Ralf Schumacher na sociálnych sieťach priznal, že je gay | Magazín F1 - F1online.sk

Presne si to vystihol. Typicky clanok na klikbajty a forum to zhltlo aj s navijakom.:grinning:

Dufal som, ze nechame kostol v dedine a vymysly o ludoch, ktori sa idetifikuju ako psy, kriky, ci sa chcu vydat za vlakovu stanicu, sa rozoberat nebudu, ale asi som chcel privela.

Uznanie a respekt voci transrodovosti rozhodne nepovedie k tomu, ze tu vznikne skala zvierat, predmetov a rastlin, za ktore sa ludia zrazu „rozhodnu identifikovat“. Rodove vnimanie nepovazujem za vec rozhodnutia a zatial co transrodovost, teda ze ma niekto rodove vnimanie, ktore nezodpoveda jeho biologickemu pohlaviu, povazujem za fakt, to, ze by sa niekto v tomto zmysle identifikoval ako „pes“ je vymysel. Ze niekto naskoci na vlnu transrodovosti a vyuzije to na to, aby na internete siril obsah, kde sa prezentuje ako pes, vacsinou za ucelom sebaprezentacie, popularity a zabavy, je druha vec, nie je to typ zabavy, ktory by ma nejako zaujimal, ale logicky takeho cloveka nepovazujem za psychicky naruseneho.

5 Likes

Snad to nijak neovnivní kariéru Micka a bude v pořádku.

Jakože by začal někde jezdit?

U bageťáků by měl někde jezdit mimo f1 ne?

Pán Redaktor veľmi pekne ĎAKUJEM ZA TENTO Článok. Tunajšia komunita má konečne o čom dlho dlho písať a prejaviť sa čo je kto zač. Preformátovaný text

2 Likes

Ešte by som rád dodal, že nie som ani Gay ani nič podobné ale zastávam názor , že tu na svete sme len raz a je na každom jednom Dospelom človeku ako si ten svoj život zariadi. Nikto nemá právo posudzovať druhého ako žije a chce žiť a čo má robiť.

4 Likes

Super … úplne nepodstatná informácia … ďakujem za ňu … (ale o.k. je to tu, lebo RSCH bol jazdec F1) … :slight_smile:

@PUFF @HellHogr

No kde ste teraz pritakavaci hm? Pfuj

Hej lebo toto forum je cisty Josov egotrip. S kazdym sa musi hadat, kazdemu podsuvat svoju praudu. som tu relativne malo ale to by nebol den, keby som ho tu nevidel sa tu s nekym dokola nehadal a slovickarit. Nedivim sa ze ta to tiez unavuje. Musis sa snazit to ignorovat

2 Likes

Uvolni se bobe a nech to do sebe proniknout. :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Aha, slovenský Hogr. :clown_face:

To vidí každý, jen je tu skupinka jemu podobných, co se v téhle ubohsti výživa

1 Like

fuha, ina hitparada neznasanlivosti je to tu…

3 Likes

Pozor, tahle horka linie je horsi nez celej green deal a dalsi kulty, zadna jina skupina neumi ziskat tolik medialni pozornosti jako teplonauti, uz tak bojujeme s globalnim oteplovanim a jeste tihle ti :partying_face:

Jsem pripravenej se branit :rofl:

Bobe jsi frajer, nezklamal jsi.

Tedka některé chlapce musí trefit šlak :grinning:

1 Like

Tento článek má všechny atributy k překonání 500, možná i 1000 komentářů.
Je tu nekonečný prostor k vyjádření mnoha poruch, deviací, fobií a uvolnění frustrací všeho druhu.

2 Likes

Ja som za to, aby sa tradicna rodina neprezentovala na verejnosti. Nemam s nou ziadny problem, ale nech si to kazdy praktizuje niekde doma v pivnici, nepotrebujem sa pozerat na manzelsky par ako sa drzi za ruky, pripadne si prejavuje neznosti. Taktiez by som sa zasadil o to, aby mali heterosexualne pary rovnake prava, ako ti “privilegovani” a silou tlaceni homosexualy, to znamena, ziadne zbytocne svadby a uz vobec ziadne adopcie deti. Maximalne registrovane partnerstvo niekde na urade, co viac chcu?

5 Likes

Uno reverse card :+1:

Proto tady nesmíš chybět :stuck_out_tongue:

1 Like