Jj Hermann, zas slovák co všude tahá nácky
to je tzv technika - když už nevíš co napsat, tak vytáhni random nácka. ![]()
Ale mě nejde o to, aby jsme se bavili jen o F1, sám tu rád jedu off topic.
Akorát vy jste to stočili do bizardní a útočné roviny…a hlavně úplně zbytečně.
Dejve, řekni mi, proč máš potřebu se zastávat některých jedinců a do některých naopak kopat? co si od toho slibuješ?
Mně taky off topic nevadí - normální off-topic, něčím zajímavý, ale to určitě není tahle samolibá echokomora…to si reakci zasloužilo už.
Davidovi taky off topic nevadí, když jsou od těch správných lidí podle něj, jinak mu to vadí.
Když tu někteří uráželi, tak klasicky držel hubu, tady se zas ozval. Chodící pokrytectví
Však jsem ti to už vysvětloval. S Jossem, Bretnixem a spol se hádej jak chceš.
Ale napadat slušné lidi typu Timur, Evap a spol., to mě je proti srsti.
Ale samozřejmě tohle všechno je jen můj osobní názor, a ty jako svobodná samostatná bytost si můžeš dělat co uznáš za vhodné. ![]()
to jsem rád, že ti urážky typu rakovina fora nejsou proti srsti, hezky ses odkopal ![]()
Hochu, kdybych se nas rával kdykoliv když někdo napíše něco blbě, tak tu nedělám nic jiného ![]()
Ale nemá cenu to dál řešit, zpět k té F1 ![]()
No asi by teda stačilo, kdybys to alespoň jednou takto udělal na opačnou stranu.
Každopádně tohle vubec nebylo o tom kdo je slušný…
Berte to tak že David moc dobře ví že druhá strana je ztracená, Vás má rád ![]()
…ona ještě někoho zajímá? ![]()
Díky za zastání, to asi potěší každého.
Ty si už fakt chorý z tohto fóra.
Pauza by ti prospela, no všetci vieme, že si úplný cuck a nemáš čo iné v živote na robote okrem tohto fóra.
To je zas plaču. ![]()
Že by to bolo tým, že aj niekto neutrálny ako David, už vás má dosť, keďže sám vidí, že ste úplní nýmandi?
Taky děkuji Davide, jsi úžasný, a vždy víš jak to tady vylepšit ![]()
David je nejužasnější, nejchytřejší a nejobjektivnější tvor na tomto foru. Se divím, že ho ještě nikdo nepozval na kafe, které nevyšlo. ![]()
Je neuvěřitelně krásnej, vždy to rozední celý den ![]()
co to meleš jaky Mattiaci ?? hovorim o Alonso dostal padaka v Ferrari lebo si otvaral usta tak ho vyhodili aj ked možna mal pravdu ale a vieš kde šiel do McLaren Honda
a už prestať snažiš sa tak moc ukazať že kimi slaby len preto že si dovolil povedať že max patri k najlepšim a preto tebe to neda spať a pritom keby sdi daval pozor taky kimi povedal že Andrea Kimi Antonelli može dokonca prekonať aj maxa
ty jsi zase přišel kopat a neověřil sis ani kdo byl TP u Ferrari co?