Medicinska psychologia funguje tak, ze ludom sa povie pravda a jemnym sposobom, ale povie sa im pravda. Je tu par ideologickych vynimiek, ale proces napravy uz zacal aspon v europskych krajinach, kde sa to napr. zacina postupne limitovat zakroky zmeny “pohlavia” na detoch a budu povolene niektorych krajinach az 18 rokov a nebude sa automaticky ich kondicia afirmovat.
Cize ked ma niekto zavazny zdravotny problem, alebo inu kondiciu, tak mu povieme pravdu. Co sa tyka kondicii sexualneho vyvoja, velka cast z nich ma dost vela komplikacii, ci uz zdravotnych alebo po stranke plondnosti, ti ludia su neplodni a castokrat pridu na to, ze su ini, v obdobi puberty, ked sa ich tela mala vyvijat urcitym smerom, ale nevyvija sa tak ako malo a vtedy su ti jedinci v najzranitelnejsej faze zivota, cize ano, treba ich na to pripravit, co ich caka.
Gendrove veci su absolutne kravina. Neexistuje nic ako gender ako cisto socialny konstrukt a kazda jedna civilizacia asociovala “gender” s nejakymi sexualnymi fyzickymi predpokladami alebo sa tie “genderove” predstavy vyvinuli na zakladne sexualnych charakteristik pohlavi a potom sa vplyva spolocnosti v niektorych castiach sveta zradikalizovali do pomaly absolutnych stereotypov. Je to rovnaky blud ako rasizmus, otroctvo, frenologia a podobne. Su to blbosti, ktore z vacsej casti nie su zalozene na realite.
A miesto toho, aby sa tieto blbosti adresovali, kedze je teraz fetisizacia “quuer” hnutia in, tak sa to pretlaca ako ideologia a quuer teoria sa zmixovala s dalsimi sociologickymi teoriami a je dnes normalne diskriminovat na zaklade pohlavia a rasy v menej dobra. Ludia sa blbi a vzdy sa tocia v kruhu, po druhej svetovej bol rasizmus stale legalny, Zidia boli povodne biela rasa na zaklade rasistickych eugenickych teorii a prislusnici vyssej bielej rasy, stacilo par rokov a toto vnimanie sa zmenilo. Niekedy bola in lobotomia a davali sa za to Nobelovky, to iste elektrosoky.
A miesto toho, aby sa teraz priznalo, ze genderove normy su blud, tak sa teraz tvarime, ze kazdy sa moze indetifikovat ako hociaky gender ako chce a mozeme pohlave ci idetify muza ci zeny parodovat na zaklade toho, co si clovek oblecie, hura, dam si suknu, sminky a som zena. Hura, dam si nohavice, sako, vlasy na kratko a som muz a ignorujeme, ze tie rodove stereotypy v minulosti boli primarne vyrobene na zaklade pohlavi a fyziologickych danosti a takych, ze jedno pohlavie je objektivne slabsie, druhe silnejsie, ze moze rodit, druhe nie, je jedno zije dlhsie a druhe nie.
Cele je to trapna traposina a miesto toho, aby sa to zavrhlo ako ideologicky balast a blud, tak sa tato parodia siri, lebo mensiny su in a miesto zmensovania rozdielov medzi ludmi, si kazdy vytvara svoju vlastnu bublinu a ludia sa sebe vzdialuju.
Cize ako ako to B povestne v LGBT, rad by so vedel, co pre mna kedy a ako ktory quuer aktivista urobil okrem radikalizacie ludi, ktori ma nemaju radi a nikdy nebudu akceptovat a preco musia neustale spolocnost polarizovat, ked tlacia napr. tuto ideologiu detom a do skol, co len dalej polarizuje ludi.
Ja nechodim po ulici a mojich hetero kamasom nehovorim, s kolkymi muzmi som bol v posteli, lebo viem, ze im to bude neprijemne a hnusne, tak ako keby mne rozpravali o svojich frajerkach, ktore by boli obezne. Z tej prestavy by som sa zvracal.
A ak sa bavime o genderovych veci v kontexte trangenderov /GD/, tak ich kondicia je cisto z medicinskeho hladiska BINARNA, ti sa vzdy identifikuju ako opacne pohlavie a poznaju len 2 pohlavia, zenske a muzske a nechcu zmenit gender ale svoje pohlavie. Nasledne, tito ludia, ktori potrebuju objektivnu pomoc, lebo sa nezmozu zmierit s tym, ze su v inom tele a chcu ine pohlavne organy, boli zneuziti na pretlacanie “dzendzer” ideologie. Oni chcu byt ine pohlavie, nie nosit ine saty a vyzerat ako parodie na opacne pohlavie. Ale to nikoho absolutne netrapi, ideologia je to hlavne.
A ked je niekto homofobny, xy fobny, je mi to vyslovene u riti, nech je, nech si to hovori verejne, aspon viem, s akym clovekom sa nebudem stykat, pokial nemusim. Tato kultura falosnej tolerantnosti, kde sa tu vyrabaju potom fanatici, co strielaju na politokov, nikam nevedie a spoloncost je len kvoli nej polarizovana, nic ine.