathways governing normal sex development”

Jedna vec je veda, druhe su blogisky.

Ak je viac pohlavi, tie pohlavia budu produkovat viac pohlavnych buniek, tak hura do toho a povedz nam, ktore pohlavne bunky okrem vajicka a spermie poznas.

1 Like

A aka je to urazka gayov? To, ze si mentalny chudak nema nic spolocne s tym, ze si pegging princess Honziku. A to, ze si pegging princess nie je urazka gayov. Ale ty si ich urazka tak ako si aj urazkou kazdej komunity, ktorej si clenom. :slight_smile:

netreba vymyslat ziadne abnormalne pohlavie. tiez sa nepise do obcianskeho ak ma niekto 6, alebo 2 prsty na nohe
dnes sa predsa uz v tehotenstve robia vo vacsine(vyspeleho) sveta geneticke testy a tam predsa zistia ci ma ten plod chromozom Y, alebo ho nema. je uplne bezpredmetne ci ma riadne vyvinute vonkajsie pohlavne organy ked pohlavie urcuje to ci ma, alebo nema muzsky chromozom

napr. tie “bezkyne” caster semenya a spol. su v skutocnosti muzi, len sa im kvoli genetickej chybe zle vyvinuli vonkajsie pohlavne organy a preto ich pri porode(afrika, india a pod.) prehlasili za zeny. lenze oni vskutocnosti ma XXY chromozomy a kontretne semenya ma nezostupene semenniky preto produkuje normalne mnozstva testosteronu ako muz a hlavne nema absolutne ziadne zenske pohlavne organy nema vajcovody ani maternicu a aj tak mu je kvoli politickej korektnosti dovolene startovat so zenami ak by znizil hladinu testosteronu, pricom ta hranica je stale nasobne vyssia ako dokaze produkovat zena a aj tak sa to tomu chlapovi nepaci, lebo s tou nizsou hladinou uz nieje medzi zenami konkurencieschopny. cize on je to podpriemerny bezec, ale ako muz ma vdaka genetike vyhodu nad skutocnymi zenami

1 Like

Tlieskam v stoji a davam klobuk dole za to ako si to vysvetlil a opisal. :clap: :clap: :clap:

Ak to niekto nepochopi z tohto, tak uz z nicoho.

No vidíš, a toto presne teraz sa zavádza, väčšinou sa dáva X - a aký podporovateľ queer agendy sa z Teba vykľuje. :wink:

Ak už aj neriešiť praktickú otázku či teda tie pohlavia fakt môžu byť len 2 a nič viac, ak sa niekedy nedajú jednoznačne určiť.
Kolega @mp1 na to chcel ísť rovno cez chromozóm Y, OK, ak odmyslím opäť praktickú stránku, z toho čo som videl niekedy “vizuál” nemusí tomuto rozlíšeniu zodpovedať a či teda v praktickom živote by s tým všetci boli OK.
Podľa mňa by sa dalo hovoriť o tom, že sú len 2 typy pohlavných buniek a na to naviazaných tkanív, orgánov. Ale keďže tieto sa nemusia nevyhnutne vyvinúť separátne jedno alebo druhé - teda môžu sa evidentne nevyvinúť vôbec alebo vyvinúť oboje, tak na základe toho každého jednotlivca (ktorý pred Tebou je ako živá bytosť) nevyhnutne klasifikovať sa ukazuje ako priveľmi jednoduché.

Anyway, to je aspoň z veľkej časti ten liberálny názor na vec s ktorým ja nemám problém sa stotožniť.

Máš iný, OK.

No linkoval som článok, kde napr. jeden pán profesor v oblasti genetiky, ktorý tuším v Melbourne odvádza roky dobrú prácu so screeningom rakoviny a genetických porúch má iný názor, ale OK, čo už s ním. :thinking:

1 Like

Myslím, že som už povedal v odpovedi Josovi

Pozri si tu moje diskusie s hocikym okrem takych hlupakov ako si ty, situs alebo puff.

Hore s @tiMur uplne normalna diskusia, aj ked mame ine nazory. Vsetko slusne a s respektovanim druheho nazoru. Viem, ze tebe to nejde do tej tvojej j3bnutej zubatej hlavy, a tak si musel prist uplne odveci, lebo si nikoho nezaujimal a nikto na teba nereagoval a zacat ma urazat. Cez vikend tak isto, ked som mal debatu s Ferdom o RB. S takmer kazdym tu dokazem normalne diskutovat okrem vas dvoch incestakov a pokrytca puffa. Aj ked sa nie vzdy zhodnem s niekym v danej teme, tak do hadky to na 99% ide len s tebou. A tak to tu maju vsetci. Skap. :slight_smile:

2 Likes

No tak je bužzžerant. A čo? Pokiaľ má s tým neotravuje je mi to jedno. Len nerozumiem načo tu bol tento článok. Ale podľa diskusie už mi je to jasné.

A to tvrdim aj ja a aj veda. Rozdiel je, ze je tu banka aktivistiov, ktora sa sice hra na diverzitu a akceptaciu, ale maju problem s diverzitou a akceptaciou, ak je nieco oznackovanie ako porucha. Co je objetivne pomenovania nieco, co ma negativne dosledky. Ale to ta nerobi menej clovek, ludia su si podla prava rovni v pravach a povinnostiach.

A ked chces tymto ludom pomoct, potrebujes ich stav objektvine pomenovat. Problem je v tom, ze tu je nejake hnutie, ktore chce kazdu kondiciu, ktora aj ked negativne ovplyvnuje zivot inych, klasifikovat ako nieco normalne, resp. pozitivne.

Vyvoj ludskeho organizmu je komplikovana vec a deje sa pritom biliony veci, cize % tu budu vzdy abnormalne veci, uz len kvoli vplyvu prostredia. A bude sa objektivne pomenuju a budeme ich liecit, alebo sa bude tvarit, ze vsetko je ok, chytime sa za rucicky a bude tancovat okolo ohnika.

Cloveku s objektivnym postihnutim nepomoze, ked sa bude tvarit, ze je porucha je normalna a spektre, ale pomozes mu tym, ze nebudes predstierat, ze vozickar je normalny a moze behat, ale ze mu postavis rampu.

3 Likes

lenze to su vsetko geneticke chyby pri vyvine a aj v tom clanku sa pise, ze “niektori vedci sa domievaju, ze porucha sexualneho vyvinu je pri 1 zo 100” lenze dnes sa ako ine pohlavie identifikuju uz desiatky percent. som cital par clankov kde sa pisalo, ze rodicia mladych tinedzerov su “na prasky” lebo ich dieta sa zacalo identifikovat ako ine pohlavie lebo v ich triede je tu teraz take cool kedze viac ako tretina deti sa tak identifikuje.
mas pocit, ze toto je normalne(pre niekoho asi ano)? a doteraz za tie tisicrocia sa viac ako tretina populacie pretvarovala? :slight_smile:

1 Like

1 Like

Fakt si to myslim :grin:, ma zena je pekna, a tohle forum necita. Ale proc to pokouset, ze jo. :smile:

Tak v tomhle se shodneme absolutne. :+1:

2 Likes

Vôbec si to nepochopil. To tebou nazvané X tam má dať (rozhodnúť o tom) pri pôrode doktor a má byť nemenné. A nie, že si to počas života bude niekto meniť hoc aj každý týždeň ako sa mu hodí. Takže s queer komunitou (v preklade psychicky chorí jedinci) a ich agendou to nemá nič.

Samozrejme, že pohlavia sú dve. Všetko ostatné sú vrodené abnormálie spôsobené vývojovou vadou. A môžeš sa aj na hlavu postaviť a nezmeníš to, ani žiadny queer blogeri.

Tak toto je uplne mimo. Akých homo kvót? V akej firme? Však má vlastnú firmu s vínom a komentuje na Sky. Či čo si myslíš, že čo mu teraz dajú? Post team principala v Mercedese? Za to že je gay?

4 Likes

Keď odmyslím, že ľudská psychika funguje tak trochu na “neobjektivite” a rozumnom predstieraní a popieraní (čiže v tom zmysle je otázka priamosti a prospešnosti veľmi otvorená) - takže je naozaj otázne či lepšie funguje “mal si byť chlap a niečo sa pokazilo” vs. “si skrátka iný, nie je vás veľa, bohužiaľ čoskoro uvidíš”, ale OK, to dajme bokom.

Vo zvyšku musíš byť konkrétnejší, lebo toto by ti predpokladám podpísal každý queer aktivista (ak by nevidel Tvoje predchádzajúce príspevky) a potom by začal navrhovať veci s ktorými asi nie si OK - napr. to označenie X ako “neurčeného pohlavia”, “tretieho”, whatever.
A to som sa tu dôsledne vyhýbal gendrovým veciam, lebo veď trma vrma sa strhla aj tak, ale takí transgender ľudia by Ti určite napísali, že “rampou” pre nich je bezprekážková tranzícia, čo je nie je zrovna to kam na Slovensku smerujeme a iné.

Takže čo si pod tým predstavuješ Ty? Ideálne konkrétne? Ideme až po liečenie homosexuality, či tam až nie? :thinking:

1 Like

kolko z tych co sa dnes identifikuju ako ine pohlavie vskutocnosti trpia tymito vyvojovymi genetickymi chybami/abnormalitami?
a kolko z nich je z genetickeho pohladu uplne v poriadku a len to ma nejak pomotane v hlave? ako napr. ten mlady cech ktoreho psychologovia a psychiatri presvedcili, ze je vskutocnosti zena a on sa dal preoperovat na zenu aby potom zistil, ze len trpel depresiami a vskutocnosti sa citi ako muz, sice homosexualne orientovany, ale muz. lenze vdaka takym progresivne uvazujucim ako si ty je do konca zivota znetvoreny

a toto este platime zo zdravotneho poistenia ako keby sme uz mali vsetky skutocne choroby vyriesene a uz mali dost penazi na hluposti
ako ak sa chce dat niekto dobrovolne zmrzacit, ja s tym problem nemam, ale nech si to plati zo svojho a hlavne nech druhych nenuti aby sa k nemu spravali ako k inemu pohlaviu

1 Like