Problémy z Maďarska sa zrejme vrátia, varuje Leclerc | Magazín F1 - F1online.sk

Má to zmysel kvôli niekomu ako Groh? :sweat_smile:

Ale som rád, že si doplnila info, aby tu zas nevyskakoval ako všetkých vyargumentoval. Ale holub ten šach aj tak vyhrá. :grin:

Už se běž léčit a neotravuj tu slušný lidi, evap o tvoje vtírání nestojí

2 Likes

Spíš se na to vykašlu už proto, že ta první fotka nevzbudila prakticky žádnou pozornost… Jak by řekl tentokrát pro změnu Jára Cimrman, “nečekala jsem tak slabou reakci na tak silný podnět” :smile: .

1 Like

Vidíš, že F1 ich nezaujíma, ale fotku si uloží, aby ju kedykoľvek v budúcnosti mohol vytiahnuť kvôli teniskám. :sweat_smile:

Ale možno by sme mohli vytvorí nejaké módne vlákno a riešiť tam práve obuv a oblečenie. :joy:

1 Like

Tym ze si tam napisal totalnu blbost o fanusikoch ferrari a ja som ti na to reagoval, mal si drzat hubu a uz sa neukazovat. No ty sa prides hadat aj za to ze vajce je kockate. Len aby si mal pravdu. Ty preco sledujes F1 ? Ved Verstapen je mimo hru… Presne takuto blbost si napisal o ferrari a ich fanusikoch. A mas este drzost prist a dokonca bez argumentov aby si si obhajil tie svoje sproste dristy a hned urazanie.

To je velka sranda. Presne, ako to ze Verstapen tento rok uz nevie jazdit lebo nema monopost s naskokom.

Hlavne ze Hegehog na teba reagoval ako prvy, ale jemu si ani neodpisal. A mne ides teraz pisat, ze to bola sranda ? :smiley: Milujem takych tragedov co najprv sprtaju a potom sa skryvavju za srandu, ked dojdu argumenty a urazky.

2 Likes

Bola to sranda ​

2 Likes

Re.tardovanému nedorobku nevysvetlíš.

Ty máš fakt IQ 50. Ďalší s topánkami na suchý zips.

Už teraz ti to dopína, keď ti to aj ježko potvrdil, že to bola sranda (jemu to nebolo treba ani explicitne vysvetľovať, je dosť inteligentný na to, aby to pochopil), či stále pôjdeš svojou negramotnou hlavou proti stene?

A toto hovor svojej materi. :fu:

Nie vždy sú urážky dôkazom chýbajúcich argumentov. Len mi chýba trpezlivosť dokola vysvetľovať úplne banálne veci, ktoré chápe každý s aspoň priemerným IQ, re.tardovaným jedincom ako si ty alebo Hogr.

Stacila prve veta, dalej som ani necital… lebo je to ako hadzat chrach o stenu :smiley:
A keby som bol taky hlupacik s IQ50 ani na mna nereagujes… ale ty tymto forom zijes a musis dostat svoju kazdodennu davku :wave:

1 Like

To sa ako hádže ten chrach? :thinking:

1 Like