Prísne tajné: SBS vyháňa ľudí z verejných priestranstiev. Zakázané je aj vidieť na trať | Magazín F1 - F1online.sk

Nová éra Formuly 1 sa začína v režime utajenia. Kráľovná motoršportu drží všetko pod pokrievkou a verejnosti neposkytuje prakticky žiadne informácie o tom, čo sa deje na trati. Priamo v Barcelone však zachádza do extrémov a fanúšikov, fotografov a novinárov vyháňa dokonca aj z verejných priestorov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224988/prisne-tajne-sbs-vyhana-ludi-z-verejnych-priestranstiev-zakazane-je-aj-vidiet-na-trat

Hanba jim! Ať žije lidská vynalézavost, která si stejně vždycky najde cestu! Jenom se hlídkovači zesměšní.

1 Like

dal by som okruhu pokutu aspon 1000€ za 1 vyhnaneho cloveka. Verejne priestranstvo je verejne a nema tam co ktokolvek ludi vyhanat, pokial nieje ohrozeny ich zivot/zdravie. A ze budu vidiet na trat? Noaco, tak budu!

To by som chcel vidieť ako by ma nejaká SBS, ktorá nemá na verejnom priestranstve právo v podstate na nič, vyhnala z verejného chodníka len preto, že sa pozerám na okruh. :sweat_smile:

2 Likes

Teď jich tam přijde ještě víc :smile:

1 Like

je to jenom o tom, že tohle dá F1 ještě větší pozornost. dělají to dobře…

Len aby náhodou niekoho tá SBS nezastrelila. Vlastne to nehrozí. Testy nie sú v USA.

Nejlepší je že na soukromej test maj všichni přístup k časům :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

No vytvoří to ještě větší pozornost, než kdyby to bylo všechno k dispozici.

Tak tak. Je to stejnej případ jako když je někde článek typu: “Na internet unikly záběry nové Oktávie” :smiley: To se vždycky popadám za břicho, že na tohle někdo skočí.

Trochu trapne, piloti a tymy si tlaku pres sezonu uzijou vic nez dost…

Asi tak nejak…
Reportéri z The Race chceli byť zaujímavý, tak si ten príbeh trochu prifarbili…

3 Likes

V Barcelone by asi nikomu nenapadlo útočiť na ozbrojených príslušníkov nejkého štátneho orgánu. :sweat_smile:

1 Like

Nechce se mi verit, ze dany clanek je pravdivy … Jak uz bylo receno prede mnou, nejaka soukroma hlidaci sluzba si nemuze urcovat na co obcan na verejnem prostranstvi muze ci nemuze koukat . Natahnout nejake plachty, ktere by znemoznovali vyhled … ano. Ale, aby rikali kam se muzu a nemuzu koukat mi prijde pritazene za vlasy .

1 Like

Normalne, tak ako vyhnali vsetkych ostatnych, povedali by ti, aby si isiel prec a ty by si odisiel.

Veru nie, neodišiel. Nemajú právo ťa vyhnať z chodníka a ani ťa donútiť k tomu. Môžu ťa o to požiadať a ty môžeš odmietnuť. Ak by si ty na požiadanie odišiel, je to tvoje rozhodnutie, ja by som sa však chcel hodnú chvíľu na tie monoposty pozerať keby som práve v Barcelone. :slight_smile:

Hlavně je to celé trapné. Aspoň máme nějaké dobrodružství, uvidíme co zítra :slightly_smiling_face: .

Nás tam v pohodě nechali být, jen nesmíte fotit a natáčet :+1:

To je solidní trapas :grinning:

ani v USA bežne polícia alebo nejaký ochranný orgán len tak nestriela do občanov… len v USA je trochu iná mentalita, tam je bežné že ta policajt požiada o to aby si zastavil a vystupil z vozidla, a bežný amík radšej pojde vraziť do daného policajta, a kričať že ma pravo nezastavovať ani nič podobné…

a ak narážaš na to čo sa stalo posledný týžden v USA, že prislučník ICE zastrelil občana, vraj LEN TAK… ako tvrdia média… tak je lepšie si niečo o tom popozerať a overiť, kedže daný človek sa s autom rozbehol na prislušníka, ktorý reagoval strelbou…