Problémy z Maďarska sa zrejme vrátia, varuje Leclerc | Magazín F1 - F1online.sk

Charles Leclerc bol po Veľkej cene Maďarska odhodlaný pozrieť sa spolu s tímom na problémy, ktoré ho trápili počas nedeľných pretekov a na ktoré narážal vo svojej nahnevanej vysielačke. Po letnej prestávke však pripúšťa, že nájsť riešenie sa zrejme nepodarí.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211338/problemy-z-madarska-sa-zrejme-vratia-varuje-leclerc

Mal by radšej odkázať fanúšikom Ferrari, nech si dajú tento rok už voľno a k F1 sa vrátia na jar. :sweat_smile:

2 Likes

Stop the hate :sob::sob::sob::sob::sob:

2 Likes

Fanusikovia ferrari nemaju sledovat F1, pretoze sa ich timu nedari ? To by nevideli F1 17rokov. Tu aspon vidno zmyslanie obycajneho hejtera. Sledovanie niecoho co ta bavi neni o tom, ze je tvoj tim na vrchole, ale o celom tom sporte. Bohuzial ludia, ako ty to nepochopia.

2 Likes

Tak sa očistý reálny fanúšik od fanúšika úspechu. Ferrari už túto teóriu odskúšalo 17 rokov. Teraz na to prešiel RB. Tam je tiež vidieť koľko zrazu otočilo a zahodilo RB merch.

3 Likes

Ja to poviem tak… Po rokoch nadvlady mercedesu, sa vsetci ostatni fanusikovia spojili a bolo jedno ci su z AM, RB, Ferrari, Mc, Will… Kazdy nenavidel uspechy mercedesu a Hamiltona a preto kd prisiel k boju o titul Verstapen. Hned mu zacali vsetci fandit. Preco ? Lebo uz boli presyteni uspechmi jednej stajne/jazdca. Bolo to vidno aj ako v 2016 zrazu vsetci fandili Rosbergovi. Len aby sa nasiel niekto, kto porazi Hamiltona. A v roku 2021 fandili Verstapenovi. Aj ked teraz nim uz niektori opovrhuju, tak ako Rosbergom. Tito jazdi sa hodia do oblubenosti iba vtedy, ked maju zosadit dlhodobeho krala. Tak, ako teraz fandia Mcl, len aby nevyhral Verstapen… Bude sa to vzdy menit a ten co bude na vrchole, bude mat vela nepriatelov/hejterov… Je to nezadrzatelny jav, tak ako ked si hore, mozes ist iba dole :slight_smile:

Na to si kde prisiel?

Slovo ‘‘kazdy’’ ber trosku s rezervou. Nemam presne percenta podla opytanych respondentov.

1 Like

Ja mám Lewisa rad, mrzí ma, ze mu to nejde momentálne

Tvoj zmysel pre humor a schopnosť rozpoznať sarkazmus je rovný tvojej inteligencii, teda veľmi nízky. :slight_smile:

Co ti Hoger neodpisuje, ze si sa musel privtriet ? :rofl: A hlavne, ze mne pises ze na teba reagujem a ze nepisem k teme. U teba vidno nezaujatost, to je pravda…

Veď ty si reagoval na mňa, ty nedorobok postihnutý, ja som ti len odpovedal. Scrollni si to vyššie a daj si facku. :joy: :joy: :joy:

Môžeš sa takto streliť do hlavy? Veď ty si ešte jednoduchší druh ako Hogr.

To ze som napisal, ze na teba nereagujem a nedrzim sa temy neznamena v tomto pripade. To psies vzdy a vsade, preto som spomenul obe. Tu sa nedrzis temy. Lebo si tam strelil zase do vetra kravinu o fanusikoch ferrari. Tak som na to reagoval. Ty si mal ase plytky a urazlivy koment, lebo na ine si sa nezmohol, tak ako vzdy.

Čo? Koľko máš promile prosím ťa? Zobuď sa ráno a precitaj si tento tvoj výplod:

Toto napíšeš do vlákna, kde ja mám prvý príspevok a ty reaguješ na mňa.

Veď ty si nedorobený. Aj Hogr je pri tebe veľký mysliteľ a to dodnes nosí tenisky na suchý zips, lebo si nevie šnúrky zaviazať.

Tebe to nedoplo, že to bola sranda? Je mi ťa ľúto.

Josi to není od tebe hezký, že takhle šikanuješ Evap za to, co nosí za tenisky

2 Likes

Yikes. :grimacing: :grimacing:  
Jos se zase neumí chovat. :roll_eyes:

2 Likes

Tvoja posadnutosť ľuďmi z tohto fóra je fakt chorá. Toto by si normálny človek nevšimol ani keby to pridala včera, nie to ešte pred mesiacom.

Zrelý na liečenie.

PS: Evap ich asi nosí kvôli pohodliu. Ty ich nosíš kvôli tomu, že šnúrky ti musí dodnes zaväzovať foter. :slight_smile:

1 Like

Já už mám nové s tkaničkama, tyhle jakožto osvědčené odsloužily v Maďarsku poslední misi… Možná bych měla poslat aktualizovanou fotku, ale spíš se na to vykašlu :smile: .

3 Likes

Tak posedlost je u tebe, ty m si zase kopal do mě někde, kde nejsem. Už by ses měl vzpamatovat, tvoje kopání akorát může urážet někoho, aniž bys na ně cílil.
Zralej na kazajku společně s Jirkou

2 Likes

Na to se vykašli, fotku jsem použil, abych ukázal, že Josův komplex je trapný a ubohý.

2 Likes