V USA su niektori nad zakonom, ako to vidime pri oranzovom muzickovi a do tejto kategorie spada aktualne aj ICE. Neprajem ti, aby sa ti niekedy v zivote stalo nieco podobne. Vola sa to primerana obrana.
takže podla teba je vporiadku ak ma zastaví prislušník? a ja ho pojdem zraziť? realne neposluchnem žiadnu výzvu a radšej zaradim 1 a rozbehnem sa nanho s vozidlom?
nehovorím že tá strelba je na mieste, alebo že OBHAJUJEM strelbu, predsa na mieste bolo dalších 20prislušnikov ICE najmenej podla roznych videí a malo sa to inak riešiť.
ale určite nie je správne chovanie, to čo predviedla ta žena.
v oboch pripadoch prebiehaju vystetrovania.
v prvom pripade prislusnik ICE strielal uz ked bolo aute vedla neho. nahol sa a strielal cez predne sklo.
v druhom pripade, ak hovoris o tomto:
na videu vidno ako ICE v civile na obet zautocili, on si zasah si nahraval na video.
Na inom videu vidno ako Iny prislusnik ICE odnasa zbran a krici, ze ho odzbrojil. par okamihov neskor sa stalo to co vidno na tej fotke.
To co drzi chlapik v ruke je telefon.
9:01:14 a.m. - - First shot is fired. At least one officer immediately steps away from Pretti.
9:01:16 a.m. – One second after the first shot, three additional shots are fired. Pretti appears to go limp and fall to the ground.
9:01:19 a.m. – Within three seconds, six more shots are fired. The six agents have stepped back from Pretti’s body.
proste do neho vystrielal cely zasobnik…
no toto som nepostrehol teraz momentalne som prišiel z prace to sa stalo teraz niekedy? dnes v noci nášho času?
idem si to pozrieť, to bol nejaký protest alebo niečo?
ja som narážal v mojích prípadoch, na tú ženu ktorá sa rozbehla voči prislušnikovi ICE, tohto pána som nepostrehol ani čo sa dialo…ale ak to je tak ako hovoríš že držal v ruke telefon, a dotyčný ho zastrelil… tak okamžite mimo službu, a do vazenia za vraždu
tusim nejak 3 dni dozadu.
na videach vobec nebol agresivny, naopak budi to skor dojem, ze sa snazil situaciu ukludnit.
ICE na niekoho striekali sprej, on sa tam nejak snazil ich oddelit, tak sa do neho pustili, ked ho mlatili na zemi tak jeden ICE si vsimol za pasom zbran, odzbrojil ho a dalsi ice uz strielal.
prave som videl vyjadrenie nejakeho patrol commander, rozprával že mal zbran že ho chceli odzbrojiť, a že kládol odpor
neviem ja na tom videu vidím, že čávo prišiel k nim, a oni mu nastriekali sprej do očí, a nasledne ho bili ešte do hlavy… a potom strelba, nevidím žeby daný pán nejak so zbranou máchal pred nimi…
uvidíme ešte záznam z kamery telovej od daného prislušnika, ale z toho čo vidíme na nete, tak to je mega prúser toto, velke zlyhanie od ICE prislušnika. realni boli šiesti na jedneho, a on ho zastrelil, neakceptovatelne
pred tym nez prislo k potycke tak mal v ruke telefon a nahraval to. Na tej fotke vidno, ze ten telefon stale drzi v ruke. Aj podla svedkov drzal v ruke len telefon. Novinari to uz maju dost rozobrate. Na inej fotke vidno nieco ako mu jeden prislusnik berie zbran, ktoru mal za pasom. Na inej fotke vidno ako s tou zbranou odchadza, este ked ho mlatili na zemi.
To ze policajt v US striela sa povedzme da pochopit, ale 10 ran ked je chlapik na zemi?
Neviem pochopit preco proti demonstrantom nasadzuju ozbrojenych ICE agentov. Ved to by malo by v kompetencii normalnej policie, ktori by mali byt trenovani robit crowd control.
Mne to nepride ako zvysovanie hypu, skor si myslim, ze sa obavaju strasnej blamaze a nechcu aby bolo vidiet prve roztrasene kroky
Transparentnost kam se podíváš, #F1 
Se pak nedivím, že Mercedes má nelegální motor a FIA s tím nic nedělá