Nn ten ti neuzná nic ať mu to doložíš čímkoliv. Naopak ještě začne lhát víc, protože je to prostě zabšklej dědek, co si myslí že z gauče nabral všechnu moudrost.
Takhle člověk nechce dopadnout. Pro tyhle lidi jsou pravda a argumenty sprostá slova.
Nn ten ti neuzná nic ať mu to doložíš čímkoliv. Naopak ještě začne lhát víc, protože je to prostě zabšklej dědek, co si myslí že z gauče nabral všechnu moudrost.
Takhle člověk nechce dopadnout. Pro tyhle lidi jsou pravda a argumenty sprostá slova.
No jó no.
Všichni lžou a proto Alonso končí v takových týmech jako McLaren-Honda, nebo Aston-Honda a dál si háže své oblíbené ručníky.
Nechceš třeba udělat anketu?
Takhle by se Ti to líbilo
?
Jediný rozdiel medzi vami a Ferdom je akurát vek. ![]()
Mas pravdu. Raikkonen mal obrovsky talent. Ale nemal tendenciu na sebe pracovat. Mal to v rukach a v hlave, bol neskutocne rychly a precizny. Uz od sezony v Sauberi som ho povazoval za najlepsieho pilota na roste co sa tyka rychlosti a talentu. Ale nemal disciplinu a fungoval stylom “pridem, odjazdim to najlepsie ako viem a idem prec”. Mohol dosiahnut viac? Urcite, ale nie takymto stylom. Tazko povedat, ci ho tie roky v McLarene demotivovali (2002 auto na rozpadnutie, 2003 update stareho auta a s tym bojoval o titul, niekolkokrat ho vysachovali uplne hluposti, 2004 zasa auto na rozpadnutie a este k tomu nepredvidatelne, 2005 asi jeho najkrajsia sezona kedy to ozaj malo vsetko klapnut ale usiel im uvod sezony a Alonso usiel a 2006 bolo uz len take dopluvanie) ale v 2007 zo seba dostal co islo. 2008 bol narocny, mal aj smolu na techniku a ocividne po zisku titulu to uz nebolo ono.
Raikkonen bol vsak taky aky bol. Nikdy to nebral uplne vazne, preto boli vysledky ake boli, akokolvek som mu fandil to treba priznat. Bral som ho takeho a celkovo sa da povedat, ze urobil masterstich. Celu dobu to bral ako zabavu, nezasvatil zivot len svojej praci a uzival si aj ine veci, dostaval za to kralovsky platene a nemusel na sebe tolko pracovat, aby vedel nalozit velkym menam, co na sebe museli makat ovela tvrdsie aby boli konkurencieschopni. V skratke nevyuzity potencial, ale jemu to stacilo. Kdesi som cital ze ho velmi bavil aj hokej, ale radsej sa venoval motorsportu, lebo sa mu nechcelo vstavat na skore hokejove treningy. To asi hovori za vela ![]()
Ty jsi zlato. ![]()
Je to tak Honzíku. Hrozně rád říkám lidem co by měli a co ne. Ale jak vidno stejně mě nikdo neposlouchá.
A jsem samozřejmě rád, že Fernando táhne. Mám ho rád, kluka jednoho ušatého. ![]()
Prosím tě, ja anketu nemohu udělat, ale ty určitě ano. Nemohl by jsi udělat anketu s otázkou?
Kdo je nejlepší pilot F1 všech dob?
A odpovědi:
1 Max Verstappen
2 Max Emilian Verstappen
3 Proč zrovna Max
Děkuji.
Děkuji. Tohle mi nikdo neřekl ani nepamatuju
. Ale abychom za chvíli nedělali anketu Kdy Max ukončí kariéru a proč zrovna letos, to už bys mě tak nechválil
.
Tak ty bydlet někde vedle, tak už jdeme na kafe, to ti říkám upřímně.
A s tim Maxem.
Kdepak pro mě odchod Maxe, je úplně v pohodě. Vyhrál pro mě 4 tituly. Sice máš pravdu nenapsal bych to, ale pořád bych si to myslel. ![]()
Však jsme si vloni domlouvali setkání na Spielbergu, nepamatuješ? Mně to ale nějak nevychází, tak snad jindy.
Na to už jsme zapomněl. Ale to kafe někde dáme. ![]()
No mohl bych navázat na ten tvůj pokus o rage bait vedle, že co je s tím Monakem, problém je, že ty jsi takhle zaslepenej furt ![]()
Max pro tebe vyhrál 4 tituly?
Tak to abys ho taky pozval na virtuální kafe. ![]()
Vtipný je, jak se tu ta stejná skupinka furt mezi sebou cvhálí a plácají po zádech a jak se chtějí potkat, a pak při každé příležitosti to nevyjde nebo na to zapomenou, není nad upřímnost
a z těch lezení do řitě tady by mohli udělat lidskou stonožku
LOL. Asi tuší, že srážka s realitou by byla krutá.
“Tak snad jindy…někdy…někde…a hlavně v příštím životě.” ![]()
Ty jsi tak skvělá, ty jsi tak vtipný, tyjo to si fakt viděl? jo já zapomněl na to kafe, jo byli jsme od sebe 50m, ale nebyl čas se potkat .. kde je Miloš Forman, když ho člověk potřebuje ![]()
Typický ‚echo chamber‘ – pořád si vzájemně potvrzují, jak jsou skvělí, a ostatní jen z dálky přihlížejí a diví se, proč to pořád zní tak úžasně, ale ve skutečnosti se nic neděje. ![]()
…jako je skvělý, že mají potřebu uniku z realitty tímhle zpusobem, ale at tím nezaíají forum o F1, ffs. ![]()
Něco k F1 chlapci? ![]()
Dejve, já chápu, že si zase hraješ na něco co nejsi, ale nemusíš si u toho zase hned prostřelit obě nohy ![]()
3 Franz Hermann