Radi si s Andrettim opäť pohovoríme, odkazujú z Alpinu | Magazín F1 - F1online.sk

Michael Andretti mal neskromnú ambíciu vstúpiť do Formuly 1 v roku 2024. Tento cieľ sa mu splniť nepodarí. Americký biznismen má sen vytvoriť čisto americký továrenský tím, ale General Motors nebude schopné postaviť vlastný motor veľmi skoro, takže čo bude Michael robiť, keď sa mu podarí vstúpiť do Formuly 1 pred svojím kľúčovým partnerom? Pôvodne mal predrokované motory Renault, ale táto dohoda už nie je aktuálna.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/138535/radi-si-s-andrettim-opat-pohovorime-odkazuju-z-alpinu

Odhaduji, že teď bude na koni Honda. Podle toho co jsem četl, tak Honda spustila vývoj budoucího motoru pro F1 v několika svých továrnách různě po světě.

“Nechceme vás v F1, ale chtěli bysme vám pak dávat motory.” -Váš Alpine.

Tohle je tezky tema, zvlast kdyz do toho jeste nekdo primota clanecek umely inteligence, pro vyvolavace a pozorovatele hadek jako stvoreny :triumph:

Hold mají stejnou logiku, jak ty :grinning:

Vážně je to na ovace, že vzdáváš Renaultu hold?

1 Like

Já jsem o spojení s Andrettim psal už loni, ale tak někdo má kratkou paměť. Reanultu nevzdávám hold, to nevím, kde si na to přišel, ale to, jak si nadšenej z Hondy úplně, kvůli všemu je hezký, takový dětský :grinning:

Honda deti rada :slight_smile:

2 Likes

Tohle je super :slightly_smiling_face:

1 Like

Já jsem chtěl jen taktně naznačit, že mezi slovy hold a holt je rozdíl.
Jestli se Andretti do F1 dostane a já věřím, že ano, tak vznikne boj dodavatelů motorů.
Zájem bude mít Renault i Honda. Momentálně se zdá, že navrch bude mít Honda.

2 Likes

A @Ferda vzdává holt :grinning:

A proč by Honda šla do Andrettiho, když bude výhradně u AM?

nemas obavy z Honda x Aston Martin?

Tahle logika a slovosled mi holt nějak nesedí. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Mám, obávám se, aby Honda i Ferrari nezačali novou éru motorů, jako začali s hybridama

otazka no, jak moc bude novy koncept resp nove pravidla orientovane na motor, a jak moc na aero, neviem nestudoval som to este do hlbky; ale u motorov by som takisto nepodcenoval RB

Holt ty si natolko ubohy a inteligencne slabo vybaveny, ze si si nevsimol, ze zle to mas ty a nevies rozdiel medzi tymi slovami. A este si aj olajkoval vysvetlenie od @Hedgehog , ktore to dokazuje. :joy:

Honziku Honziku, keby ta nepoznam, tak si myslim, ze uz mas vianocnu naladu a si od rana pod vplyvom. :smiley: Pekne zacinas dalsi den na fore.

To jsi ty jako poradce při řešení problémů ve Ferrari.

Na co ty koukáš …