Räikkönen o najlepšom jazdcovi v F1: Keď som ho zbadal pred sebou, vedel som, že sa zrodila hviezda | Magazín F1 - F1online.sk

Kimi Räikkönen sa po ukončení kariéry stiahol do úzadia a väčšinu svojej pozornosti venuje synovi Robinovi a jeho príprave v motokárových šampionátoch. Keď teda Iceman poskytne médiám rozhovor o súčasnej Formule 1, je to veľká vec. Talianskym novinárom sa podarilo zistiť, koho považuje majster sveta z roku 2007 za najlepšieho pilota na štartovom rošte.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/234606/raikkonen-o-najlepsom-jazdcovi-v-f1-ked-som-ho-zbadal-pred-sebou-vedel-som-ze-sa-zrodila-hviezda

Opytajte sa Hogara Blba Pufika a spol .tunajsi epxperti to vidia uplne inak :joy: nie nie Kimi o tom nic nevie

Raikkonen? Co ten moze na rozdiel od miestnej antiverstappen troll uderky vediet … oh wait.

5 lajky

Kimi má krátkou paměť, ale to ho omlouvá, takovej výprask radši vytěsnil z hlavy

2 lajkov

Hodně tě štve, že další člověk ocenil Maxe? :face_with_tongue:

8 lajky

Proč by mě to štvalo? nějaká cena útěchy pro svědky verstappenovy musí být, kdyby vám splaskla iluze o tom, že je nejlepší, takbyste se chovali jako fanoušsci PSG

2 lajkov

Verstappen je prostě nejlepší jezdec.
Potvrzeno i od Raikkonena.

3 lajkov

když to říká Raikkonen nebo Helmut …

2 lajkov

Vyhrál by v Haasu? :thinking:

2 lajkov

V Haasu a jen na zpátečku :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov

Experti sa uz ozvali kam sa hrabe Kimi

1 lajk

Helmut změnil na stará kolena orientaci?

1 lajk

Helmut ukazuje, jakou odbornost měl s Hornerem při řízení týmu bez dohlkedu někoho kompetentního

2 lajkov

Pretože si mal hneď potrebu znásilniť diskusiu pod článkom o Raikkonenovi a Verstappenovi svojou úchylkou na Alonsa. :joy:

@Milan.Kubala dobrá robota, krásne si vytlakoval zelených nýmandov. :+1:

4 lajkov

ukázka H2H dat je úchylka? takže jako fake datovej analytik se tím snažíš říct, že jsi úchyl co čeká v křoví před základkou? ok, Bretnix se v tom určitě k tobě přidá

2 lajkov

Jos už neví jaki se vetřít, tak chvalí dokonce redakci na kterou tu neustale plive (ostatně jako na všechny) a dostal od nich minimálně 6x Ban. :smiley:

2 lajkov

To je neuvěřitelný, jak se svojí debilitou vždy odstřelí :smiley:

2 lajkov

Vopchať úplne odveci Alonsa pod článok o vyjadrení Raikkonena na Verstappena je úchylka.

To sa opýtaj seba. Ty vypisuješ na internete úchylné príspevky o tom, že chceš blowjob od 14-ročných dievčat, lebo ti semeno udiera na mozog, pretože posledná chachara, čo si videl, bola tá, z ktorej si vyliezol. :clown_face:

Byť osamelý asociál a 31-ročný panic nie je zdravé Honzíku. Čo chvíľa sa môže stať, že neovládneš svoje pudy a svoje predstavy z online prostredia prenesieš do života a budeš nebezpečný pre okolie.

3 lajkov

Boha! Čo toto má spoločné s článkom? Fetuješ? :person_facepalming:

5 lajky