Prý se pro příští sadu motorových pravidel uvažuje o vodíkovém pohonu.
Ne jako palivový článek, ale jako spalovací motor spalující místo syntetických paliv vodík…
Ne neuvažuje, dodavatele paliv pracuji na syntetických palivech, testy začnou probíhat 2025
Píšu pro příští sadu pravidel, ta od 2026 je již dávno schválená.
Ty si tak vymýšlíš, to je hrozný nad další sadou po 2026 se vůbec zatím neuvažuje, teď se furt řeší pravidla na 2026
Hledal jsem asi 10 sekund.
za 1) Ruik je strašnej zdroj za 2) rok 2022 a prohlášení Alpine - FIA a F1 tuhle možnost vůbec neřeší a automobilky si běžně hledají možnosti, Toyota už na vodík má i model, můžeš si ho koupit
Hogříku mě z tebe je bne.
Toyota má model Mirai, ten je sice na vodík, ale na palivový článek.
Já jsem psal , že to budou motory na vodík, ale ne na palivový článek, ale spalovací…
Ani nechci pomyslet že bys nevěděl jaký je v tom rozdíl.
To by mě tak deprimovalo, že bych musel zapomenout, že existuješ .
Celý to vzniklo na tomhle, můžeš to otáčet technicky na co chceš, podstata toho, že se nad tím vůbec neuvažuej zůstává celá, takže si zase prohrál
Spalovaci vodik je davno muj tip, nic jinyho bych si nekoupil.
nad pravidlami, ktore pridu po 2026 sa uvazuje, preco by aj nie?
No tohle beru, jako predstavu Dominicalliho, nějaké návrhy tam určitě jsou, ale jak jsi postoval článek předtím, skupina od FIA začne analýzu vodíku od příštího roku, tím pádem to beru, jako něco co může v hodně daleké budoucností být, ale taky nemusí…
Myslím, že ti ve školce museli větší kluci brát hračky a na pískovišti bourat bábovičky
Ne proč? Když mi dáš článek, že FIA začala dělat na projektu s touhle technologii, tak ti dám za pravdu, zatím je to takovy: podíváme se na to, co se s tím bude dát dělat
Vodík je fajn. Bohužel nestačí vzít kýbl a dojít si pro něj k potoku.
Největší problém je ten, jeho výroba ve velkém je zatím ekonomicky i ekologicky neúnosná.
Já ti ale nemusím nic dokazovat přeci.
Nuda je s tebou, jdu spát.
Musíš, jinak jsi, jak Andrej s populistickyma kecama
to je definicia “uvazovania o niecom” nie?
To je už filozofická část
tak ty tu filozofujes